Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
00.30Carli je napisao/la:U kol'ko se to igra?

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Trequartista
- Kontakt:
Je li zvanično to da je najbolji veznjak današnjice produžio ugovor sa šampionom?
Čeveras iskaliti bijes na prescrittima.
Sad bez veze igrao protiv jarana soccera, ovaj Tevez je stroj, fakat, posebice ko zna njim igrati. Svaki šut gol.
Čeveras iskaliti bijes na prescrittima.
Sad bez veze igrao protiv jarana soccera, ovaj Tevez je stroj, fakat, posebice ko zna njim igrati. Svaki šut gol.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- Trequartista
- Kontakt:
Poznato je da Mazzari zbog nemoći svoje ekipe protiv šampiona praktikuje krkanluk, za nadati se da ne bude povreda, ipak za 10 dana igramo utakmicu za trofej za razliku od njih.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Prandelli ceka da se vratimo sa turneje iz SAD da vidi hoce li zvati igrace Juvea tj jesu li fizicki spremni za prijateljsku tekmu Italia-Argentina 14.08 bilo bi presmijesno da pozove igrace Juvea nide veze samo dosli sa odmora i da igraju prijateljsku tekmu 4 dana prije supercupa

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ajde stavljajte linkove ljudiiiiiii
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS OOOOOOOOOOOOOO
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS OOOOOOOOOOOOOO
Ja te volim, volim Željo..
- L'Avvocato
- Kontakt:
http://bhsslive.blog" onclick="window.open(this.href);return false; spot.de/2013/08/0030-juventus-inter-milan-veetle.html
samo spoji to gore
samo spoji to gore
Zadnja izmjena: L'Avvocato, dana/u 07 avg 2013, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Buffon, Bonucci, Caceres, Chiellini, Lichsteiner, Pirlo, Asamoah, Vidal, Marchisio, Tevez, Vučinić.
Za Inter igraju: Handanović, Campagnaro, Ranocchia, JuanJesus; Nagatomo, Guarin, Cambiasso, Kuzmanovic, Pereira; Alvarez; Palacio.
Za Inter igraju: Handanović, Campagnaro, Ranocchia, JuanJesus; Nagatomo, Guarin, Cambiasso, Kuzmanovic, Pereira; Alvarez; Palacio.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Burberry46
- Kontakt:
Ministre, pretpostavljam da si stavio pare na pobjedu Juventusainsider je napisao/la:Buffon, Bonucci, Caceres, Chiellini, Lichsteiner, Pirlo, Asamoah, Vidal, Marchisio, Tevez, Vučinić.

Ja te volim, volim Željo..
Nisam, da sam se kladio ovaj par igrao bih tri i više golova. Juventusu prednost naravno, posebno nakon što sam Inter gledao nekidan protiv Valencije... Šta su im ovi radili, Bože sačuvaj.gio10 je napisao/la:Ministre, pretpostavljam da si stavio pare na pobjedu Juventusainsider je napisao/la:Buffon, Bonucci, Caceres, Chiellini, Lichsteiner, Pirlo, Asamoah, Vidal, Marchisio, Tevez, Vučinić.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Contentissimo
- Kontakt:
ocekujem pobjedu, i to najmanje s 2 gola razlike!
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Burberry46 je napisao/la:Imal neko dobar stream?
Forza Juventus
SKY CALCIO HD
sop://broker.sopcast.com:3912/144378" onclick="window.open(this.href);return false;
- L'Avvocato
- Kontakt:
Protiv Intera uvijek ocekujem pobjedu. E sad kako ce vcrs da odigraju to cemo jos da vidimo. Realno, kvalitetniji smo poprilicno, ali i ovo je derbi, bez obzira na status prijateljske utakmice.
★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Samo da se niko ne povrijedi, makar nas rasuli kao rižu, prava snaga će se vidjeti u prvenstvu. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
IlCapitano je napisao/la:Samo da se niko ne povrijedi, makar nas rasuli kao rižu, prava snaga će se vidjeti u prvenstvu.
POTPISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

- L'Avvocato
- Kontakt:
EstagfirulahIlCapitano je napisao/la:Samo da se niko ne povrijedi, makar nas rasuli kao rižu, prava snaga će se vidjeti u prvenstvu.

★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.