RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mont0
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mont0 » 05 avg 2013, 23:56

RodjeniiBrato je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Budimo iskreni i slozimo se da niko od trojice pozvanih nije zasluzio poziv, ali nam je svima drago sto cemo svoje igrace gledati u dresu reprezentacije na nasem stadionu i to je to.

Kaze mi lik sto ponekad posjeti trening da je tu Buljubasic iz Olimpica, koliko ima istine? Ko je, sta je? Navodno dobar igrac, 20 godina?
Pa ako je je iko zasluzio to je bio Letić, znači momak je blistao od kad je dosao u Velež, a evo i ovu sezonu je to nastavio, protiv slavije niko nije mogao proć po njegovoj strani plus ima dobre centarsuteve, pasove... Asistirao je za gol.... Meni je najjači lijevi bek u ligi definitivno...
Da nije asistencije prvo kolo bio bi ubjedljivo najneprimjeceniji igrac na terenu u prva dva kola (gledano sa + strane), eto ona ga vadi, iako je dobio loptu u prazan prostor i bio sam par sekundi i imao se kad namjestiti. Sinoc je u Sirokom direktni krivac za prvi gol. Meni ni u dzep ni iz dzepa, ali ovaj Letic u prva dva kola nije ni 15 posto Letica iz prosle sezone, nikad nije kasno da "nadodje". Zbog njega se nadam da hoce.

Mislim, o cemu mi ovdje raspravljamo, nemas u ligi tri igraca kojima se moze zamjeriti ako pogrijese i koje mozes nazvati igracima ili barem da lice na igraca, sve su ovo amateri koji su igrali u pola timova u premier ligi i kojima je san i cilj odigrati polusezonu-sezonu u Azerbejdzanu, Kazahstanu, neki dobace do probe u Ceskoj, Poljskoj i to je to.

I da se osvrnem jos na Rodjakovo pitanje kakvi smo mi navijaci jer nam trebaju razlozi ili tako nesto da bismo isli na tekme, jer sam bas ja pitao za razlog, motiv ili tako nekako. Meni ne treba nista, kao pojedincu, ja cu svaki vikend koji nemam obaveza biti na stadionu gdje se igra, ali kanimo li ostati na 200 ljudi narednih godina?

Sinoc su igrali ko zadnje pizde i ko pokusa naci alibi bilo kakav za onu igru nije pri sebi..eto toliko, pa se vidimo na treningu, utakmici, ili mozda na forumu. Tu smo najjaci.
Support Velez, It's logical! ★

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 avg 2013, 02:00

ja stvarno ne znam sta je sa vasom upravom :S ekipa koja najavljuje borbu za evropu jednostavno ne smije igrati onako ko u sirokom.Siroki vas je pobijedio da se ni oznojili nisu ,vasim igracima dat 4 lopte i stavit 5 golova mozda onda urade nesto... nadam se da ce se to popravit.
=\_1921_/=

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 avg 2013, 08:27

emil02in je napisao/la:J...ga opet po starom,kad pobjedimo svi su odlični,kad izgubimo svi su tarabe.Jedan poraz nije loš,da spusti malo naše "zvijezde" na zemlju jer ako se ovako budu borili nema tog trenera koji može sa njima napraviti pozitivan rezultat.Nadam se da će Ibro izvući pouke iz ovog poraza,jer mislim da su i njega pojedinci dobro razočarali.Treba sad krenuti dalje i dobiti iduću utakmicu kod kuće,a pojedince malo ohladiti jer sramote i klub i dres koji nose.Ibro ako ne bude borbenosti ubacuj juniore,jer ako ćemo gledati patnju na terenu onda da gledam bar našu djecu kako stiču iskustvo, jer ovi nazovi seniori izgeda da nemaju ni srama ni obraza.Al opet kažem pustimo Ibru da to pokuša dovesti u red koliko može.Red Army Jablanica
po džepu, pa će onda dobro razmisliti slijedeći put....

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 06 avg 2013, 08:49

kerzen je napisao/la:ovdje svi misle jednom glavom. rijetki imaju isparavn stav. kodro je protiv Slavije bio jedan od najboljih igrača. to što ga tana namjerava maknuti iz tima već dugo pa preko svojih jataka ga na sve načine ruši je druga stvar. sinoć je momak igrao desno krilo i ta pozicija nema veze s njim. ibro švicarac je dobro poslušan čiko i tim kroji u konsultaciji sa znamo kim (ovo će uvrijediti itekako našeg prijatelja i SAD-a, koji me često prozove u svojim postovima). unaprijed se uoči svake utakmice sastav i izmjene znaju. letić NIJE zaslužio ni Veležov ni reprezentativni dres jer je pljunuo na klub. i on je dobio poboljšan ugovor odnosno status mladog reprezentativca jer mu je menadžer tanin dugogodišnji drug i saradnik edo kutagić iz sandžaka sa prebivalištem u sarajevu.
Care,grijesis,niko nikoga ne rusi ovaj put,nego Kodro zaista nije za prve postave(da mije brat).Ni protiv Slavije nije blistao,ali eto da kazem moze se provuci,a protiv Sirokog daleko najgori je bio,a ni ostali igraci nisu puno odmakli :evil: Kosto kaze drug iznad, niko ne treba traziti nikakvo opravdanje za los rezultat protiv Sirokog ali i pogotovo za losu igru i losu borbenost i agresivnost(sto me najvise pogodilo i za to sam i poslo u 100 PM i njih i strucni stab i ko ih je doveo u Velez):evil:).Isto telad se vuku po terenu :roll: ,sa onakvom igrom ne mogu igrati ni protiv Visica :roll: .Mislim i Ibru treba kritikovati(nema veze sto je raji drag ali kad odigraju ko juce ja bi svoju mater napo :twisted: )Igrac mu lezi na klupi(Hajdarevic) koji je najborbeniji i najspremniji igrac,on uvodi "invalide" iako vec do tada ima na terenu 10 invalida.Ako ce igrati onako ko juce bolje uzmite papire iz kluba(zajedno sa strucnim stabom) i potrazite kakav poso u fabrici ili na njivi vise ce koristi biti od vas.

Nikad nije bilo dileme sto se mene tice hocu li otici na utakmicu ili pak hocu li ih gledati preko TV-a( da je sto poslova i da ovamo recimo igra Barca-Real a u isto vrijeme Velez-Velika Obarska :roll: zna se sta cu izabrati)A tako isto rade oni svi koji vole samo jedan klub na svijetu.Oni koji nemaju dovoljno ljubavi za jedan klub,koji navijaju za 3,4,5 klubova pa te klubove vise prate jer su kvalitetniji njihovi igraci onda nek se zapitaju za koga zaista navijaju.Moj je Velez i nabijem ostale klubove na qrac ;)

FORZA VELEZ
P.S. Jos jednom da igrace i rukovodstvo posaljem u 100 PM za jucerasnju "predstavu" na Pecari :roll:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 06 avg 2013, 11:52

blackmundir je napisao/la:koliko je tacna informacija da ce maletic i torlak potpisati za velez??
odakle ti ovo majketi?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 06 avg 2013, 11:52

Slažem se u vezi Dine Hajdarevića. Predobro je odigrao utakmicu protiv Slavije i sigurno da je zaslužio da počne utakmicu sa Širokim. Zvonić je preloš igrač, činilo se na početku da bi mogao postati solidan veznjak ali evo već odavno igra i nikako nije napredovao štaviše, počeo je da asistira protivničkim napadačima. Letić je isto katastrofalan bio u Širokom, ali opet vjerovatno loš dan bio i zato ga je trebao Ibro vaditi jer ipak čovjek igra iza i svaki prolaz preko njega je bila velika opasnost za gol. Ali jok, Rašević se ubacuje koji usput veze nema. Zolj je morao ući umjesto Zvonića a inače mora imati prednost u odnosu na njega i Zlaju. Merzić i on kao stoperi djeluju drama.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 06 avg 2013, 12:26

RodjeniiBrato je napisao/la:
blackmundir je napisao/la:koliko je tacna informacija da ce maletic i torlak potpisati za velez??
odakle ti ovo majketi?
Nadam se da neće.Oni su igrači koji će samo uzeti pare a malo toga će promjeniti.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 06 avg 2013, 14:57

Sta je tu je idemo dalje , subota Leotar u Vrapcicima , 3 boda se moraju upisati :)
KROZ POBJEDE I PORAZE ZNAJ DA MI SMO UZ TEBE !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 avg 2013, 15:02

ne znam odakle ta info za torlaka i maletića? ibro je sam rekao da je to to što se pojačanja tiče...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 06 avg 2013, 18:36

Da se osvrnem na ove upise o tome kako se već pljuje po Veležu nakon prvog poraza.
Pljuvanja nije bilo,tek žestoka kritika koju su zaslužili jer onako se ne smije odigrati utakmica.
Široki jeste bolja ekipa ali za 3:0 i onako lagano,e to nisu.I tu isključivu krivicu nose naši igrači.
Onakva utakmica se ne smije više ponoviti.Boriti se,zalagati,pa makar i izgubili.Poraz ne boli tako jako kad ostave srce na terenu,kada ih izda sreća ili nešto treće ali boli kada se izgubi na onakav način kako je bilo u nedjelju na Pecari.
Ne potcjenjujem Leotar,ali kako su u velikoj krizi,oni nam ne mogu sljedeći vikend biti mjerilo.
Protiv Čelika će se vidjeti jesu li se uozbiljili ili ne.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 06 avg 2013, 18:59

Ja se iskreno bojim onih utakmica koje pocinju sa "lako ce mo", jer na slabim protivnicima se titule zaradjuju a nama se tu desavaju najveci kiksevi. Nije sramota, u nasoj ligi, izgubit od Zelje ili Sirokog ili Sarajeva - ali onakva igra je definitivno sramota i iskreno strah me je da nema neki veci problem sa ekipom kojeg mi mozda ne vidimo.

Nadam se samo da je to bio los dan - jako jako los dan. I da nece vise takvih biti.

U pravu si ti Tepsija. Tek ako preoru Leotar i dobro odigraju s Celikom - moci cemo ovo otpisati kao kiks.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 06 avg 2013, 19:10

Tek ako preoru Leotar i dobro odigraju s Celikom - moci cemo ovo otpisati kao kiks.
Mislis, potpisati :mrgreen:
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 06 avg 2013, 20:35

Sta ste se usrali? Ma bit ce to sve okej!! Reko Ibro!! :lol: :lol:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 avg 2013, 09:54

POBOLJŠANJE USLOVA ZA NOVINARE

Pripreme za predstojeću prijateljsku utakmicu U-21 reprezentacija BiH i Crne Gore odvijaju se planiranom dinamikom. Uprkos nesnosnoj vrućini radnici izvode radove na budućoj press tribini.

Naime, postojeća platforma za tv kamere povećat se sa dodatne tri „tonske kabine“, te 20 sjedećih mjesta za novinare. Na ovaj način novinari će dobiti kvalitetnije uslove za svoj rad, a s druge strane stadion jedan novi sadržaj koji mu je do sada nedostajao.

fkvelez.ba

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 avg 2013, 10:24

Pripreme za Leotar
Velež danas protiv Turbine
Piše: A. Demić
Danas, 09:18
Velež će danas na svom stadionu u prijateljskoj utakmici ugostiti Turbinu iz Jablanice.
Meč koji će se igrati sa početkom od 18 sati dobro će poslužiti Ibri Rahimiću da se nakon lošeg izdanja na Pecari dodatno uvjeri u individualne kvalitete svojih igrača i tim što bolje pripremi za naredni prvenstveni susret protiv Leotara u Mostaru.

Turbina je već više od jedne decenije drugoligaš, a prije tri mjeseca u posljednjem kolu izmakao joj je plasman u 1.ligu FBiH. U redovima Jablaničana nastupaju bivši Veležovi omladinci Harun Benca i Mustafa Burić.

ss.ba

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 avg 2013, 13:51

Valjalo bi danas otić', vidjeti ih protiv Turbine malo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

petokraka
Kontakt:

Post Postao/la petokraka » 07 avg 2013, 14:38

Treba kazniti kompletan tim zajedno sa strucnim stabom...ono je sramota sto se desilo u širokom

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 avg 2013, 14:50

Nije sramota izgubiti od bolje, iskusnije i kvalitetnije momcadi.
...Život za Široki...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 07 avg 2013, 14:54

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije sramota izgubiti od bolje, iskusnije i kvalitetnije momcadi.
Niko to nije ni rekao, već je igra cijele ekipe bila katastrofa.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 avg 2013, 15:03

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije sramota izgubiti od bolje, iskusnije i kvalitetnije momcadi.
mislim da oni misle na zalaganje, trud itd
totalno su "podbacili", ovo stavljam pod navodnike jer je pitanje uopće koliko su sposobni (jaki)...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.