NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 07 avg 2013, 13:35

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ja i Cesc smo upisali 4 trofeja ove sezone. 2 sa turnira, kup TK. Jos taj jedan fali, al aBd uzet ćemo mi i njega :D
Sitnica :D
Sent from my ALCATEL one touch IDOL using Tapatalk.
Buraz zaboravio si i cetvrtfinale KUP-a BiH akoBogda :D
www.nkbratstvogracanica.com

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 07 avg 2013, 13:41

Ma dobro to. Bas me interesuje koliko cemo Želju tući u polufinalu.. :/ hmmmm
:D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 avg 2013, 13:41

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ma dobro to. Bas me interesuje koliko cemo Želju tući u polufinalu.. :/ hmmmm
:D
Hahaha kuci 2 0 u gostima 1 1 i svi sretni hahaha :D

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 07 avg 2013, 13:48

I onda Evropa laganini, 3. pretkolo kvalifikacija ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 avg 2013, 13:49

NkBratstvoGracanica je napisao/la:I onda Evropa laganini, 3. pretkolo kvalifikacija ;)
Hahaha kako je fino mastati xD Da je ono uc u Premijer a u KUP-u sta se uradi ( mada ne bi bilo lose uci makar u 1/16 KUP-a pa imat srece da nam ovde dode Zeljo Sarajevo Celik (ili ja bi najvise volio Velez ili Olimpic) :mrgreen:

RibaC
Kontakt:

Post Postao/la RibaC » 07 avg 2013, 16:17

Vi ste bolesnici, ne razumijete vi ništa vezano za fudbal -nogomet. Bratstvo će doživit takav udar i pad nemožete ni zamislit.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 avg 2013, 16:23

RibaC je napisao/la:Vi ste bolesnici, ne razumijete vi ništa vezano za fudbal -nogomet. Bratstvo će doživit takav udar i pad nemožete ni zamislit.
I ti si se registrovo da nam to kazes hahahah....De mi reci de gatas pa znas da ce tako biti ? Jesil gledo u grah il u kasike ? :mrgreen:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 07 avg 2013, 16:32

@RibaC
Zamisli da si kengur i od.ebi u skokovima.... -_-

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 avg 2013, 17:44

NkBratstvoGracanica je napisao/la:@RibaC
Zamisli da si kengur i od.ebi u skokovima.... -_-
hahahahahah dobro si mu reko.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 07 avg 2013, 18:37

Daso kupio kosilicu za Bratstvo a ovaj iz Slobode bus,,, ;) hebiga tehnološki već Bratstvo kaska,, :lol:

Plavo žuti no sikiriko,ljudi se ne znaju šalit,shvate forum ozbiljno i to ti je to,,,

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 avg 2013, 18:39

**** je napisao/la:Daso kupio kosilicu za Bratstvo a ovaj iz Slobode bus,,, ;) hebiga tehnološki već Bratstvo kaska,, :lol:

Plavo žuti no sikiriko,ljudi se ne znaju šalit,shvate forum ozbiljno i to ti je to,,,
Haha ali brate Sloboda tek sad nabavlja onaj mali semafor za izmjene koji mi imamo vec dugi niz godina ;) A jos nesto ne igraju ni semafori ni autobusi ;) Ima i Sarajevo autobus i sto qraca pa ih stolari i ribari i ne znam ti ja sta vec pobjedise ;) :D

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 07 avg 2013, 18:40

**** je napisao/la:Daso kupio kosilicu za Bratstvo a ovaj iz Slobode bus
:lol: :lol: :lol: Oca mi koji si ti kralj kadkad.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 07 avg 2013, 18:44

**** je napisao/la:Daso kupio kosilicu za Bratstvo a ovaj iz Slobode bus,,, ;) hebiga tehnološki već Bratstvo kaska,, :lol:

ma znam...ima dobrih momaka sa Slobodinog foruma...shvatili salu i nasmijali se i dobro im..idemo dalje...a neki jedva docekaju da budu tuzibabe za svaku sitnicu...
da sam ja neki klosar i psujem mater nekome ili nesto tako...pa hajde...ali ovo...stvarno neshvatam neke ljude...

a zar nema bratstvo svoj onaj minibus vec jedno 6-7 godina?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 avg 2013, 18:53

PlavoZuti je napisao/la:

ma znam...ima dobrih momaka sa Slobodinog foruma...shvatili salu i nasmijali se i dobro im..idemo dalje...a neki jedva docekaju da budu tuzibabe za svaku sitnicu...
da sam ja neki klosar i psujem mater nekome ili nesto tako...pa hajde...ali ovo...stvarno neshvatam neke ljude...

a zar nema bratstvo svoj onaj minibus vec jedno 6-7 godina?
Ima.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 07 avg 2013, 18:55

Ma imala je Sloboda taj mali semafor samo ga Davud zaboravio vratit ,kad je kupio svoje stvari pokupio i taj semafor ;) ma makar se kosilica ne mora registrovat ;) a autobus moraš i na šestomjesečni tehnički i svašta nešto,,,ipak smo mi u čaršiji racionalniji,,,ovo sve što se radi u B ratstvu je plod rada nove sportske direktorice,njena vizija ono sutra očekujem na bkc portalu naslov ""SA KOSILICOM NA PREMIJER LIGU",,,slika kosilice i sportska direktorica za upravljačem..

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 07 avg 2013, 18:58

fabregas nemoj se ljutit ovo je mala zahebancija ;) ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 avg 2013, 19:25

**** je napisao/la:Ma imala je Sloboda taj mali semafor samo ga Davud zaboravio vratit ,kad je kupio svoje stvari pokupio i taj semafor ;) ma makar se kosilica ne mora registrovat ;) a autobus moraš i na šestomjesečni tehnički i svašta nešto,,,ipak smo mi u čaršiji racionalniji,,,ovo sve što se radi u B ratstvu je plod rada nove sportske direktorice,njena vizija ono sutra očekujem na bkc portalu naslov ""SA KOSILICOM NA PREMIJER LIGU",,,slika kosilice i sportska direktorica za upravljačem..
Ma necu se ljutit ba al da te uputim u neke stvari, ni ti se isto tako nemoj ljutit.
Za semafor ne bih u raspravu takode ni za kosilicu jedino sto mogu je nasmijat se....

A sto se tice sportske direktorice tu si fulio.Doticna nije sportska direktorica nego blagajnik kluba i to je bila cini mi se jer vise nije (cini mi se kazem jer nisam siguran) uglavnom i ako jest i dalje dole ona je samo blagajnik.
Babo daje pare i babo ima ambiciju i viziju , to za kosilicu sto se sprdas to ti ne valja jer znamo se svi zaliti kad dodem na stadion kako je ruzno pokoseno imaju rupe vako nako i sad ljudi kupe kosilicu kako valja a vi se zajebajete ali ajde.... :D

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 07 avg 2013, 19:32

Ma j..o kosilicu ako će je Taća vozit :lol: Dosad je Komus to radio a ako prepuste Taći biće herlavo pokošeno :mrgreen: Sve do neki dan na pomoćnom terenu trava narasla jedan metar, haman čekali da pokose otavu :lol: Nusreta da je blagajnik kluba valjda bi ona onda prodavala ulaznice ispred stadiona a ne Taćina žena. Ja mislim da ona šalta funkcije u zavisnosti od prethodno odrađene noći :D Da uvaženi Predsjednik kluba daje pare to stoji ali je zamjena teza u pitanju. Nedaje svoje pare nego naše tj. poreznih obveznika. Usput drugi tim je pobjedio Pribavu sa 2:0 :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 07 avg 2013, 19:34

cesc4 je napisao/la:
**** je napisao/la:Ma imala je Sloboda taj mali semafor samo ga Davud zaboravio vratit ,kad je kupio svoje stvari pokupio i taj semafor ;) ma makar se kosilica ne mora registrovat ;) a autobus moraš i na šestomjesečni tehnički i svašta nešto,,,ipak smo mi u čaršiji racionalniji,,,ovo sve što se radi u B ratstvu je plod rada nove sportske direktorice,njena vizija ono sutra očekujem na bkc portalu naslov ""SA KOSILICOM NA PREMIJER LIGU",,,slika kosilice i sportska direktorica za upravljačem..
Ma necu se ljutit ba al da te uputim u neke stvari, ni ti se isto tako nemoj ljutit.
Za semafor ne bih u raspravu takode ni za kosilicu jedino sto mogu je nasmijat se....

A sto se tice sportske direktorice tu si fulio.Doticna nije sportska direktorica nego blagajnik kluba i to je bila cini mi se jer vise nije (cini mi se kazem jer nisam siguran) uglavnom i ako jest i dalje dole ona je samo blagajnik.
Babo daje pare i babo ima ambiciju i viziju , to za kosilicu sto se sprdas to ti ne valja jer znamo se svi zaliti kad dodem na stadion kako je ruzno pokoseno imaju rupe vako nako i sad ljudi kupe kosilicu kako valja a vi se zajebajete ali ajde.... :D
hahahah,,,reci njoj da je blagajnik,,,,ima da dobiješ trajnu zabranu pristupa na stadion,,,Babo daje naše pare i **** se,,,al može mu se... ;) dokle,,,budemo vidjeli,,, ;)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 07 avg 2013, 20:13

7aprildomemoj je napisao/la:Ma j..o kosilicu ako će je Taća vozit :lol: Dosad je Komus to radio a ako prepuste Taći biće herlavo pokošeno :mrgreen: Sve do neki dan na pomoćnom terenu trava narasla jedan metar, haman čekali da pokose otavu :lol: Nusreta da je blagajnik kluba valjda bi ona onda prodavala ulaznice ispred stadiona a ne Taćina žena. Ja mislim da ona šalta funkcije u zavisnosti od prethodno odrađene noći :D Da uvaženi Predsjednik kluba daje pare to stoji ali je zamjena teza u pitanju. Nedaje svoje pare nego naše tj. poreznih obveznika. Usput drugi tim je pobjedio Pribavu sa 2:0 :mrgreen:

slika
slika
8-)
Zadnja izmjena: NkBratstvoGracanica, dana/u 08 avg 2013, 01:00, ukupno mijenjano 3 puta.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 13 gostiju.