Bolje je sutati i ici kolo po kolo nego se ovako zanijeti k'o PlavoZuti. Ali da je Jedinstvo superiorno kao Bratstvo i ja bih isto govorio

Moderator/ica: GracanicaAA
Sve se slazem....PlavoZuti je napisao/la:ma ako pametno odigraju svaku utakmicu...mogli bi bez poraza zavrsit polu sezonu...a ako nebudemo imali barem 30 bodova...znaci lose je...jer smo prosle sezone imali utakmicu manje kod kuce a imali smo 27 bodova...a zeznuli smo kod kuce sa Krajinom 0:0 i Vitezom 0:3....
kad bi imali sve pobjede kuci (24 boda) i jednu pobjedu pobjedu i 3 nerjesene u gostima...imali bi 30...
Prosle godine smo u prvoj polusezoni imali 3 pobjede u gostima protiv Iskre, Krajsnika i Podgrmeca...i 2 nerjesene protiv Lukavcana i u Gorazdu. znaci imali smo 11 bodova sa gostovanja....
kad sam prognoziro prosle godine nesto slicno...pola mi se ovih "iskusnih navijaca Bratstva" smijalo...
a kad podjose redat pobjedu za pobjedom...onda se usutise...
al eto ja prognoziram oko 33 boda...dovoljno za 1 mjesto...
nego kako ide net stranica Bratstva...
evo ti moja prognoza od prosle godinestaragarda je napisao/la:da ne citiram sad svakog pojedinacno...nemam ja nista protiv toga da bratstvo prekuca ligu...bolje oni nego gosk,recimo..imate fina pojacanja i bit cete u vrhu...al onoliki post sa REALNIMprognozama,gdje bratstvo nece ni jednu zijanit je smijesan..a ima par vrlo,vrlo teskih gostovanja....i neznam sto neko napisa da je Sloboda LAFO igrala sa polovnom ekipom u funalu
...da se ne bi pravili malo blesavi nije nam falilo 9 igraca al jest 4,5 najmanje...i opet je to bila tekma u egalu koju je slomio penal i crveni..cak je Sloboda nakon primljenog gola pritiskala i napravila par polusansi..i mi smo doveli sasvim dobra pojacanja a vecina je misljenja da nam je najslabija karika uravo trener koji je odron teski...pozz
PlavoZuti je napisao/la:Znaci prvo kolo smo odigrali 0:0 u Lukavcu...ja mislim da ako pobjedimo Slobodu, mogli bi napravit jednu finu seriju rezultata...mislim da smo dovoljno jaki da neizgubimo bod kod kuce osim eto mozda protiv Slobode...i mislim da smo dovoljno jaki da nas neporaze u gostima timovi poput Krajsnika, Gorazda, novajlija Podgrmeca i Troglava. Iskra je dobra ali mislim da se moze dobit bod na 0:0...NK Jedinstvo je izgledalo dobro protiv ekipe Troglava koja nije pokazala puno u pripremnom periodu. Ako bi moro izdvojit ekipe od kojih mozemo izgubit u gostima u prvoj polusezoni...to su Iskra, Jedinstvo i Rudar...
poslije Slobode izgleda ovako:
NK Iskra - NK Bratstvo X 0:1
NK Bratstvo - FK Krajina 1 0:0
FK Krajsnik - NK Bratstvo x 2 pobjedili smo ali sam zaboravio rezultat
NK Bratstvo - FK Buducnost 1 2:0
FK Gorazde - NK Bratstvo x 0:0
NK Jedinstvo - NK Bratstvo bi mogo bit prvi poraz...al mozda i x 2:1
NK Bratstvo - NK Bosna 1 3:0
NK Podgrmec - NK Bratstvo x 2 1:2
NK Bratstvo - NK Capljina 1 2:0
NK Troglav - NK Bratstvo x 2 2:0
NK Bratstvo - HNK Branitelj 1 6:0
FK Rudar - NK Bratstvo sigurno poraz za nas... osim ako do tad Kakanjci neodustanu od PL 6:1
NK Bratstvo - NK Vitez 1 0:3
svakim postom sve vise napredujes..hajd zdraoPlavoZuti je napisao/la:evo ti moja prognoza od prosle godinestaragarda je napisao/la:da ne citiram sad svakog pojedinacno...nemam ja nista protiv toga da bratstvo prekuca ligu...bolje oni nego gosk,recimo..imate fina pojacanja i bit cete u vrhu...al onoliki post sa REALNIMprognozama,gdje bratstvo nece ni jednu zijanit je smijesan..a ima par vrlo,vrlo teskih gostovanja....i neznam sto neko napisa da je Sloboda LAFO igrala sa polovnom ekipom u funalu
...da se ne bi pravili malo blesavi nije nam falilo 9 igraca al jest 4,5 najmanje...i opet je to bila tekma u egalu koju je slomio penal i crveni..cak je Sloboda nakon primljenog gola pritiskala i napravila par polusansi..i mi smo doveli sasvim dobra pojacanja a vecina je misljenja da nam je najslabija karika uravo trener koji je odron teski...pozz
PlavoZuti je napisao/la:Znaci prvo kolo smo odigrali 0:0 u Lukavcu...ja mislim da ako pobjedimo Slobodu, mogli bi napravit jednu finu seriju rezultata...mislim da smo dovoljno jaki da neizgubimo bod kod kuce osim eto mozda protiv Slobode...i mislim da smo dovoljno jaki da nas neporaze u gostima timovi poput Krajsnika, Gorazda, novajlija Podgrmeca i Troglava. Iskra je dobra ali mislim da se moze dobit bod na 0:0...NK Jedinstvo je izgledalo dobro protiv ekipe Troglava koja nije pokazala puno u pripremnom periodu. Ako bi moro izdvojit ekipe od kojih mozemo izgubit u gostima u prvoj polusezoni...to su Iskra, Jedinstvo i Rudar...
poslije Slobode izgleda ovako:
NK Iskra - NK Bratstvo X 0:1
NK Bratstvo - FK Krajina 1 0:0
FK Krajsnik - NK Bratstvo x 2 pobjedili smo ali sam zaboravio rezultat
NK Bratstvo - FK Buducnost 1 2:0
FK Gorazde - NK Bratstvo x 0:0
NK Jedinstvo - NK Bratstvo bi mogo bit prvi poraz...al mozda i x 2:1
NK Bratstvo - NK Bosna 1 3:0
NK Podgrmec - NK Bratstvo x 2 1:2
NK Bratstvo - NK Capljina 1 2:0
NK Troglav - NK Bratstvo x 2 2:0
NK Bratstvo - HNK Branitelj 1 6:0
FK Rudar - NK Bratstvo sigurno poraz za nas... osim ako do tad Kakanjci neodustanu od PL 6:1
NK Bratstvo - NK Vitez 1 0:3
Pa mi reci da mi prognoze nisu realne...
a u ovoj sezoni kazem da bi Bratstvo moglo izgubit kod Slobode i Branitelja u gostima...i mozda kiksat koji bod protiv Goska ili Rudara....a po dosad pokazanom PROTIV SLOBODE, GRADINE....mislim da mozemo ocekivat pozitivnu sezonu... i neznam sto se javljate kad vasi timovi nemogu pobjedit ni slabije ekipe od Bratstva...a pricate po svojim forumima kako Sloboda igra ligu sampiona za par godina i kako ce te bit Viktorija Plazen...i raduju se autobusu i onim malim semaforima za izmjene..nesto sto je Bratstvo imalo vec godinama...
Jedan jedan hehehe...7aprildomemoj je napisao/la:@PlavoZuti kao navijač Bratstva kažem ti smiri se malo
Sjeno??? Gracanicke privatnicke kompanije jace od Tuzlanskih u svako doba noci...a u Americi to rade masine....pitam se odakle si pa znas o kupljenju sjenaredblack je napisao/la:Aj postavi ti svoju sliku al ono kad kupiš sijeno
Misko pricas suplje...u mom ofisu nema sjena...kako ide na tvom poslu...ohh da... Nemas posla...kriva ti vladaredblack je napisao/la:Išli su samnom na fax momci iz tvog kraja i govorili su da im je to najteži poso. Pretpostavljam da su zato i upisali fakultet. A vidim da si i ti od toga nastrado, izgorio po glavi što bi rekli
Oj jest mi zao momka nema poslaPlavoZuti je napisao/la:Misko pricas suplje...u mom ofisu nema sjena...kako ide na tvom poslu...ohh da... Nemas posla...kriva ti vladaredblack je napisao/la:Išli su samnom na fax momci iz tvog kraja i govorili su da im je to najteži poso. Pretpostavljam da su zato i upisali fakultet. A vidim da si i ti od toga nastrado, izgorio po glavi što bi rekli
Erko presao u Lokomotivu iz Miricine,juce pobjedili Pribavu 0:2 (igrao nas drugi tim),onda stranica jos malo pa se pusta u pogon,haman kupili i novu kosilicu dole xD i tako sta te jos zanima ?PlavoZuti je napisao/la:Nego imal sta novo sa treninga na stadionu Luke??? Prical se sta po carsiji
Hahahah pa sta cu kad jesu xD covjeka zanima sta ima novo , i to je novo ahahha**** je napisao/la:haman kupili i novu kosilicu dole x,,,,,,![]()
dobar si...
U pravu si pored igračkog kadra ulaže se i u materijalno tehničke stvari..cesc4 je napisao/la:Hahahah pa sta cu kad jesu xD covjeka zanima sta ima novo , i to je novo ahahha**** je napisao/la:haman kupili i novu kosilicu dole x,,,,,,![]()
dobar si...
Sto je za svaku pohvalu**** je napisao/la:U pravu si pored igračkog kadra ulaže se i u materijalno tehničke stvari..cesc4 je napisao/la:Hahahah pa sta cu kad jesu xD covjeka zanima sta ima novo , i to je novo ahahha**** je napisao/la:haman kupili i novu kosilicu dole x,,,,,,![]()
dobar si...
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 17 gostiju.