Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

budzak
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la budzak » 07 avg 2013, 00:21

Izete,dobrodosao..samo da se papiri zavrse, a lahko cemo za konkurenciju. Ubjedjen sam da je veliko pojacanje za nas tim..birati izmedju njega i steve, pa njemu 70min, a stevi 20min..bilo bi fer :)

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 07 avg 2013, 00:47

Ne treba zaboraviti da je Stevanović vezan ugovorom za Sevillu i eto ga tamo nagodinu ako bude dobar.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 07 avg 2013, 01:14

Mišljenja sam da je Hajrović igračina za Stevanovića, ali živi bili pa vidjeli ;)

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 07 avg 2013, 01:30

Za mjesec dana igramo najvaznije utakmice s Slovacima.Ako ne mozemo da uzmemo Litvaniju koju je Albanija rasturila 4: 1 ili oni Grcki bogalji tamo.Onda ne znam sta da kazem

Mi smo zivcana ekipa koja panicari ako ne zabije gola.A, kad padne go.Onda moze i drugi.Ali, uvijek smo u grcu dok ne dodje taj gol

Hajrovic je po meni idealna zamjena za Misimovica, ako mi ne uspijemo da preuzmemo vodstvo protiv Slovaka do 60 minute.Moramo ga ubaciti tad i igrati na krila.

Tad cemo vidjeti i njegov kvalitet.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 avg 2013, 02:51

sanjam da ga Izet zabije na debiju na BP :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 07 avg 2013, 09:58

Ne mogu reci da je skrt, vise nekako svojeglav. Upusta se u neke bespotrebne driblinge i precesto ima potez viska. Ovo ne govorim nakon nekog videa na YT vec nakon sto sam ga sinoc gledao cetvrtu ili petu utakmicu od pocetka pa do kraja - odnosno dok nije izasao. Ima sigurno veliki potencijal i ima mjesta u reprezentaciji, ali da mora jos raditi i da mora igrati racionalnije, to je evidentno.
SI AMO CONte!!!

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 07 avg 2013, 10:02

Ne mogu reci da je skrt, vise nekako svojeglav. Upusta se u neke bespotrebne driblinge i precesto ima potez viska. Ovo ne govorim nakon nekog videa na YT vec nakon sto sam ga sinoc gledao cetvrtu ili petu utakmicu od pocetka pa do kraja - odnosno dok nije izasao. Ima sigurno veliki potencijal i ima mjesta u reprezentaciji, ali da mora jos raditi i da mora igrati racionalnije, to je evidentno.
SI AMO CONte!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 07 avg 2013, 10:55

Sta si gledao sinoc,ako si mislio nesto oko 16-erca sto vise vuce,pa frajer trazi poziciju za sut,ne mogu ih probit a na njemu je sva paznja
..
Nasu mu dali sa suta ,ja cesto pratim Gras i ne vidim takve mane
.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 avg 2013, 11:06

Hajrovic ima veliko samopouzdanje, to se pozitivno izrazava na njegovu igru. Uz to ima jako dobar sut, i ne bjezi od toga da opali sa 20 metara i cesto mu se isplati. Hajrovic je eksplozivan igrac, nesto sto do sada nismo imali. Ima poznato jako dobar sut i kratka dodavanja su dosta precizna, duza nisu. On je brz i prodoran i vuce po dva, nekada tri igraca na sebe, sto bi druga, kvalitetnija ekipa od skakavaca znala itekako iskoristiti.

Mali ima svoj stil i stvarno dosta podsjeca na Robbena. On vec sada spada medu nase najbolje igrace ako pristane na poziv, u to nema dileme. Trenutno od njega samo su bolji Dzeko, Lulic, Spahic i Begovic, samo cetiri igraca.

Od Stevanovica je bolji za dvije klase. Ima dosta bolji sut, mnogo jaci u duel igri, jacu staminu i prodorniji od Stevketa, vuce nekada po tri igraca na sebe.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 07 avg 2013, 12:20

Tacno tako.Momak ima 22 godine, dok Spaha ima 33 godine.Nase najbolje mlado pojacanje od Dzeke kad je zabio gol protiv Turaka s 21 godinu.Dobro je da sutira, i da je sebicno, pa pola Latinosa, ili Juznoamerikanaca su takvi od Teveza, Aguera do nadalje.I kao sto sugovornik rece maloprije

Da je neka bila ozbiljnija repka.Oni bi itekako znali da iskoriste ovo sto su se lijepili na Hajrovica.Nazalost, ja sam gledao utakmicu i vidio sam mnogo gorih igraca od njega, i ne mozes ocekivati da on blista u takvoj utakmici.Pavlovic, pa i onaj Vilotic.I oni su daleko gori bili.Sem Grichtinga nisam vidio nista konkretno od te ekipe

Sto se tice Stevanovica.Vels je Vels, ima godinu dana od tog.I sem Balea, oni nemaju nekog zivopisnog igraca, iako on zna da bude neugodan.On moze da se nametne.No, ovaj je u pocetnom sastavu uvijek, znaci covjek igra.

I da budemo sigurni.Njega je najbolje iskoristi kao zamjenu, ako dobije papire.Kad Slovaci dodju za manje od mjesec dana

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 avg 2013, 12:24

DonCorleone je napisao/la:Hajrovic ima veliko samopouzdanje, to se pozitivno izrazava na njegovu igru. Uz to ima jako dobar sut, i ne bjezi od toga da opali sa 20 metara i cesto mu se isplati. Hajrovic je eksplozivan igrac, nesto sto do sada nismo imali. Ima poznato jako dobar sut i kratka dodavanja su dosta precizna, duza nisu. On je brz i prodoran i vuce po dva, nekada tri igraca na sebe, sto bi druga, kvalitetnija ekipa od skakavaca znala itekako iskoristiti.

Mali ima svoj stil i stvarno dosta podsjeca na Robbena. On vec sada spada medu nase najbolje igrace ako pristane na poziv, u to nema dileme. Trenutno od njega samo su bolji Dzeko, Lulic, Spahic i Begovic, samo cetiri igraca.

Od Stevanovica je bolji za dvije klase. Ima dosta bolji sut, mnogo jaci u duel igri, jacu staminu i prodorniji od Stevketa, vuce nekada po tri igraca na sebe.
Nema tog igraca koji nema ambicije igrati za repku,pa makar ona bila i repka San Marina.Momak vise ne moze igrati za Svicarsku,niti za bilo koju drugu repku osim nase.Sve i kada bi to zelio.On je sebe kaparisao samim zahtjevom promjene sportskog drzavljanstva.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 07 avg 2013, 13:42

http://footballnet.****.com/sp ... 00_00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Skauti Newcastlea su bili na utakmici,al pise ko da je Izet propustio sansu,nije se dokazao.. Ista stvar ko sa Hull-om... Steta prava.
Procito sam jos da je kandidat za zamjenu Bastosa u Schalkeu,al ima jos 3,4 dobrih imena

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 avg 2013, 15:29

Slaba nafaka za Hajrovica i Grashopers u ovom izvlacenju.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 09 avg 2013, 15:43

Edvin_Mg je napisao/la:http://footballnet.****.com/sportch/generated/v2/article/tnt_fussball/geruechte/2013/08/07/30334900000_00.html
Skauti Newcastlea su bili na utakmici,al pise ko da je Izet propustio sansu,nije se dokazao.. Ista stvar ko sa Hull-om... Steta prava.
Procito sam jos da je kandidat za zamjenu Bastosa u Schalkeu,al ima jos 3,4 dobrih imena

Ako su oni na osnovu jedne utakmice zakljucili da se nije pokazao :lol: :lol: :lol: dobro je sto ga nisu uzeli :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 11 avg 2013, 12:16

juce covo odigro citavu utakmicu,,,vidim nema kritika ni pohvala,,,sto ce reci nista posebno :?:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 13 avg 2013, 17:01

EKSKLUZIVNO FIFA odobrila bh. sportsko državljanstvo Izetu Hajroviću
Bilo je i vrijeme :D

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 13 avg 2013, 17:03

Huhuhuh slovaci moji slovaci :D

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 13 avg 2013, 17:04

Upravo pročitah... Izgleda da će Hajrović na kasni let za Sarajevo ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 13 avg 2013, 17:04

aferim momciluko :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 avg 2013, 17:04

grgr je napisao/la:Huhuhuh slovaci moji slovaci :D

:D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], nebeskasila i 25 gostiju.