Neutral je napisao/la:Kroos ima svoje prednosti, no je li on bolji od Maria Gotze-a ? Što smo ga onda doveli za 37 miliona eura, možda za klupe ?
Goce je ipak nešto posebno, da je u ovoj zadnjoj utakmici bio spreman žuti bi nas natamburali kako to još zapamćeno ne bi bilo.
I Goce je potencijal za nasljednika mesija, ali šta ti izustujuš o Kroosu

, kao nekad o Marianu, ili Bujti pa to ni s maslom proći ne može.(smajli onaj starac sa bradom što prstom kazuje

).
Opet kažem igraće svi, a rotacije će da bude puno više nego li je Hejnko radio, a nekih 16-17 igrača će imati skoro jednaku minutažu, i pravilna rotacija je jedan od preduslova za uspješnu sezonu.
Goce je neviđeni kvalitet, ali recimo protiv Reala, Barce...igrao Kroos ili on meni skoro svejedno, ako me razumiš šta govorim.
Isto tako se o Bujti uveliko pljuje, a čovjek tokom priprema i u ovim prvim takmičarskim utakmicama naš i najbolji stoper, te među najboljim igračima uopšte.
A ako ćemo se stalno prisjećati tog finala 2010, de onda da budemo pravedni pa Robena pljuvati za komplet 2012.
A to finale 2010 smo morali izgubiti, jer još nismo bili spremni za takvo nešto

,
nalejteli smo u tom trenutku na realno dosta kvalitetnijeg protivnika,
i problem je bio daleko od Bujte i Demikelisa.
@Valencia
Ja ne znam ko još vodi do njegovih riječi?
Dokazao u više navrata da je tipični fudbalski analfabeta.
Gustavo jeste odličan igrač, ali stvar je da u ovakvoj formaciji za njega nema mjesta, preciznije nema eksplozivnost da pokriva veliki dio prostora na čemu se zasniva Pepova odbrana i to treba shvatiti.
Ova formacija još nije uštimana, ali miriše na čistu dominatorsku igru, samo jedina promjena koja bi trebala jeste da Riki igra tog osigurača.
Nojer - Lam, Bujto, Dante, Alaba - Riki - Roben, Švajn, Gece, Riberi - Mandžukić.
Ovako bi to bilo fino izbalansirano, a narvno da bi se našlo mjesta i za Milera, Tijaga, Krosa, Boatenga, Šaćirija,
i to je tih 16 igrača što sam već govorio koji će podjednako da igraju.
Ovaj gore sastav je za one najjače utakmice, ili da neko od krila mjesto Mileru ustupi?
On mora igrati, ali..., hoću da kažem kako su tih 16 igrača skoro, ili sasvim skroz ravnopravni te će igrati onaj za se trener u datom trenutku odluči, ali krucijalno je da Riki ide na 6-icu, i tu mjesta za eksperimenat ne smije da bude,
ove rotacije naprijed više-manje.
ps:Roben je nevjerovatno napredovao, prebrodio onaj crni period, i opet je blizu onog što je nekad bio

,
a pljuvali smo ga, doduše dosta opravdano.
ps2:BadrHari promjeni Avatar.