Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

storm_raider
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la storm_raider » 28 jul 2013, 11:02

Mislim da ce Kirilenko dobijati 15tak minuta, ne vise.
Sport je lijek za tijelo i duh.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 28 jul 2013, 12:29

NEZALAGANJE je napisao/la: Ne,ti si napisao da ce se potpisivanje Andersona odraziti na Mirzine minute sto nema apsolutno nikakve veze i to sam ti objasnio i u prethodnom mom postu.Znaci, jedina ekipa na Istoku kojoj je 'small ball' najjace oruzje je MIA,sto ce reci da ce BKN uglavnom igrati s 'normalnom' postavom i rotacijama i to se itekako zna,jer je i Kidd nedavno pricao o tome.Kirilenko ce biti klasicni back up Pierceu,a Andersonu slijedi borba na SG iza Johnsona i Terrya.Fakticki je covjek,'osigurac',ukoliko se neko povrijedi,a to nije iskljuceno s obzirom na godine ekipe...Ne bi bio ni doveden da se Shengelia nije povrijedio i da mu ne slijedi duza pauza.Zato im je trebao neko ko moze igrati SG/SF... ;)Usput,kad BKN bude igrao 'small ball',a svi su zdravi,nema sanse da Pierce sjedi nekome na klupi,osim ako nije totalno los,u sta sumnjam,jer teret nije na njemu u ovoj ekipi...
Napisao sam da će Kirilenko imati sada više minuta na small ball, a ne da će BKN igrati small ball na to sam mislio.
A da će Pierce sjediti nekome na kupi, pa sam si ispod napisao da neće igrati puno, tako da ako bude small ball, ja ga očekujem na klupi.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 28 jul 2013, 16:36

Joj nisam upratio, halalite, al gdje Humpiraga završi na kraju ? :D
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 28 jul 2013, 16:39

boston celtics

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 jul 2013, 16:48

slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 29 jul 2013, 14:18

Livingston je zamjena Deronu,Terry - Johnson,Pierce - Kirilenko,Brook - Blatche
i Mirza bi trebao biti zamjena za Garneta ..Ali dosta trenera u Nba ne rotira bas svih 10 igraca tokom utakmice,pa je pitanje da li ce to raditi Jason

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 29 jul 2013, 15:15

Mislim da ce izgledati vise ovako a i Kidd je rekao neke stvari tokom Summer League, na poziciji PG je starter D-Will zamjena Livingston i kao 3 opcija The Jet, mali Taylor sem povrede ni ove sezone nema sanse gubi konce, srlja, sut? .

SG Starter Johnson prva zamjen Jet i kao 3 opcija Alan Anderson ukoliko Jet ne pogadja il ima missmatch protiv njega

SF Starter Pierce prva zamjena Kirilenko i kao treca opcija opet Alan Anderson koji mislim i ako je u oba scenarija 3 opcija na osnovu godina i Jet-a i Pierce moze racunat na svojih + 10 minuta po utakmici pogotovo jer jos hoce da i ogranice minute Johnsonu - Kidd je cak spominjao da bi Johnson mogao nekad igrat tricu da ce i to razmotrit
A onaj Shengelia je spao gledao sam ga u SL on isto ka Taylor nema sanse da upadne u rotaciju . . .

PF sto nas sve najvise interesuje posto nevjerujem da ce Mirza vidjet i min. na SF tako da mu ostaju min. na PF znaci starter KG prva zamjena e to je pitanje Kirilenko sigurno nije prva zamjena on je ta treca opcija u slucaju small ball. Sad je pitanje koga favorizuje Kidd iskreno receno nisam bas siguran da je to Evans i mislim u slucaju da to bude Mirza i Evans bude samo Energizer za neki jednocifren broj minuta sto i jeste njegova rola Mirza bi mogao i imat u prosjeku oko 20 Minuta jer ce KG igrat isto +20 minuta po tekmi jer ce ga cuvat za Playoff. U ovoj navedenoj kombinaciji Kirilenko i Evans su 3 opcija sve zavisno od situacije.

C starter B.Lopez prva zamjena Blatche koji ne vjerujem da ce pod Kidd-om igrat 4 s obzirom i na pojacanja i mislim da ne racunaju skroz sa Plumlee-om mislim da ce on igrat garbage time tako da je Blatche jedini pravi Back-up ...

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 30 jul 2013, 22:34

Reprezentativac Mirza Teletović se nije naigrao u Brooklyn Netsima protekle sezone, što, kaže Avdić, može biti dobro i loše.

"Vjerovatno je željan igre, želi da se dokaže. Loša stvar može biti ta što nije imao kontinuitet tokom NBA sezone. Mislio sam da će igrati više u Netsima. Još kao igrač Tau Ceramice djelovao mi je kao igrač koji bi se dobro snašao u NBA ligi. Međutim, zbog nepovjerenja trenera i činjenice da nije na visokom nivou u skok igri i odbrani, nije igrao koliko sam se ja nadao. U minutama koje je dobijao, to je bilo solidno", pojašnjava Avdić.

Za kapitena bh. reprezentacije naredna sezona bit će veoma teška s obzirom na to da se Brooklyn pojačao velikim košarkaškim imenima kao što su Kevin Garnett, Paul Pierce, Andrej Kirilenko...

"Stvarno će biti velika konkurencija i lično bih volio Teletovića vidjeti u drugoj sredini. Ali, opet, možda se on iz inata želi nametnuti treneru Jasonu Kiddu, koji ga baš dobro i ne poznaje. Ekipa od koje se očekuje da napadne NBA finale se više oslanja na ljude kojima vjeruje, tako da će Mirzi biti potrebna neka 'luđačka' forma da dobije neku veću minutažu", kaže komentator Arena Sport televizije.
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

filip13

Post Postao/la filip13 » 31 jul 2013, 18:30

mirzatele je napisao/la:Livingston je zamjena Deronu,Terry - Johnson,Pierce - Kirilenko,Brook - Blatche
i Mirza bi trebao biti zamjena za Garneta ..Ali dosta trenera u Nba ne rotira bas svih 10 igraca tokom utakmice,pa je pitanje da li ce to raditi Jason

prije će evans biti zamjena za garneta,čovjek ima skakački najbolju sezonu karijere

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 01 avg 2013, 17:43

Moze li mi neko pojasniti ovu izjavu Teletovica sa priprema.
Sada, na moju veliku radost, sam napokon tu sa momcima. Imamo sjajnu atmosferu u ekipi, a ja lično ću se truditi da nadoknadim propušteno u ovih nekoliko dana, s obzirom na to da su pravila NBA vrlo jasna.
U kojem kontekstu spominje pravila NBA :shock: :?:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 01 avg 2013, 17:46

Pa valjda sto je tek dosao na pripreme radi nba pravila, nije mogao od pocetka trenirati sa repkom ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 01 avg 2013, 18:58

Papastathopoulos je napisao/la:Pa valjda sto je tek dosao na pripreme radi nba pravila, nije mogao od pocetka trenirati sa repkom ;)
Pardon my ignorance, znam da je petrovic izjavio da ne moze trenirati do 1. augusta, nisam znao da je to neka zabrana od strane NBA. Zna li neko zbog cega je to?

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 01 avg 2013, 19:13

biskitt je napisao/la:
Pardon my ignorance, znam da je petrovic izjavio da ne moze trenirati do 1. augusta, nisam znao da je to neka zabrana od strane NBA. Zna li neko zbog cega je to?
Pa takva su pravila u NBA, na pripreme s reprezentacijom možeš doći samo 35 dana prije prvenstva.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 avg 2013, 00:13

:mrgreen: :mrgreen:

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 avg 2013, 00:18

Ima vece si.se nego Pamela Anderson :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 avg 2013, 00:52

ima veće sise nego Sara :lol: neka oprosti onaj momčiluka, ne mogu se sjetiti kako se zove :D

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 07 avg 2013, 00:59

Vidi ti njega, odma pa na moju Sarah... Možel' to tako momčiluko?

Mirza je Mirza, Sarah je Sarah.

Evo i nešto novije dok nije počela sezona:

slika

komazeccena
Kontakt:

Post Postao/la komazeccena » 07 avg 2013, 07:19

nele-BHF je napisao/la:Vidi ti njega, odma pa na moju Sarah... Možel' to tako momčiluko?

Mirza je Mirza, Sarah je Sarah.

Evo i nešto novije dok nije počela sezona:

slika

nele kraljinooo

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 avg 2013, 14:09

slika

Koja je hipstercina ovaj Teletovic, nevjerovatno. :lol:
...Život za Široki...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 12 avg 2013, 17:50

ŠB_Fidelis je napisao/la: Koja je hipstercina ovaj Teletovic, nevjerovatno. :lol:
koje je znacenje ove rijeci?!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: mirsad993, Proximic, StevieG8 i 11 gostiju.