Što?Otelo je napisao/la: @pride insider mi je zabranio Balasa

Bilo bi dobro kad bi imeni neko zabranio, bolje bih se osjećala.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Što?Otelo je napisao/la: @pride insider mi je zabranio Balasa
Čuj moderacija, kakva ba moderacija? Skratio si mi barem osam minuta života svojim pisanjem. Imaš neshvatljivo očajan stav i ne znam što imaš za cilj, a do njega nećeš doći. Opusti se, odrastaj uz odrasle.Cautinho je napisao/la:Sta je ovo sa moderacijom??
Cuj "banovat cu bez razloga".
Nema meni sta ko pomoci.
Treba pomoci vama,koji provociraju.
Sto tada ne stojis u prvom redu pa se malo
isprsis.
Dobar ce i to mec bitiinsider je napisao/la:Ma jok, pratit ću Haasa uporedo s tekmom Juve - Inter, pa kasnije Đokovića, Valencia - Everton... <Unofficialpage je napisao/la:@nedime
Neka je sretan
@insider
Prebaci na Raonica, manje ces se nervirat. Nema igre, samo ace udarci
Moram da ispunim kvotu, halali.@uštipak stvarno si zaista![]()
stavljo sam obloge i sad me ne boli kad savijem ruku
Pusti ih majstore. Stvarno bi bilo steta izgubiti tvoje kvalitetne i dubokoumne postove. Samo ih ignorisi.Cautinho je napisao/la:Nista novo,pola foruma me provocira i smije me se,a u prosjeku nemaju vise od 13 godina.
A @Senci iako je stariji,to je nekih pola godine,ide u razred vise od mene.
Stvarno ironicno,jer je on taj sto najvise zapinje za godine,a i u zadnje vrijeme me najvise provocira.
Mozda bih jednostavno otisao sa foruma,mozda i promjenio nick,ali previse volim sport i fudbal da bi prestao o njemu da pisem.
Tako da cete me morati jos dosta vremena trpiti.
Kako što? Balaševićeve stvari kao "Moja je draga vještica" su OK za slušat, a ove ostale djeluju kao da stojiš na litici i primičeš se smaknuću. Slušao nekad više nego što sam trebao, počeo da gledam jako mračno na život, što nikako nije dobro.pride_of_merseyside je napisao/la:Što?Otelo je napisao/la: @pride insider mi je zabranio Balasa![]()
Bilo bi dobro kad bi imeni neko zabranio, bolje bih se osjećala.
Da si zaposlen ne bi imao tih problema...Narin je napisao/la:Kako vi ubijate vrijeme po danu,a da je na neki način zanimljivo?
Igraj nba 2k13 sa BiHNarin je napisao/la:Kako vi ubijate vrijeme po danu,a da je na neki način zanimljivo?
Spavam do podne,budim se na Doctora i onda gledam Friends,muzika,igre i forum.Narin je napisao/la:Kako vi ubijate vrijeme po danu,a da je na neki način zanimljivo?
Kad cemo zapoceti s orgijama ? Ja vec poceo se pripremati za to.Dex je napisao/la:Treniram
Pa zato i kažem, pripremam se i ja, cardio treninzi svaki dan, treba izdurat cijelu noćMaestro^^ je napisao/la:Kad cemo zapoceti s orgijama ? Ja vec poceo se pripremati za to.Dex je napisao/la:Treniram![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.