Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la L'Avvocato » 07 avg 2013, 03:09

slika

Komentar: U ovom segmentu su uvijek bili najbolji :lol: :lol:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 07 avg 2013, 03:11

Inter zasluženo sedmi. Grehota bi bilo oduzeti im prirodnu poziciju :lol:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 07 avg 2013, 03:13

Previse se pokusavate pravit pametni i ismijavat nekog a ne vidite da vam je ekipa zasad ko qrac. Pa jedna Valencia je ovog Intera rastavila na proste faktore a Juventus nista posebno nije napravio citavu utakmicu...

Slabo ovo zasad izgleda.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 07 avg 2013, 03:14

Conte samo eksperimentiše, Ferrara je pobjeđivao Reala na ovakim turnirima, a u ligi završavao kao inter u posljednje dvije sezone, ustvari malo bolje.

Bolje je što je ekipa u ovoj fazi ''ko ku'ac'' nego da sve ide kao podmazano.

muxa je napisao/la:O vidim zadnji ste na turniru :D
Šalu na stranu, znamo koliko su mjerodavni ovakvi turniri. I smijesno mi kad se neko toliko nafura na pobjedu u jednoj prijateljskoj utakmici.
Moram priznati da mi je od svega ipak najsmješniji ovaj vaš kolega Trequartista :D
Pogledajte njegove postove prije same utakmice, a onda pogledajte ove nakon utakmice. U najmanju ruku trebao bi razmisliti o promjeni nicka, ipak su Trequartiste inteligentni igrači i fudbal "igraju glavom" ;)
Ma pojma ti nemaš, onako realno, meni je mišljenje vas sa strane totalno nebitno, ja sam ioanako najveći troll ovog podforumua, ne možeš ba mene shvatiti ozbiljno, ali nikako. :lol:

Mene stariji juventini znaju i poznaju i imaju ok mišljenje što je meni sasvim dovoljno.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 07 avg 2013, 03:24

Konstruktivan odgovor od trolla. :mrgreen: Odo sad rahat lec 8-)

Nebitni su rezultati u pripremnim utakmicama. Belaj je sto Juve ne djeluje dobro. Ne kazem da ce tako bit i u nastavku al zasad je to prosjecno. A i ne znam sta toliko eksperimentise ? Igra se standardna formacija sa standardnim igracima. Ne vidim ja tu puno eksperimentisanja :?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 07 avg 2013, 03:26

Kad se sjetim Sportinga, Betisa i sličnih, pa rapsodije u prvim kolima....

Jbg, vuku se po terenu i ovo nije nikakvo mjerilo, pogotovo što su se ključni igrači tek ozbiljnije uključili u trenažni proces.

Doći će sve to na svoje aBd, ali za evropski iskorak moramo riješiti lijevu stranu, jer je nemamo. Kolarov ili Zuniga pod moranjem, to se već sad vidi i dugo zna.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 avg 2013, 03:40

Trequartista je napisao/la: Ma pojma ti nemaš, onako realno, meni je mišljenje vas sa strane totalno nebitno, ja sam ioanako najveći troll ovog podforumua, ne možeš ba mene shvatiti ozbiljno, ali nikako. :lol:

Mene stariji juventini znaju i poznaju i imaju ok mišljenje što je meni sasvim dovoljno.
Blago tebi. Ja ti samo pokusavam reci da uskladis malo svoje postove, ne mozes se prije tekme toliko nalozit da pricas o nekakvom iskaljivanju bijesa, a nakon tekme govorit kako nema veze i prisjecat se TIM kupa prosle godine ;)
Il Club più titolato al mondo!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 07 avg 2013, 03:43

Hajd fino proguglaj i nađi značenje riječi "troll", pa naleti. Ja sam ti,ba, klasični mučki provokator. Eto je li ti sad jasno? Sad si me našao peglati i davati savjete kako i šta, nemoj matere ti jer će mi svakako na jedno uho ući na drugo izaći. :D
Mago je napisao/la:Konstruktivan odgovor od trolla. :mrgreen: Odo sad rahat lec 8-)

Nebitni su rezultati u pripremnim utakmicama. Belaj je sto Juve ne djeluje dobro. Ne kazem da ce tako bit i u nastavku al zasad je to prosjecno. A i ne znam sta toliko eksperimentise ? Igra se standardna formacija sa standardnim igracima. Ne vidim ja tu puno eksperimentisanja :?
Hajd, ne pobjeđuje se šampion svaki dan. :P

A šta da ti kažem, u odnosu na meč protiv LA Galaxya je bolje, vidi se da su teške noge, nijedan igrač ne može da istrči kontru kako treba, znaš da je kod Contea ključna fizička sprema, a večeras niko nije trčao jer nije mogao da trči. :D

Kolega iznad ti je to fino napisao i uporedio Conteov prijateljski Juventus sa ligaškim. :D

Ekipa je stekla rutinu i zna pobjeđivati, a to će se vidjeti kada počnu i zvanične utakmice.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 07 avg 2013, 04:02

Onaj ne znam. Ljudi jedva trče ba haha. Da mi je na trening otić' da vidim šta im Konte radi :D
Allegri je gospodin!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 07 avg 2013, 06:14

Slabo igramo,fali uigranosti.Teske pripreme tek ce se isplatit tamo u maju,eventualno.Treba nam krilo koje je kreativno ako zelimo nastavit avanturu zvanu 3-5-2. Tek sad vidim koliko je inter grohnuo,vidi se po spasavanju kolapsa prodajom udjela,al pravi tek pokazatelj su navijaci koji pobjedu na penale na pripremnom turniru slave ko Ligu Prvaka,jos pricaju o kompleksima dok oni sami iskazuju iste.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 07 avg 2013, 08:01

Pogledat cu i ja neki mec, jos od Tim kupa ne gledam, rani se jbg. :lol:

Znaci razvalili nas ljudi na penale. :lol:

Calcio di agosto je nebitan rezultatski, Bayern bi mijenjao sve sjajne tekme i pobjede u predsezoni za pobjedu nad BvB-om u superkupu, tako i ja naravno.

Ali sigurno je da smo losi kada nam Alvarez daje gol. :lol:

Koliko smo to meceva izgubili na penale, zna li iko izvesti penal? :mrgreen:

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 07 avg 2013, 08:21

Zna, al' Storari rupa :lol:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 07 avg 2013, 08:53

Hajd ne kenjajte zivota vam, pa normalno da ove utakmice nisu neko mjerilo ali neka zajebancije.
Kakvo slavlje qrac palac, svjesni smo mi najbolje sta Interu fali.

Pa da ste osvojili ovaj turnir odmah bi bio najbitniji i pokazao jednu dominaciju u svjetskim okvirima.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 07 avg 2013, 10:27

Pupi04 je napisao/la:Hajd ne kenjajte zivota vam, pa normalno da ove utakmice nisu neko mjerilo ali neka zajebancije.

Pa da ste osvojili ovaj turnir odmah bi bio najbitniji i pokazao jednu dominaciju u svjetskim okvirima.
Nismo mi zaludjeni ko vi sto slavite pobjedu na penale u pripremnoj utakmici koja vam je donijela 6-to mjesto.Al u sadasnjim okvirima to je ocigledno za vas mega uspjeh, jer je doslo doba kad vas "zuti" tajkun mora vadit iz ponora.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 avg 2013, 10:29

Rezultatski smo pripreme odradili katastrofalno,novi igraci se nisu uigrali osim Ogbonne koji je po meni bio fenomenalan i sigurno ce biti u prvoj postavi,Llorente djeluje smijesan kao i pola tima..Sinoc kad sam vidio sta rade Pirlo i Chielini ugasio sam stream,toliko pogresnih dodavanje,gresaka na sredini terena ako prenesu ovu igru i odnos prema igri u novu sezonu mogli bi najebati dobro zbog neozbiljnosti pojedinaca kojim Conte puno vjeruje...

Imamo 6 napadaca u ekipi a Marotta nije bio u stanju da proda panjeve Matrija i Quagliarellu posto zasto samo da ih se rijesi,mogao je za njih uzeti 20-22M ali se glupira,ni sami ne znaju sta hoce...

Znam da ce se sada javiti pojedini i nastaviti pricati kako ce to sve ispasti dobro kad krene prvenstvo ali ovo sto smo do sada gledali je uzas,samo ide na gore...To je i izraz lica Conte-a pokazao u ovih zadnjih nekoliko utakmica...

Nadam se da ce se stvari popraviti do pocetka sezona...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 07 avg 2013, 10:38, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 07 avg 2013, 10:35

EnzoFerrari je napisao/la:
Pupi04 je napisao/la:Hajd ne kenjajte zivota vam, pa normalno da ove utakmice nisu neko mjerilo ali neka zajebancije.

Nismo mi zaludjeni ko vi sto slavite pobjedu na penale u pripremnoj utakmici koja vam je donijela 6-to mjesto.Al u sadasnjim okvirima to je ocigledno za vas mega uspjeh, jer je doslo doba kad vas "zuti" tajkun mora vadit iz ponora.
Jasta evo sad sa trga slavilo se do zore :roll:
Rivala je uvijek lijepo dobit pa makar na penale na nebitnom turniru.
A pusti se ti ko ce nas vadit odakle ;)

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 07 avg 2013, 10:36

Onda manje laprdaj.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 07 avg 2013, 10:40

Naravno, i previse ga ima ovdje.

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 07 avg 2013, 11:13

nisam gledao al prema ovome " onclick="window.open(this.href);return false; kod prvog gola malo usporena reakcija odbrane juvea,penal je u 40 min.bio na vidalu a ono poslije na vučku-neznam,možda. u drugom poluvremenu ni jedna izdvojena akcija intera,juve imao par šansi...sve u svemu 2 poraza na penale netrebaju da nas zabrinu,tevez mi dobro djeluje.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 07 avg 2013, 11:38

Samo bih iskoristio priliku da poselamim Isli najmilije

Nosi gov.na

Daily Mail piše da će Norwich povećati ponudu za Quagsa, prva je bila 7 miliona funti
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.