Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adinjo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Adinjo » 13 dec 2009, 22:00

sedra je napisao/la:Raja u cemu je fazon ovde? Jel sam ja mozda nesto propustio :?: :?: :?: :?:
Vrati se nekoliko stranica, sve ce ti se objasniti ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 dec 2009, 22:01

calcio je napisao/la:Dzeko je reagovao kako je reagovao, moze se diskutovati jeli trebao iskulirati ili ne ali mislim da bi vecina nas isto postupila kao i on. Zato tisina, psttt ;)
Ali s druge strane taj momak i raja koja su ga lozila pokazuje kakvih seljaka ima kod nas, zalosno....
Jah kao i sa Misketom.Naslo se par pavijana koji su mu na tekmi cjelo vrijeme mater psovali.
Kad im je na kraju pokazao srednjak,isti ti i njihov komentar.Kako ga nije stid da srednjak navijacima pokazuje :roll:
Ma na pripreme igraca svakom treba po jedan uzi dati i bezbol palicu pa da ''navijaju''zajedno sa takvim uhljupima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 dec 2009, 22:03

bavarian_bk je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:[youtube][/youtube]

:roll: :roll: :roll:
A ja seljakaa cojka !! Da sam na dzekinom mjestu a nisam ,rastavio bi ga ondje !!
A pa o ovome se radi,ma hebo vas patak pa zar je do ovoga doslo...pa postajemo sve jadniji i jadniji...zalosno!

Bosanceros1010
Kontakt:

Post Postao/la Bosanceros1010 » 13 dec 2009, 22:03

Cigani jedni, kako vas nije stid napasti Dzeku tako. Momak nije doso u zenicu da dijeli poklone i majice vec da igra vaznu utakmicu. Jeste glupi i jadni vama ni Bog nemoze pomoci

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 dec 2009, 22:05

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:Dzeko je reagovao kako je reagovao, moze se diskutovati jeli trebao iskulirati ili ne ali mislim da bi vecina nas isto postupila kao i on. Zato tisina, psttt ;)
Ali s druge strane taj momak i raja koja su ga lozila pokazuje kakvih seljaka ima kod nas, zalosno....
Jah kao i sa Misketom.Naslo se par pavijana koji su mu na tekmi cjelo vrijeme mater psovali.
Kad im je na kraju pokazao srednjak,isti ti i njihov komentar.Kako ga nije stid da srednjak navijacima pokazuje :roll:
Ma na pripreme igraca svakom treba po jedan uzi dati i bezbol palicu pa da ''navijaju''zajedno sa takvim uhljupima.
Hajd da se i ja s tobom složim ,po prvi put u životu :o :shock: ...hoce li sutra snijeg :D
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 dec 2009, 22:06

Ponavljas se @drop po par puta ;) Gdje si vidio snijeg u Decembru :roll: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 dec 2009, 22:07

harishp je napisao/la:
poslije cemo se cuditi zasto nasi igraci prestaju igrati za repku u 29. godini (kao npr. Brazzo, njemu je cijela tribina pjevala ovo sto je ovaj Dzeki rekao)....

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 13 dec 2009, 22:08

slazem se sa velezom, al opet mi nije jasno kako navijac moze psovati svom igracu mater

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 dec 2009, 22:08

harishp je napisao/la:Ponavljas se @drop po par puta ;) Gdje si vidio snijeg u Decembru :roll: :mrgreen:
Nema ga još ni za lijeka :D ...jedino da angažujemo indijance i vraceve da ga prizovu.
Ne ponavljam se,vjeruj mi...nešto te prenijelo...možda si me zamjenio sa nekim :)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 13 dec 2009, 22:09

Adinjo je napisao/la:
sedra je napisao/la:Raja u cemu je fazon ovde? Jel sam ja mozda nesto propustio :?: :?: :?: :?:
Vrati se nekoliko stranica, sve ce ti se objasniti ;)
Liverpool izgubio, sad se pocelo pljuvati po Dzeki.. Samo me jos jace glava zabolila kad sam pocela citati ove postove..
Covjek je reagovao kako je reagovao.. Ja ga npr. mogu shvatiti..
Kako ce Dzeko u tom trenutku shvatiti da je decko iz doma i da je mentalno bolestan?! Poslije one utakmice svima je bilo tesko.. A kako je bilo nasim reprezentativcima?? Sve je bilo na njima.. I jos mu poslije svega toga poceo neko psovati majku, sve mrtvo.. govoriti svasta.. Pa ko bi normalan sve to izdrzao?? A vjerujem da je sve ovo bilo namjerno.. i to bas da se Dzeko pokaze u losem svijetlu.. Ja sam veliki pacifista al' ne bi mogla proci hladne glave..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 dec 2009, 22:10

calcio je napisao/la:
harishp je napisao/la:
poslije cemo se cuditi zasto nasi igraci prestaju igrati za repku u 29. godini (kao npr. Brazzo, njemu je cijela tribina pjevala ovo sto je ovaj Dzeki rekao)....
Bas tako. Ne mogu vjerovat neke stvari sto likovi ovdje pisu. Od uvreda Dzekinoj famili do uvreda prema nasem glavnom gradu. Pa nama ne trebaju dusmani oko nas, poklat cemo jedni druge. Boze sacuvaj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 dec 2009, 22:11

Majstore ,to sto si ti pomislio vezano za napisani atribut ,je tvoja stvar ,i tvoj dio predrasuda ,ja apsolutno nisam mislio tako ,i cinjenica je da je on iz Sarajeva ,da je iz Bihaca ,vjerovatno bi napisao "bihacka"..da se razumijemo ,i to dovoljno govori o cemu ti razmisljas ,sto je za mene paradoksalno.
Nemam se namjeru s tobom raspravljati ,samo probaj u svom ogranicenom umu ,i nedostatku inteligencije skontati razliku izmedju NOGOMETNIH ,i LJUDSKIH vrijednosti...zovni nekoga ,pa ga pitaj sta to ja hocu da kazem,ako vec ne shvatas,a ocigledno da nisi.
Nogometne vrijednosti ovog igraca stavljamo na jednu stranu ,kao i prezentaciju nase drzave ,kao i ponos nase nacije...dok na drugu stranu stavljamu klosarluk,bahato ponasanje ,i osobu koja se preko noci domogla slave pa misli da moze jeb.avat majku kome hoce ,a da ga drugi za to ne osude..a ,ujedno pokazuje i da je jako neuk ,i nekulturan ,i daleko od toga da je prezentirao profesionalnost,Da je ovo uradio u Wolfsburgu,siguran sam da bi bio kaznjen zbog nediscipline ,narusavanja javnog reda i mira ,narusavanje ugleda kluba ,i slicne gluposti...dok je kod nas imao punu podrsku za te stvari ..jer je on Dzeko ,nas dijamant,i on je osoba kojoj dnevno hiljade ljudi opsuje majku ,tako da je morao biti spreman i na to.
Ovo sto si spomenuo da nije mogao znati ima li roditelje ,i to da nije iz Zenice,pa koliko vidis on poznaje njega ,i davao mu je prije novac ,tako da je znao o kome se radi..nije ga on prvi put vidio!Uostalom,jos jednom kazem ,nicim ne moze opravdati ovo svoje ponasanje..i probaj naci nekoga od ukucana starijeg,pa im pusti snimak,reci ce ti "sram ga bilo ,kakvo mu je ovo ponasanje",i to dobro znas!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 dec 2009, 22:14

I ja bih 100% postupio kao Dzekson mada bi bilo bolje da je Dzeko samo produzio dalje...hebiga ipak je on profesionalac,ali lako je nama svima sad govoriti i komentarisati...ne valja nikome psovati a kamoli vlastitom igracu...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 dec 2009, 22:17

Nije ni cudo sto smo najvise stradali u ratu...pa poklacemo se izmedju sebe,ne trebaju nam dusmani sa strane...znam ja nas **** ti nas... :o

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 dec 2009, 22:17

drop je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la: Jel to Dzeko neki lokalni zenicki jalijaš pa da MORA znati da ovaj jalijaš koji mu psuje majku nema roditelja??
Jel to taj jalijaš koji mu psuje majku ima pravo to raditi Dijamantu samo zato što nema roditelje?'
Pogledaj klip dobro do kraja...ovi zenicani govore "Do juce si bio sirotinja" Bravo Spaha...Kome on psuje majku,momak zenicko djete....znaci,zenicko djete može psovati majku Dzeki jer je to ipa zenicko djete i ono može sve,jelde.
A to što si napisao citiram : "da se ne moze promijeniti bijednicka krv ,krv sarajevske fukare ,**** ga,," pokazuje sav tvoj raskošan talenat lokalizma,predradusa,provincijalizam i ogranicenost.
Ako si spao na taj nivo da Dijamanta,kojeg traži pola Evrope diskredituješ kao KRV SARAJEVSKE FUKARE onda se ubij odmah,pacenice....FUJJJJJ
Na snimku Džeko priča s dečkom kao da ga već poznaje i vjerovatno je tako.Znači zna da je s posebnim potrebama i da nema roditelja i on se opet zalijeće,prijeti i vrijeđa ? Ne znam za vas,ali to za mene i nije baš uredu(iskreno,zgadilo mi se) ma šta god da je uradio taj dečko ipak je 's posebnim potrebama'.Ovo nikako nije odlika velikih igrača,pa zamislite da se svaki igrač tako obazire na neke komentare navijača pa tu bilo krvi do koljena.Što se gosp. Džeko niju u N.Vinodolskom ovako zaIetio na čovjeka koji ih je sve vrijeđao ? Stvarno,onakvo ponašanje me je iznenadilo jer je on javna ličnost i mora biti svjestan toga,a takođe taj isti Džeko izgleda kao nevinašce kada gostuje po različitim emisijama a sad se ispostavlja da je obični uličar.Uvijek ću ga cijeniti kao igrača jer zaslužuje to ali kao čovjek je totalno pao u mojim očima,može nas sam odvesti na iduće EP ali to,bar za mene,neće biti to.

velez_mostar je totalno upravu.A što se tiče 'KRV SARAJEVSKE FUKARE',ti ako si se našao uvrijeđenim i ako te to boli onda si kompleksaš. ;)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 dec 2009, 22:18

@Velez
to sto se tice ljudski vrijednosti. Pa ocigledno da je Dzeko davao ovim nesto prije i izgleda da je prestao davati i sad je ufuran.
Dosta toga ima kod bosnji, samo PLIZ HELP. Ne znam za tog momka tu jel retard. Al gdje god odes, daj ovo daj od.
Hvati se lopate ili knjiga pa gledaj.
Dzeko sto je zaradio, zaradio je sebi a ovi zohari sto nece da rade u zivotu nek se handre.
Normalno treba pomoc al brate sto je previse previse.
Nasi ljudi, mozes davat citav zivot, pomagat al jednu, samo jednu ruznu rijec reci, eee ta se pamti za citav zivot.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 dec 2009, 22:20

Stone Island je napisao/la:
drop je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la: Jel to Dzeko neki lokalni zenicki jalijaš pa da MORA znati da ovaj jalijaš koji mu psuje majku nema roditelja??
Jel to taj jalijaš koji mu psuje majku ima pravo to raditi Dijamantu samo zato što nema roditelje?'
Pogledaj klip dobro do kraja...ovi zenicani govore "Do juce si bio sirotinja" Bravo Spaha...Kome on psuje majku,momak zenicko djete....znaci,zenicko djete može psovati majku Dzeki jer je to ipa zenicko djete i ono može sve,jelde.
A to što si napisao citiram : "da se ne moze promijeniti bijednicka krv ,krv sarajevske fukare ,**** ga,," pokazuje sav tvoj raskošan talenat lokalizma,predradusa,provincijalizam i ogranicenost.
Ako si spao na taj nivo da Dijamanta,kojeg traži pola Evrope diskredituješ kao KRV SARAJEVSKE FUKARE onda se ubij odmah,pacenice....FUJJJJJ
Na snimku Džeko priča s dečkom kao da ga već poznaje i vjerovatno je tako.Znači zna da je s posebnim potrebama i da nema roditelja i on se opet zalijeće,prijeti i vrijeđa ? Ne znam za vas,ali to za mene i nije baš uredu(iskreno,zgadilo mi se) ma šta god da je uradio taj dečko ipak je 's posebnim potrebama'.Ovo nikako nije odlika velikih igrača,pa zamislite da se svaki igrač tako obazire na neke komentare navijača pa tu bilo krvi do koljena.Što se gosp. Džeko niju u N.Vinodolskom ovako zaIetio na čovjeka koji ih je sve vrijeđao ? Stvarno,onakvo ponašanje me je iznenadilo jer je on javna ličnost i mora biti svjestan toga,a takođe taj isti Džeko izgleda kao nevinašce kada gostuje po različitim emisijama a sad se ispostavlja da je obični uličar.Uvijek ću ga cijeniti kao igrača jer zaslužuje to ali kao čovjek je totalno pao u mojim očima,može nas sam odvesti na iduće EP ali to,bar za mene,neće biti to.

velez_mostar je totalno upravu.A što se tiče 'KRV SARAJEVSKE FUKARE',ti ako si se našao uvrijeđenim i ako te to boli onda si kompleksaš. ;)

Jako mi je drago sto sam shvacen od jedne bistre ,realne ,i postene glave..upravo to sam htio reci!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 dec 2009, 22:20

velez_mostar je napisao/la:Majstore ,to sto si ti pomislio vezano za napisani atribut ,je tvoja stvar ,i tvoj dio predrasuda ,ja apsolutno nisam mislio tako ,i cinjenica je da je on iz Sarajeva ,da je iz Bihaca ,vjerovatno bi napisao "bihacka"..da se razumijemo ,i to dovoljno govori o cemu ti razmisljas ,sto je za mene paradoksalno.
Nemam se namjeru s tobom raspravljati ,samo probaj u svom ogranicenom umu ,i nedostatku inteligencije skontati razliku izmedju NOGOMETNIH ,i LJUDSKIH vrijednosti...zovni nekoga ,pa ga pitaj sta to ja hocu da kazem,ako vec ne shvatas,a ocigledno da nisi.
Nogometne vrijednosti ovog igraca stavljamo na jednu stranu ,kao i prezentaciju nase drzave ,kao i ponos nase nacije...dok na drugu stranu stavljamu klosarluk,bahato ponasanje ,i osobu koja se preko noci domogla slave pa misli da moze jeb.avat majku kome hoce ,a da ga drugi za to ne osude..a ,ujedno pokazuje i da je jako neuk ,i nekulturan ,i daleko od toga da je prezentirao profesionalnost,Da je ovo uradio u Wolfsburgu,siguran sam da bi bio kaznjen zbog nediscipline ,narusavanja javnog reda i mira ,narusavanje ugleda kluba ,i slicne gluposti...dok je kod nas imao punu podrsku za te stvari ..jer je on Dzeko ,nas dijamant,i on je osoba kojoj dnevno hiljade ljudi opsuje majku ,tako da je morao biti spreman i na to.
Ovo sto si spomenuo da nije mogao znati ima li roditelje ,i to da nije iz Zenice,pa koliko vidis on poznaje njega ,i davao mu je prije novac ,tako da je znao o kome se radi..nije ga on prvi put vidio!Uostalom,jos jednom kazem ,nicim ne moze opravdati ovo svoje ponasanje..i probaj naci nekoga od ukucana starijeg,pa im pusti snimak,reci ce ti "sram ga bilo ,kakvo mu je ovo ponasanje",i to dobro znas!
Kažeš da sad treba da raspravljamo o LJUDSKIM vrijednostima hahahhaha...dobro,dakle MORALIŠEMO o Džeki OK.
Samo zapitaj svoj ograniceni um dali je npr.naciji portugala stalo kakav je npr.Ronaldo kao covjek kakav mu je moral?? koga boli qurac kakav je on kao covjek u portugalu?? bitno im je da im je glavni igrac,da zabija golove,da asistira...dakle bitan im je samo onda kada je u DRESU reprezentacije i kakav ce biti na terenu.
Koga to zanima kako se Džeko ponaša na parkingu zenickog stadiona??
Koga zanima šta o njemu misli grupica isfrustriranih zenickih jalijaša koji mu psuju majku,govore mu da je do juce bio klošar kao i oni?? ko je snimio onaj snimak i zašto ga je pustio na Youtube?? koja mu je namjera bila?? kome je stalo da se objavljuje ovakav snimak i zašto je došlo do toga?
Pricas staru šuplju pricu tipa ŠBB-KBB (šta bi bilo,kad bi bilo) i pominješ navijace Wolfsburga...OK.
E pa u Wolfsburgu nema ovakvih primitivaca kao kod nas u Bosni ,u Wolfsburgu ne psuju majku Džeki nakon što je ovaj odigrao lošiju partiju ili što slucajno nije dao pare nekom navijacu (isto kao da je dužan da nekome daje pare).
Problem Džeke je što je navikao tog bezobraznika na pare,pa ga ovaj sad proziva što opet nije dao...ostali jalijaši se prikljucili i poceli praviti cirkus sa Džekom i onda je ovaj popizdio.
Gdje to u Njemackoj ima da zaštitati gledaju i ništa ne poduzimaju? Može li se desiti u Wolfsburgu da njihovi igracu budu izloženi ovakvom vrijeđanju od strane navijaca??
Zadnja izmjena: drop, dana/u 13 dec 2009, 22:23, ukupno mijenjano 2 puta.

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 13 dec 2009, 22:21

velez_mostar je napisao/la:Majstore ,to sto si ti pomislio vezano za napisani atribut ,je tvoja stvar ,i tvoj dio predrasuda ,ja apsolutno nisam mislio tako ,i cinjenica je da je on iz Sarajeva ,da je iz Bihaca ,vjerovatno bi napisao "bihacka"..da se razumijemo ,i to dovoljno govori o cemu ti razmisljas ,sto je za mene paradoksalno.
problem je taj sto u Wolfsburgu, ne postoje takve seljacine koje bi svom najboljem igracu psovali mater. on jeste postupio ne profesionalno, ali ajd mi daj jos jedan ovakav snimak gdje navijaci jednog tima psuju svom najboljem igracu sve redom, a on kulira. kad sam gledao video iz Novog Vinodolskog mislio sam da je to vrhunac, all ocigledno da ima i gore. Brazzo je bio ljudska velicina, (obozavali ga u Njemackoj) pa su mu opet nasi psovali sve redom. o dzekinoj velicini nemoj da pricas jer, evo i sam kazes da je ovom momku davao pare a nije ga niko tjerao, i boga pitaj koliko jos ljudi ima kojim on pomaze. osim toga sama cinjenica da je amabasador UNICEF-a sve govori. Dzeko je ljudina i par zenickih klosara to nemoze promjeniti.
BRAVE HEART 1979-2005

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 13 dec 2009, 22:24

Stone Island je napisao/la:
drop je napisao/la:

Dzeko je samo znao da on prosi pred hotelom stalno,vjerovatno je mogao predpostaviti ostalo,ali jbg vjerovatno nije znao da je dijete,kakvo dijete momak,siroce.Vjerovatno je mali dobivao para od njih,pa je to Dzeku pogodilo.Kol'ko god mali bio retardiran,momci iz repke su vjerovatno bili fini sa njim,pa je Dzeko mislio da mali ima bar mrvu zahvalnosti.Na Dzeki je tih dana bio silovit pritisak,baraz,repka,tamo vamo.Mor'o je nekad eksplodirat'.Da su drukcije okolnosti vjerovatno bi samo prosao,ali ej bio i izfrustriran zbog poraza,ima tu dosta faktora.Nije da opravdamvam Dzeku,samo ga razumijem,i mislim da svako od vas na nekom nivou to konta,tu njegovu reakciju.Ne zelim da podrivam svadju i glupu raspravu,postujem tvoje misljenje,razumijem sta hoces reci,samo kazem da Dzeku ne treba kriviti previse.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.