Komentar: U ovom segmentu su uvijek bili najbolji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma pojma ti nemaš, onako realno, meni je mišljenje vas sa strane totalno nebitno, ja sam ioanako najveći troll ovog podforumua, ne možeš ba mene shvatiti ozbiljno, ali nikako.muxa je napisao/la:O vidim zadnji ste na turniru![]()
Šalu na stranu, znamo koliko su mjerodavni ovakvi turniri. I smijesno mi kad se neko toliko nafura na pobjedu u jednoj prijateljskoj utakmici.
Moram priznati da mi je od svega ipak najsmješniji ovaj vaš kolega Trequartista![]()
Pogledajte njegove postove prije same utakmice, a onda pogledajte ove nakon utakmice. U najmanju ruku trebao bi razmisliti o promjeni nicka, ipak su Trequartiste inteligentni igrači i fudbal "igraju glavom"
Blago tebi. Ja ti samo pokusavam reci da uskladis malo svoje postove, ne mozes se prije tekme toliko nalozit da pricas o nekakvom iskaljivanju bijesa, a nakon tekme govorit kako nema veze i prisjecat se TIM kupa prosle godineTrequartista je napisao/la: Ma pojma ti nemaš, onako realno, meni je mišljenje vas sa strane totalno nebitno, ja sam ioanako najveći troll ovog podforumua, ne možeš ba mene shvatiti ozbiljno, ali nikako.![]()
Mene stariji juventini znaju i poznaju i imaju ok mišljenje što je meni sasvim dovoljno.
Hajd, ne pobjeđuje se šampion svaki dan.Mago je napisao/la:Konstruktivan odgovor od trolla.Odo sad rahat lec
![]()
Nebitni su rezultati u pripremnim utakmicama. Belaj je sto Juve ne djeluje dobro. Ne kazem da ce tako bit i u nastavku al zasad je to prosjecno. A i ne znam sta toliko eksperimentise ? Igra se standardna formacija sa standardnim igracima. Ne vidim ja tu puno eksperimentisanja
Nismo mi zaludjeni ko vi sto slavite pobjedu na penale u pripremnoj utakmici koja vam je donijela 6-to mjesto.Al u sadasnjim okvirima to je ocigledno za vas mega uspjeh, jer je doslo doba kad vas "zuti" tajkun mora vadit iz ponora.Pupi04 je napisao/la:Hajd ne kenjajte zivota vam, pa normalno da ove utakmice nisu neko mjerilo ali neka zajebancije.
Kakvo slavlje qrac palac, svjesni smo mi najbolje sta Interu fali.
Pa da ste osvojili ovaj turnir odmah bi bio najbitniji i pokazao jednu dominaciju u svjetskim okvirima.
Jasta evo sad sa trga slavilo se do zoreEnzoFerrari je napisao/la:Nismo mi zaludjeni ko vi sto slavite pobjedu na penale u pripremnoj utakmici koja vam je donijela 6-to mjesto.Al u sadasnjim okvirima to je ocigledno za vas mega uspjeh, jer je doslo doba kad vas "zuti" tajkun mora vadit iz ponora.Pupi04 je napisao/la:Hajd ne kenjajte zivota vam, pa normalno da ove utakmice nisu neko mjerilo ali neka zajebancije.
Kakvo slavlje qrac palac, svjesni smo mi najbolje sta Interu fali.
Pa da ste osvojili ovaj turnir odmah bi bio najbitniji i pokazao jednu dominaciju u svjetskim okvirima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.