FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

irfan41
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la irfan41 » 12 dec 2009, 15:19

sarajlija89 je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... az_vel.jpg

zrinjski dobio 330 hiljada eura a mi koji smo prošli drugo i treće pretkolo europske lige dobili smo samo 270 hiljada eura
jbg :roll: liga prvaka vise vrijedi...al mi smo na ulaznicama dosta zaradili jos da je bilo i tv prenosa...al eto sve u svemu malo sa obzirom kakave smo rezultate napravili.... :|

ima nesto i bitnije od para, a to su oni bodovi, mislim da bi ako budemo prvaci budemo mogli biti nosioc u drugom pretkolu LP. a EL 100% smo nosioci u 2 pretkolu
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 12 dec 2009, 15:24

Nema ljutnje,ne moze se porediti liga prvaka sa nekim sporednim takmicenjem bar po nagradama,postoji pravinik po kojem prvak zemlje ulazi u kvalifikacije sa 200 eur. nagrade plus za svaki krug jos 130 i to je to

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 dec 2009, 16:03

alen škoro 38% - edin džeko 33%....približio se džeko, prije je bilo po 10-12% prednosti škore....

ja uvijek glasam ali ovo 38% se ne pomjera, ima dan-dva
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 12 dec 2009, 16:09

Apsolutno posteno, sampion je ipak sampion i igrati u pretkolima lige prvaka ne moze i ne treba da bude isto sa igranjem u pretkolu lige UEFA. Treba itekako biti zadovoljan pogotovo kad se zna koliko smo jos dobili ud ulaznica cifra je fantasticna za nase uslove, ja koliko znam dug je sveden na minimum tako da postoji mogucnost da se lova plasira u igracki kadar. Treba imati na umu da je finansijska situacija trenutno vjerovatno najbolja od poslije rata i treba vrsiti konstantan pritisak na upravu da se dovedu samo oni najbolji, ako treba i platiti nekome obestecenje jer kako vidimo ima se moze se. Treba ovo iskotistiti definitivno

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 dec 2009, 16:14

junuz23 je napisao/la:Apsolutno posteno, sampion je ipak sampion i igrati u pretkolima lige prvaka ne moze i ne treba da bude isto sa igranjem u pretkolu lige UEFA. Treba itekako biti zadovoljan pogotovo kad se zna koliko smo jos dobili ud ulaznica cifra je fantasticna za nase uslove, ja koliko znam dug je sveden na minimum tako da postoji mogucnost da se lova plasira u igracki kadar. Treba imati na umu da je finansijska situacija trenutno vjerovatno najbolja od poslije rata i treba vrsiti konstantan pritisak na upravu da se dovedu samo oni najbolji, ako treba i platiti nekome obestecenje jer kako vidimo ima se moze se. Treba ovo iskotistiti definitivno

to da se plasiraju pare od igrački kadar ne vjerujem, možda neka sića :( :( :roll:

a da plate nekom klubu obeštećenje, pa nisu oni ludi da troše pare na neke igrače :evil: :evil:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 dec 2009, 00:07

ne znam za vas ali ja haman pa svaki dan gledam ovaj klip i naježim se 8-)

[youtube][/youtube]

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 13 dec 2009, 09:47

Mirza_Hordas je napisao/la:ne znam za vas ali ja haman pa svaki dan gledam ovaj klip i naježim se 8-)

[youtube][/youtube]
ukratko receno mi smo divovi
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 13 dec 2009, 11:54

evo potvrde i na ovoj strenici ili u avazu, d novine pisu ono samo sto mi lupamo po forumima. neko kaze da ce skoro otici, ljudi to objave pa tek onda rade interviju s njim i ond kaze da zeli zavrsiti karijeru na kosevu. mi lupnemo da odlzi jahovic, oni objave. pa opet ista stvar, i covjek kaze da ne ide nigdje

p.s. provjerena info je da beckham dolazi. capelo mu rekao da mora igrati u evropi, pa odlucio sarajevo. izvor saigrac iz LA
ja navij'o sam za vas!

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 13 dec 2009, 15:28

Avazov sport i avazpisu same gluposti, samo da bi bili citani. Pola njihovi izvjeataj su izmisljeni, sada se pookazalo sa Jahovice. Sportsprt.ba napise sve kako ide, i neka su demantovali ove iz avaza sa ovim.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 13 dec 2009, 15:45

Lech Poznan zeli Handzicu da pronadje novi klub na zimu a jedna od opcija je pozajmica u neki od BH klubova

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 dec 2009, 15:50

santos je napisao/la:Lech Poznan zeli Handzicu da pronadje novi klub na zimu a jedna od opcija je pozajmica u neki od BH klubova
Pa zna se gdje bi samo igrao. On je stvarno dobar igrac i volio bih ga vidjeti opet kod nas.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 dec 2009, 17:26

santos je napisao/la:Lech Poznan zeli Handzicu da pronadje novi klub na zimu a jedna od opcija je pozajmica u neki od BH klubova
Koji su ga k...c onda kupovali ako ga vec sad daju na posudbu?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 13 dec 2009, 17:31

Stole iz Bora je napisao/la:
Covjek ima 19 godina
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 dec 2009, 17:36

FK Sarajevo je napisao/la:
Covjek ima 19 godina
I sta s tim .. ? Sto nisu sacekali onda da stasa u igraca ako su znali da nece racunati na njega? Koliko igraca u Evropi sa 19 godina igra u puno jacim ligama i ekipama .. ?
Ne bi volio da budem pogresno shvacen ali bila bi steta da se vrati u BiH, bez obzira koji klub da je u pitanju. Bolje je da ga daju mekoj slabijoj ekipi u njihovoj ligi ali da igra stalno i da ima dobre uslove za treniranje i napredovanje. Mislim da ovde nece to imati.
AMAR OSIM

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 13 dec 2009, 17:37

Ja mislim da je jos mlad mozda ljudi imaju boljih igraca on ce ako Bog da kod nas na posudbu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 dec 2009, 17:50

FK Sarajevo je napisao/la:Ja mislim da je jos mlad mozda ljudi imaju boljih igraca on ce ako Bog da kod nas na posudbu
Ma neka njega kod vas, ne smeta meni to ni sekunde. Ali ogromna je razlika u uslovima, treninzima, ishrani i strucnjacima koji rade sa mladim igracima vani i kod nas. Ovde moze samo stagnirati i drzati ovo znanje koje ima ali to je onda nazalost sve. Primjer je Edin Dzeko koji je, slicno kao i Handzic, otisao sa 18 iz BiH. Isao je na posudbu u drugu ligu Ceske i polako napredovao da bi zavrsio gdje je sad. Mislim da i Handzic ima sve predispozicije za to ALI da se ne vraca u BiH.
AMAR OSIM

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 13 dec 2009, 20:08

FK Sarajevo je napisao/la:Ja mislim da je jos mlad mozda ljudi imaju boljih igraca on ce ako Bog da kod nas na posudbu
Ma neka njega kod vas, ne smeta meni to ni sekunde. Ali ogromna je razlika u uslovima, treninzima, ishrani i strucnjacima koji rade sa mladim igracima vani i kod nas. Ovde moze samo stagnirati i drzati ovo znanje koje ima ali to je onda nazalost sve. Primjer je Edin Dzeko koji je, slicno kao i Handzic, otisao sa 18 iz BiH. Isao je na posudbu u drugu ligu Ceske i polako napredovao da bi zavrsio gdje je sad. Mislim da i Handzic ima sve predispozicije za to ALI da se ne vraca u BiH.
Jok ba nesmeta ti,nerise stare ti,providni ste pravo ;) ,nek se vama Mihrija vratila :lol: :lol: :lol:

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 13 dec 2009, 20:31

evo da vas malo obradujem alen skoro ima ponudu iz meksicke lige vrijednu milion dolara... :idea: :arrow:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 dec 2009, 20:40

vjeran1987 je napisao/la:evo da vas malo obradujem alen skoro ima ponudu iz meksicke lige vrijednu milion dolara... :idea: :arrow:

eto baš će on sad otići u meksiko :roll: može biti peteroduplo više para ali tamo ode i svi ga zaborave (osim navijača FKS) a i ne vjerujem u to

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 13 dec 2009, 21:06

vjeran1987 je napisao/la:evo da vas malo obradujem alen skoro ima ponudu iz meksicke lige vrijednu milion dolara... :idea: :arrow:
vijest stara 2 mjeseca. kasnis brate zastoko. a danas je aktuelna izjava alena, i pored brojinih ponuda pregovaram o 4godisnjem ugovoru da zavrsim ovdje karijerru, para ima se to nije neupitno, a vezivanjem alena uprava dobija poene za sebe, tako da je za mene alen gotova stvar, on ostaje u FCS
ja navij'o sam za vas!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amco46, HyperOS, johntravolta123, n0dix, rimljanin90, siroliver69, Vanja8, zagorski i 62 gosta.