Da nije asistencije prvo kolo bio bi ubjedljivo najneprimjeceniji igrac na terenu u prva dva kola (gledano sa + strane), eto ona ga vadi, iako je dobio loptu u prazan prostor i bio sam par sekundi i imao se kad namjestiti. Sinoc je u Sirokom direktni krivac za prvi gol. Meni ni u dzep ni iz dzepa, ali ovaj Letic u prva dva kola nije ni 15 posto Letica iz prosle sezone, nikad nije kasno da "nadodje". Zbog njega se nadam da hoce.RodjeniiBrato je napisao/la:Pa ako je je iko zasluzio to je bio Letić, znači momak je blistao od kad je dosao u Velež, a evo i ovu sezonu je to nastavio, protiv slavije niko nije mogao proć po njegovoj strani plus ima dobre centarsuteve, pasove... Asistirao je za gol.... Meni je najjači lijevi bek u ligi definitivno...Mont0 je napisao/la:Budimo iskreni i slozimo se da niko od trojice pozvanih nije zasluzio poziv, ali nam je svima drago sto cemo svoje igrace gledati u dresu reprezentacije na nasem stadionu i to je to.
Kaze mi lik sto ponekad posjeti trening da je tu Buljubasic iz Olimpica, koliko ima istine? Ko je, sta je? Navodno dobar igrac, 20 godina?
Mislim, o cemu mi ovdje raspravljamo, nemas u ligi tri igraca kojima se moze zamjeriti ako pogrijese i koje mozes nazvati igracima ili barem da lice na igraca, sve su ovo amateri koji su igrali u pola timova u premier ligi i kojima je san i cilj odigrati polusezonu-sezonu u Azerbejdzanu, Kazahstanu, neki dobace do probe u Ceskoj, Poljskoj i to je to.
I da se osvrnem jos na Rodjakovo pitanje kakvi smo mi navijaci jer nam trebaju razlozi ili tako nesto da bismo isli na tekme, jer sam bas ja pitao za razlog, motiv ili tako nekako. Meni ne treba nista, kao pojedincu, ja cu svaki vikend koji nemam obaveza biti na stadionu gdje se igra, ali kanimo li ostati na 200 ljudi narednih godina?
Sinoc su igrali ko zadnje pizde i ko pokusa naci alibi bilo kakav za onu igru nije pri sebi..eto toliko, pa se vidimo na treningu, utakmici, ili mozda na forumu. Tu smo najjaci.