NK Zvijezda Gradačac

Kapetan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Kapetan » 05 avg 2013, 22:52

Bio sam i ja Semberac ako hoces iskreno bolje izgubit nego na onakav p....sti nacin izvuc bod. Likovi nemogu potrcat, osim Pandze, Susica i malog Musica koji je Ronaldo za onog Radivojevica ostalo niko nista nije pokazao. Necu da serem puno o taktici samo mi je nevjerovatna bila zamjena u 20 toj minuti kada izlazi Maksumic a ulazi Smigalovic na njegovu poziciji a ne kao napadac, koji tokom citave tekme ne prelazi na njihovu polovicu nikako. :(

Ono je katastrofa ako stimaju utakmice neka nam barem kazu da ne dolazimo dzabe ovako dodjemo iznerviramo se, nije prvi put al sad definitivno sto jest jest ovo je previse. Nije nimalo lako gledat nesto se mora promijenit, definitivno.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 05 avg 2013, 22:55

astra1922 je napisao/la:
rasta1922 je napisao/la:Ništa Mustafa ne uradi bez naredbe ;)
ma brani kolko hoces,pravi klub po svome dovodi igrace trenere a odemo u bijeljinu i ne pogledamo prema protivnickom golu a sto je najzalosnije nadigraju nas igraci koji su dolazilči na probne utakmice nebili se svidili zvijezdi.radulovic iz pelagiceva,nikic hasanovic samac jovo kojic to su igraci koji nikad ne bi mogli igrati kod nas a pobijede nas pa koje tu lud.nas nikolic i radivojevic vrijede kao citava ekipa radnika ali na papiru jer teren i trka su mjerilo

Možda je bilo do vas i vaše struke. ;)

Ne može me niko ubijediti da npr. Hasanović, pa i Nikić ne bi mogao da igra kod vas, kakvi vam sve panjevi sa strane dolaze.
Smoke Weed Everyday!

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 05 avg 2013, 22:58

Tacno je da je Radnik bio borbeniji, domaci teren ali ta borbenost je bila jalova, bez sansi, bez prilike za gol. Jedina prilika je bila kada su dali gol. Odgovorno tvrdim, da je vas golman izasao na loptu od gola nista. Poslednjih 15 minuta covijek nije mogao da hoda i nije cudo sto nije krenuo na loptu kada je pao gol, Ako je stvar dogovora i igra 3 za 3 u to ne ulazim ali je moguce jer je rukovodstvo Radnika sklono tim stvarima...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 avg 2013, 23:09

semberac je napisao/la:Tacno je da je Radnik bio borbeniji, domaci teren ali ta borbenost je bila jalova, bez sansi, bez prilike za gol. Jedina prilika je bila kada su dali gol. Odgovorno tvrdim, da je vas golman izasao na loptu od gola nista. Poslednjih 15 minuta covijek nije mogao da hoda i nije cudo sto nije krenuo na loptu kada je pao gol, Ako je stvar dogovora i igra 3 za 3 u to ne ulazim ali je moguce jer je rukovodstvo Radnika sklono tim stvarima...
ma nije 3 za 3 sto posto.vama hvala na dobrodoslici kako na tribinama tako i na terenu to cemo vam sigurno vratiti u uzvratu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 06 avg 2013, 08:24

Prije nekoliko godina u Avazovom Sportu izasao je članak koji je bio vezan naš klub. JEDNA rečenica je glasila.Jedini stadion na kojem gosti mogu pobijediti bez problema ako su bolji ,mada na Banju još takvi nisu došli... i sijaset drugi superlativa na račun Ninkovićeve Zvijezde koju je gledalo i po 4-5 hiljada ljudi,igra je bila najljepša u premier ligi svi su strahovali od te ekipe. Pogledaj te danas gdje smo ?
I još jedna stvar ovaj lik što stalno priziva Cvitkušića nek ga sebi vodi kući jer je on jedan od prvih razarača dobre Zvijezde sa razno raznim spletkama i jedna obična neznalica. Dosta nam je ovih koje imamo jošš da on dođe i tu bi bio kraj definitivno.
Zrinjski moramo pobijediti ako nemislimo imati grčevitu borbu za opstanak.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 06 avg 2013, 09:31

batigol777 je napisao/la:Prije nekoliko godina u Avazovom Sportu izasao je članak koji je bio vezan naš klub. JEDNA rečenica je glasila.Jedini stadion na kojem gosti mogu pobijediti bez problema ako su bolji ,mada na Banju još takvi nisu došli... i sijaset drugi superlativa na račun Ninkovićeve Zvijezde koju je gledalo i po 4-5 hiljada ljudi,igra je bila najljepša u premier ligi svi su strahovali od te ekipe. Pogledaj te danas gdje smo ?
I još jedna stvar ovaj lik što stalno priziva Cvitkušića nek ga sebi vodi kući jer je on jedan od prvih razarača dobre Zvijezde sa razno raznim spletkama i jedna obična neznalica. Dosta nam je ovih koje imamo jošš da on dođe i tu bi bio kraj definitivno.
Zrinjski moramo pobijediti ako nemislimo imati grčevitu borbu za opstanak.
Lijepo napisano,ja sam isto mnogo puta o tome pisao kako su mnogi izigrali povjerenje ljudi koji su ulagali u klub i digli ga iz pepela.I tada kada smo igrali najljepse nekom nije odgovaralo samo zbog toga sto oni nisu u tom momentu u klubu.Mnogi su imali previsoko misljenje o sebi recimo dovedes ga da vodi juniore on vec sebe vidi kao spor.direktora a sa juniorima nista nije napravio,drugom das pionire,a on vec sebe vidi kao sefa strucnog staba,a sa pionirima nemoze bit prvi na TK kao jedini premijerligas,treci bi opet bio dozivotno pomocnik u hladovini uz dobru platu.I onda se cudimo sto nemamo domaci igraca,a svi bjeze od te djece,pa covjek dodje iz Brckog da trenira juniore za manje pare.Opet da se vratim na pocetak Ninkovic i Taletovic su otisli nakon prvog domaceg poraza i od tada ja mislim da sam vidio dole dvije dobre utakmice i to 6-1 protiv Sirokog i 2-0 protiv Sarajeva.Sobzirom da se kod nas dosta toga izmijenjalo i mijenjace se moze se razlucit ko voli Zvijezdu u sebia ko sebe u Zvijezdi.U svakom slucaju moja puna podrska ljudima koji su ulagali i ulazu u klub da istraju u izgradnji i opstanku u PL,a onima koji sve to koce zabranit dozivotno prilaz stadionu.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 avg 2013, 11:11

Oj nurdo ziv bio idi iz Zvijezde da se ganjamo po selima, nije ovo za nas

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 06 avg 2013, 13:52

Ja ću gledat Zvijzdu s kim god da igra i uvijek sam.Ali mi neide u glavu kako neki ljudi mogu otjerati sve što je vrijedilo u Zvijezdi.Kako Mehić može biti trener premierligaške ekipe kad nikad nije igrao fudbal. Svugdje u svijetu je to nauka posebna za fudbal košarku rukomet gvoš i... Nerko realno nije za pomoćnog trenera vodit djcu puna kapa više čini se nezna. Durgut dok je bio trener nije nikome dao da priđe blizu zvijezde kako nebi ugrozio njegovu poziciju jer može pokazat više znanja od njega i td...
Nažalost pogledaj te forume ostali ekipa mi smo oni kod kojih bi se po svaku cijenu trebalo uknjižit bod/ovi u gostima a i nismo zaslužili ništa više sa ovakvim pristupom igri.Nahajr.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 avg 2013, 17:14

Pehilj dobio 4 utakmice zabrane od saveza.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 avg 2013, 17:28

Bosanski zmaj je napisao/la:Pehilj dobio 4 utakmice zabrane od saveza.
mislim da se zalbom moze skinuti jedna ako ne i dvije utakmice suspenzije.ali veci bi bio uspjeh povratak diatte nego da pehilj zaigra

Nova sezona nova nafaka

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 06 avg 2013, 17:51

U Zvijezdu dolazi novi golman :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 avg 2013, 18:07

SamSvojMajstor je napisao/la:U Zvijezdu dolazi novi golman :D
izgleda kako bude odmicala sezona i mi lose igrali samo cemo dovoditi i gomilati igrace.ja sam na pocetku mislio jadna majko zvijezde nema budzet smanjen nema para zao mi trenera ko ce mu igrati a oni sabrase ekipu koja se za evropu moze boriti al nemogu trcati ljudi sve otpad koji nije mogao nigdje otici dosao nama.sve igraci bez klubova kuduz,nikolic maksumic radivojevic smigalovic neka nam je bog na pomoci.
da se razumijemo niko od nas ni ne ocekuje borbu za vodeca mjesta ali i u borbi za opstanak mora postojati borba za dres kluba vise trke agresivnosti...nasa publika voli zalaganje pa nek nema rezultata odma kontas bice bolje a ovako tesko

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 avg 2013, 18:13

i 1000KM kazne zbog bakljade u Bijeljini
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 06 avg 2013, 18:17

Benjo_AFC86 je napisao/la:i 1000KM kazne zbog bakljade u Bijeljini
**** mu misa Benjo,kad ces kakvu radosnu vijest donijeti u vezi nas,
sve neki crnjaci ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 avg 2013, 18:20

Benjo_AFC86 je napisao/la:i 1000KM kazne zbog bakljade u Bijeljini
ocekujem uskoro da musto zabrani da navijaci idu na gostovanja :lol:

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 avg 2013, 19:00

Ako je ova bakljada neki revolt sigurno da se nece trpit kao u Zelji ili Sarajevu, ovo nije trebalo

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 avg 2013, 21:19

Je li to Mirkovica povreda ozbiljnije prirode ili to dovode golmana iz drugih razloga?
Potrebniji nam je igrac u sredini terena od golmana.Poznavajuci dosadasnji rad kluba, ne iskljucujem u ovih nekoliko dana jos neke dolaske a i naravno odlaske iz kluba.

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 06 avg 2013, 21:39

Ozbiljnija povreda Mirkovica je navela Upravu da dovedu novog golmana ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 avg 2013, 21:43

sve se ove povrede desavaju zbog slabih priprema.za ocekivati je jos igraca sa povredama poslije nedjelje.vidi se da nemogu trcati sto je osnova fudbala

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 06 avg 2013, 21:47

Bosanski zmaj je napisao/la:
Je li to Mirkovica povreda ozbiljnije prirode ili to dovode golmana iz drugih razloga?
Potrebniji nam je igrac u sredini terena od golmana.Poznavajuci dosadasnji rad kluba, ne iskljucujem u ovih nekoliko dana jos neke dolaske a i naravno odlaske iz kluba.
Problem se neće rijesiti odlascima i dolascima igrača.Naprotiv,problem će se rijesiti odlaskom ljudi sa kojim su dosli losi rezultati.Đaci u razredu mogu biti nadprosječno inteligentni,ako su loši učitelji koji su fakultet kupili te ne znaju raditi sa djecom, nema od te djece nista.Koliko znaju i koliko su naučena tek se vidi na takmičanju sa drugom djecom.Ovo je bukvalno napisano u školskom žargonu,ali se doslovno može prenijeti na stanje u Zvijezdi.Messi kada bi dosao u ovom sistemu ne bi bio nista.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.