Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

osgood
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la osgood » 13 dec 2009, 20:01

OTNYS_YNWA je napisao/la:osgood tebi treba otvoriti novu temu pod nazivom ,,CHAT,, pa se dopisuj sa rajom ili jednostavno daj msn neka te doda ko' hoce pa se dopisujte :?
a kakav navijački forum treba da bude ako ne sa malo čarki, potpucavanja, zezanja i ostalog :?:
valjda je to srž nekog normalnog navijanja :?:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 dec 2009, 20:02

osgood je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Jeste, i tebi dosao haman spam-dan 8-)

znači bajernovac, na temi o liverpoolu, poziva ljude da se uozbilje....nešta ovdje ne štima :P :D
E vidis buraz, mozda sam predodredjen da malo uvodim red ovdje 8-)
A sad se uozbilji ;)
Vom Jäger zum Gejagten

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 dec 2009, 20:05

zao mi je sto ovo postam na ovoj temi ali morao sam
Ferguson nakon poraza uvijek ljut na suce

Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda, ove je sezone nakon negativnih rezultata svog kluba uvijek ljut na suce i na njihove odluke. Iznimka nije bila niti ova subota...

Nogometaši Aston Ville pobijedili su na Old Traffordu Manchester United 1-0 i tako aktualnom engleskom prvaku nanijeli prvi domaći poraz ove sezone. Pogodak odluke je postignut u 21. minuti kada je Ashley Young zavrnuo loptu u šesnaesterac, a tamo ju je dočekao Gabriel Agbonlahor i postigao osmi pogodak u sezoni.

- Čovjek je produljio drugo poluvrijeme tri minute! Nevjerojatno! Nakon šest izmjena i dva duža prekida zbog ozljeda on produlji tri minute. To je nedopustivo, to netko mora vidjeti, komentirati, sankcionirati i popraviti za budućnost - govorio je Ferguson nakon što je Aston Villa pobijedila na Old Traffordu prvi put nakon 1983. godine.

Tim porazom je Manchester United propustio približiti se vodećem Chelseaju koji također nije uspio u subotu pobijediti kao domaćin, odigrao je 3-3 protiv Evertona. :D
jednostavno covjek ne zna da prihvati poraz :mrgreen:
FK Pjetlovi

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 13 dec 2009, 20:05

geronimo je napisao/la:
A sad se uozbilji ;)

a znači ono maloprije u vezi ozbilje je bilo meni upućeno a ne fabiju 8-)
ok hajd idem u ozbilju, da se neki ne počnu osjećati da im rušim autoritet :P

@anela: nije mi dosadno, naprotiv, zabavno mi se zezat kad liverpool izgubi :P

odoh u ozbilju :mrgreen:

anela
Kontakt:

Post Postao/la anela » 13 dec 2009, 20:10

osgood je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
A sad se uozbilji ;)

a znači ono maloprije u vezi ozbilje je bilo meni upućeno a ne fabiju 8-)
ok hajd idem u ozbilju, da se neki ne počnu osjećati da im rušim autoritet :P

@anela: nije mi dosadno, naprotiv, zabavno mi se zezat kad liverpool izgubi :P

odoh u ozbilju :mrgreen:
ko se zadnji smije...najsladje se smije :?

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 dec 2009, 20:24

Shots (on Goal) 9(3) 9(4)
Fouls 19 16
Corner Kicks 3 4
Offsides 4 2
Time of Possession 49% 52%
Yellow Cards 3 3
Red Cards 0 0
Saves 3 2

Jel po ovome bolji Arsenal Spaho debilu debeli,,a za onaj penal da ne pricam moronu coravi,,kakve veze ima sto nije mogo do lopte kad ga je po nogama Gallas zakacio,,iz dvije Johnsonove greske dali 2 gola i bolji bili..WOW.

Po ne znam koji put ove sezone preglupe golove iz individualnih gresaka primamo,,nikad nemamo **** srece,,i u Liga kupu nam cist penal nisu svirali protiv njih.

Vidim i po Lucasu se sere,a mali je medju boljima bio,,Webba moram pohvalit,,samo tako nastavi degenu celavi

slika
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 dec 2009, 20:26

Phill Jackson je napisao/la:Shots (on Goal) 9(3) 9(4)
Fouls 19 16
Corner Kicks 3 4
Offsides 4 2
Yellow Cards 3 3
Red Cards 0 0
Saves 3 2

Jel po ovome bolji Arsenal Spaho debilu debeli,,a za onaj penal da ne pricam moronu coravi,,kakve veze ima sto nije mogo do lopte kad ga je po nogama Gallas zakacio,,iz dvije Johnsonove greske dali 2 gola i bolji bili..WOW.

Po ne znam koji put ove sezone preglupe golove iz individualnih gresaka primamo,,nikad nemamo **** srece,,i u Liga kupu nam cist penal nisu svirali protiv njih.

Vidim i po Lucasu se sere,a mali je medju boljima bio,,Webba moram pohvalit,,samo tako nastavi degenu celavi

slika
i meni je bolji arsenal bio :mrgreen:

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 13 dec 2009, 20:30

. Ajde da jedemo malo realnost . Teško da bi preživjeli . Arsenalova igra mi je daleko najljepša u Engleskoj, ali mi ipak nisu najdraži . Šta im se desilo kada su izgubili od Chelsea-ja 3:0 ?! Kažu, nije bilo Persie-ja . Uredu, nije ga ni sada bilo .. Pa su ipak pobjedili . Smiješno je reći da je Chelsea igrao sa Evertonom 3:3 , kao i za West Ham - Arsenal 2:2 . Šta je poenta ?! Čime se mjeri snaga jednog kluba ? :r I još nešto, Liverpool mi je uvijek bio drag klub dok navijače istog - nikada nisam mogla razumijeti !
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 dec 2009, 20:30

fabio je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Shots (on Goal) 9(3) 9(4)
Fouls 19 16
Corner Kicks 3 4
Offsides 4 2
Yellow Cards 3 3
Red Cards 0 0
Saves 3 2

slika
i meni je bolji arsenal bio :mrgreen:
slika
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 13 dec 2009, 20:51

Molio bih raju sa foruma koja navija za Liverpool da ne odgovara na provokacije ovih djecacica.Mene apsolutno boli neka stvar za njih,al' brate kad jednom neko uzvrati na provokaciju,ispuni se 5 spamm stranica.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 13 dec 2009, 20:53

the scouser je napisao/la:Molio bih raju sa foruma koja navija za Liverpool da ne odgovara na provokacije ovih djecacica.Mene apsolutno boli neka stvar za njih,al' brate kad jednom neko uzvrati na provokaciju,ispuni se 5 spamm stranica.
Upravu si.. samo se bespotrebno nerviramo..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 13 dec 2009, 20:54

smijesan si... :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

. Nije smiješan, nego te uhvatio .. Real je samo odnio navijače Man.Utd, time transferom Ronalda . Rekla bih za Ronalda, nečovjek igra veoma dobro !

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 dec 2009, 21:00

WindOfChange je napisao/la:smijesan si... :mrgreen: :mrgreen:

. Nije smiješan, nego te uhvatio .. Real je samo odnio navijače Man.Utd, time transferom Ronalda . Rekla bih za Ronalda, nečovjek igra veoma dobro ! [/quote]
mene uhvatio.. :mrgreen: pa ja navijam za Real od 98 i tekme kad je pao gol na Santiago.B protiv B.Dortmunda jos se sijecam onog nacina proslave gola Karambue i Sedorrf.. :lol: kad obodvojica dignu nogu i jedan drugo rukom drzi..tako nekako :lol: :lol: smijesan si..a ima likova koji navijaju za Real odkako su Ronaldo i raja tu..ima onih sto su poceli odkad je Figo o Zidan..al ok za njih zreli su sada..
Zadnja izmjena: fabio, dana/u 13 dec 2009, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 13 dec 2009, 21:04

. Nije smiješan, nego te uhvatio .. Real je samo odnio navijače Man.Utd, time transferom Ronalda . Rekla bih za Ronalda, nečovjek igra veoma dobro ! [/quote]
mene uhvatio.. :mrgreen: pa ja navijam za Real od 98 i tekme kad je pao gol na Santiago.B proti Dortmunda jos se sijecam onog nacina proslave gola Karambue i Sedorrf.. :lol: kad obodvojica dignu nogu i jedan drugo rukom drzi..tako nekako :lol: :lol: smijesan si..a ima likova koji navijaju za Real odkako su Ronaldo i raja tu..ima onih sto su poceli odkad je Figo o Zidan..al ok za njih zreli su sada..[/quote]

. Ako navijaš od '83. ja ti se izvinjavam ! Imaš moje poštovanje . ;)

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 13 dec 2009, 21:05

REDSI STAVIMO OVE HEJTERE NA IGNORE, ajmo se organizovat ubuduce kad dobijemo provokativni post da ne odgovaramo, jedino ako neki konkretan post bude sa cinjenicama od strane drugih navijaca da diskutujemo a ove provokacije tipa looserpool da ignorisemo.. Tu smo da se informisemo i bodrimo voljeni klub a ne da se prepucavamo sa nekim balavcim i brdjanima koji nemaju pojma o nogometu.. Meni je bas super kad od nekog ovdje navijaca saznam neku vjest ili glasinu o liverpoolu koju mozda nikad i nebih saznao da ne citam ovaj forum, zato smo ovdje ne da se spustamo na nivo ovih primata i da nasjedamo na jeftine provokacij
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 dec 2009, 21:07

WindOfChange je napisao/la:. Nije smiješan, nego te uhvatio .. Real je samo odnio navijače Man.Utd, time transferom Ronalda . Rekla bih za Ronalda, nečovjek igra veoma dobro !
mene uhvatio.. :mrgreen: pa ja navijam za Real od 98 i tekme kad je pao gol na Santiago.B proti Dortmunda jos se sijecam onog nacina proslave gola Karambue i Sedorrf.. :lol: kad obodvojica dignu nogu i jedan drugo rukom drzi..tako nekako :lol: :lol: smijesan si..a ima likova koji navijaju za Real odkako su Ronaldo i raja tu..ima onih sto su poceli odkad je Figo o Zidan..al ok za njih zreli su sada..[/quote]

. Ako navijaš od '83. ja ti se izvinjavam ! Imaš moje poštovanje . ;) [/quote]
cuj 83...tad nisam bio ni rodjen..navijam za Real od 98.. :mrgreen: za Real zauvijek

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 13 dec 2009, 21:16

. Ako navijaš od '83. ja ti se izvinjavam ! Imaš moje poštovanje . ;) [/quote]
cuj 83...tad nisam bio ni rodjen..navijam za Real od 98.. :mrgreen: za Real zauvijek[/quote]

. Uživam kad me isprave . Jer, tvoje me znanje iznenadilo . Očekivala sam da ćeš reći da Zidane nije bio '83 u Realu . AHAHHA ! xD :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 dec 2009, 21:16

izace Liverpool iz krize samo treba povuci neke poteze ali izgleda oduglovace sto nikako ne valja...vidi se da trebaju osvjezenja u timu nekim igracima se treba zahvaliti,,znaci zavuci ruku u kesu ako ista ima u toj kesi u u shooping....ne znam ali cini mi se da je onaj aqvilani promasena investicija i to veoma skupa krivac Rafa ali izgleda ima previse kredita kod hiksa i žileta.. ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 13 dec 2009, 21:21

Saurman je napisao/la:izace Liverpool iz krize samo treba povuci neke poteze ali izgleda oduglovace sto nikako ne valja...vidi se da trebaju osvjezenja u timu nekim igracima se treba zahvaliti,,znaci zavuci ruku u kesu ako ista ima u toj kesi u u shooping....ne znam ali cini mi se da je onaj aqvilani promasena investicija i to veoma skupa krivac Rafa ali izgleda ima previse kredita kod hiksa i žileta.. ;)
. Svaki klub preživi po jednom svoju smrt ! :roll:

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 13 dec 2009, 22:16

Info
Liverpool Offer Pay-As-You-Play Deal To Real Madrid's Van Nistelrooy

Koliko para toliko muzike :D btw. kruze neke glasine da bi Saha volio igrat kod nas, samo ga kwari sto je igrao za Manutd i everton nase dushmane :twisted:
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.