NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ma nemam protiv nurde i fadila boze sacuvaj njima treba spomenike podici u gradu koliko se bore za nas grad i gradane.medutim dosta je nehljeba oko kluba
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bosanski zmaj je napisao/la:Samo da ne bude Dejan Bandovic![]()
Je li iz BiH ili inostranstva (Srbija?) ?
Nije Bandović, a nije ni iz BiH. Nikola Stijaković iz Spartaka je došao da zamijeni Mirkovića dok se ovaj ne oporavi. I Stijakovića je Mustafa trenirao u Spartaku i bio je drugi golman, iza Aleksića. Mislim da je dobar, ako ne i bolji od Mirkovića, ali vidjećemo već u subotu. Nadam se u najboljem svjetlu, odnosno volimo bih da ga ne vidimo kakav je stvarno jer bi nam tada odbrana bila loša. Vjerujem u pobjedu protiv Zrinjskog sa njim na golu ali bez posla.....

Pa bio je na utakmici protiv zelje, hodo je dole oko ulaza na teren[/quote]
Ma izgleda nije samo Senad kumovao tome, ima tu još likova koji su mu podmetali sve i svašta.... Ali sudeći po onom što ja znam samo su mu učinili uslugu time što su ga makli .....
izvinite ljudi je li sutra sabah u 3:45 ??
Povreda Mirkovića nije baš onakva kakva se činila u prvi mah. Nagnjiječen mu je meniskus i neće biti operacije što je veoma bitno, riješit će povredu vježbama, ali ga sigurno neće biti na golu barem jedan mjesec, ako ne i dulje....
Sabah je, mislim u 3:37, a bajram namaz je u 6:18 sati........
Sabah je, mislim u 3:37, a bajram namaz je u 6:18 sati........
oko 5:10 ce se klanjatiEdoBa je napisao/la:izvinite ljudi je li sutra sabah u 3:45 ??

Ma ja, pa će se onda vaziti do bajram-namazaterabajt je napisao/la:oko 5:10 ce se klanjatiEdoBa je napisao/la:izvinite ljudi je li sutra sabah u 3:45 ??
Zadnja izmjena: Zuk3E, dana/u 08 avg 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
kako znas da ce se klanjati u 5:10 ?
Mislis bajram namazaZuk3E je napisao/la:Ma ja, pa će se onda vaziti do sabah-namazaterabajt je napisao/la:oko 5:10 ce se klanjatiEdoBa je napisao/la:izvinite ljudi je li sutra sabah u 3:45 ??

Ma ja, pa će se onda vaziti do sabah-namaza[/quote]
Mislis bajram namaza
.[/quote]
ispravio sam se, greška u koracima........
Mislis bajram namaza

ispravio sam se, greška u koracima........
-
- Kontakt:
Je li Stijakovic dosao na posudbu,jer je bio clan Radnika iz Bijeljine, a povezivao se i sa Borecem BL ili je potpisao pravi ugovor sa Zvijezdom?
http://www.transfermarkt.de/de/nikola-s ... 31720.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/nikola-s ... 31720.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Eh upravo je to taj golman sto sam ja govorio , 

-
- Kontakt:
Upravo je taj golman prosle 2 godine bio rezervni golman u Spartaku kod Muste.SamSvojMajstor je napisao/la:Eh upravo je to taj golman sto sam ja govorio ,
-
- Kontakt:
Ja znam sta sam cuo od uprave Zvijezde , a sad dje je on branio , kako je branio nije moja stvar 

Kod nas je haman jedini kriterij za golmana da mu je ime Nikola
Dobra ova golmanska akademija što je Musto otvorio u ZvijezdiTkanton je napisao/la:Kod nas je haman jedini kriterij za golmana da mu je ime Nikola

svim muslimanima kojima je zvijezda u srcu BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jesu li u prodaji sezonske karte ?
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM SIMPATIZERIMA I NAVIJAČIMA ZVIJEZDE. ja mislim da imaju sezonske samo moras otic direktno u klub za to
znal ovaj golman istrcat 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.