asunsao je napisao/la:Ovi sto podrzavaju Adilovica bi da se on hvali i kada igra dobro i kada ne igra. Kao sto rece @chwilla, igrao je dobro prije neka 4 mjeseca i jel se tad toliko spominjo i kritikovo ? Nije. Sto onda on da i dalje zabija golove kada cemo mi govoriti da je prosle 2 sezone bio najbolji strijelac naseg tima, a sad ako ga neko kritikuje taj nije normalan i treba otici kod Brke da da mu to kaze, a taj isto Brko da dodje kakva normalna ponuda bi ga prodao bez razmisljanja i mi bi smo opet osvojili titulu bez problema, toliko o tome koliko nam je Adil bitan. I da bas je cudno sto nam je najbolji strijelac jedini napadac koji i redovno igra, valjda treba ocekivati da najbolji strijelac bude stoper, sta li ?
Ti prvo skontaj da ovdje niko ne brani Adilovića, to ako ga ne želim blatiti i pljuvati nije branjenje nego stvar kućnog odgoja. Druga stvar, je l' Adilović samog sebe stavlja u prvih 11 ili ga stavlja Amar??? Ako ne igra dobro, samo ga Šef može izvaditi, ali niko ne pljuje Šefa. Sve što želim reći, da koristite dvostruke aršine. Ja u Amara vjerujem i nek' dovede nanu Fatu da igra centarfora, ja neću riječ reći. To je poenta. Ako ćete kritikovati, onda nemojte samo drvlje i kamenje po jednom ili dva igrača, što rek'o Amar kada je tek doša drugi put na klupu ''Neki igrači bi, ali ne znaju''. Prema tome, ko god ima zamjerki, bujrum Šefu, pa se s njim posavjetujete, ako imate kakvu bolju ideju, iznesite mu je.