Ko se ne učlani, papak

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemoj tako znas ti koliko njima Tingo ili kako se vec zove donio para, oni da hoce mogu kupit citavu ligu, stadion i kamp, ali nece jos cekaju da Zeljo osvoji jos 2-3 titule.savatihotece je napisao/la:Pošto ste puni ko brod, evo vam prilike (nikad nije kasno):ado-hz je napisao/la:Hajduk iz Kule se ugasio nakon 101 god postojanja, izbacen iz 1.Jelen super lige a umjesto njega usao Vozdovac. Mogli bi ovi nasi malo pogledati ima li ko zanimljiv tu od igraca a sigurno da se moze naci 1-2 pravo dobra igraca koja bi nam valjala...ako se vec sve nije razbjezalo i vec naslo nove klubove
Glasgow Rangers izbačen u četvrtu ligu!
Ne rise više Avduka duše tiEuroSport je napisao/la: Nemoj tako znas ti koliko njima Tingo ili kako se vec zove donio para, oni da hoce mogu kupit citavu ligu, stadion i kamp, ali nece jos cekaju da Zeljo osvoji jos 2-3 titule.
Oprosti hasimagaPašalić je napisao/la:Ne rise više Avduka duše tiEuroSport je napisao/la: Nemoj tako znas ti koliko njima Tingo ili kako se vec zove donio para, oni da hoce mogu kupit citavu ligu, stadion i kamp, ali nece jos cekaju da Zeljo osvoji jos 2-3 titule.
Kad je sta bilo transparentno u Sarajevu ? Od prodaje igraca pa na dalje, uvijek nagadanja niko to nema blage veze.Silkoni je napisao/la:moze li mi neko reci koliko vrijedi kesa ovaj novi ugovor,ako se saznalo posto nisam bio tu.. hvala
E moj Hašimaga koji si ti smor, to je nevjerovatno. Pa bolan ne mogu te ni tvoji anamo, pa ovdje dolaziš svoju boleščuru ispoljavaš. Treba te na prevaspitavanje ili na prepravljanje (očito si klinjo neki) pod hitno. Vrijeme ti je novi profil da praviš, pročitaju te ljudi na osnovu samo jednog posta. AllahselametEuroSport je napisao/la:Oprosti hasimagaPašalić je napisao/la:Ne rise više Avduka duše tiEuroSport je napisao/la: Nemoj tako znas ti koliko njima Tingo ili kako se vec zove donio para, oni da hoce mogu kupit citavu ligu, stadion i kamp, ali nece jos cekaju da Zeljo osvoji jos 2-3 titule.
Simpaticna djevojka, gdje se to moze kontaktirati, da uzmem i ja stogod.
http://www.jagomir.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; plače za tobomEuroSport je napisao/la:Bravo, koliko ti je to trebalo da skontasOpusti se bolan, zamaras se glupim stvarim, ovo je samo forum, sta mene ima ko voljeti i mrziti bilo gdje, isto si kakvo djete od 14 godina, klinjo si ti a ne ja.
Haj kvaris temu, i citiras me bezveze a nemas nista pametno napisati i tjeras me da repliciram na tvoje djecije gluposti ...
Vidimo l' se?likusa je napisao/la:NK Bosna vs FK Sarajevo u srijedu u 18:00 na gradskom stadionu Luke
Vule =Evolution87 je napisao/la:ovi novi dresovi veoma slicni stuttgartovim![]()
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 6713_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Cijeli donji red sto sjedi kao da im je neko motku u pakas uliva..BegAx je napisao/la:Vule =Evolution87 je napisao/la:ovi novi dresovi veoma slicni stuttgartovim![]()
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 6713_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;ik
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, mosarajvosa83, pitarcenga, Proximic, tajsamja i 62 gosta.