FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
opet Mesi - 0:4 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
hahahaha cega se on sjetio. Pa bolje da je Mesiju obecala - ubio bi je pravoDesimaL je napisao/la:Al ce se veceras Neymar naigrati kod djevoke

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Re: Odg: FC Barcelona
Nepoznati za tebeGazijaKalesija je napisao/la:Luiz iz potpuno nepoznatih razloga ne igra protiv Reala. Nije ni trenirao sa ekipom, pa eto, možda vam to nešto znači

Inace pise se da ste ponudili oko 40 mil za njega
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Čuj nepoznati za mene, a za tebe poznatisoxx je napisao/la:Nepoznati za tebeGazijaKalesija je napisao/la:Luiz iz potpuno nepoznatih razloga ne igra protiv Reala. Nije ni trenirao sa ekipom, pa eto, možda vam to nešto značii trenirao je. Al drugaciji program je imao.
Inace pise se da ste ponudili oko 40 mil za njega
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Baj d vej, rekao sam nije trenirao s ekipom

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
I sta bi to trebalo da znaci za Barca pdf ? 
ovdje trenutno 1:7 52'

[youtube][/youtube]
Poluvrijeme: Tajland - Barça 1:5 (Sripan / Neymar, Messi, Pedro, Messi, Pedro).
Poluvrijeme: Tajland - Barça 1:5 (Sripan / Neymar, Messi, Pedro, Messi, Pedro).
Pobjeda je bolja od orgazma!
Tek što je drugo poluvrijeme počelo,rezultat je 1:7 (Pedro i Alexis)
Dosadne utakmice ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
KRAJ: Thailand 1 - 7 Barça. Neymar, Messi (2), Pedro (3), and Alexis.
Pedro je na današnjoj utakmici zadobio nagnječenje mišića, te vrlo vjerovatno neće konkurirati za posljednju predsezonsku utakmicu protiv Malezije u subotu.
Koji je momak peh to nije normalno. Kad god ga krene zadobije povredu koja ga izbaci iz takta.
Koji je momak peh to nije normalno. Kad god ga krene zadobije povredu koja ga izbaci iz takta.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Bila je riječ o prelasku Luiza u Barcu. No dobro, ništa pametnije od osobe koju ne poštuju praktično ni Barsini forumaši, nisam ni očekivao. ( Bez uvrede ) LP!bparena je napisao/la:I sta bi to trebalo da znaci za Barca pdf ?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Pa ako neces da vrijedjas nemoras tako ni da pises - a to vezano za Barsine forumase to je sve individualno. Citav forum je na PP dogovorima kojima ja nisam sklon. Kazem u brk pa svidjelo se to nekome ili ne. Ovaj put sam mislio da imas nesto novo.... u svakom slucaju pozzGazijaKalesija je napisao/la:Bila je riječ o prelasku Luiza u Barcu. No dobro, ništa pametnije od osobe koju ne poštuju praktično ni Barsini forumaši, nisam ni očekivao. ( Bez uvrede ) LP!bparena je napisao/la:I sta bi to trebalo da znaci za Barca pdf ?

i primiše gol od thai masažera , pardon , tajlandskih fudbalera...
[youtube][/youtube] 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- RickBlaine
- Kontakt:
Video ti radi jednako kao Messi u bitnim utakmicama :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
penal - bio je.viKK je napisao/la:i primiše gol od thai masažera , pardon , tajlandskih fudbalera...
- Cautinho
- Kontakt:
Jao jadnih provokacija,dao Tajland gol,a gol iz penala.
Mogao bi ga i ja dati,posebno kad je VV na golu
Kao sto sam i rekao,nije ovo neka utakmica,vise nekakav trening,malo da se uznoje,dobiju pare i hajmo dalje.
Bravo za Neymara.
Mogao bi ga i ja dati,posebno kad je VV na golu

Kao sto sam i rekao,nije ovo neka utakmica,vise nekakav trening,malo da se uznoje,dobiju pare i hajmo dalje.
Bravo za Neymara.
Keep walking.
inače , nisam gledao drugo poluvrijeme - moja greška .
ovaj Neymar stvarno slabo dijeluje na terenu . i ne u smislu da ne pokazuje mnogo , već da je užasno slab u duelima , ovi tajlanđani što jedu rižu ga odguraju .. stvarno treba poraditi na ishrani jer ovo ne djeluje dobro..
ovaj Neymar stvarno slabo dijeluje na terenu . i ne u smislu da ne pokazuje mnogo , već da je užasno slab u duelima , ovi tajlanđani što jedu rižu ga odguraju .. stvarno treba poraditi na ishrani jer ovo ne djeluje dobro..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.