FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Dakle bez nekih velikih problema obradjeno prvo kolo DFB Pokala. Međutim ja u ovaj Pepov Bayern još uvijek nisam stekao povjerenje prvenstveno zbog ove formacije koji forsira katalonac bez dva igrača na tzv.šestici i bez pravog napadača.Valjda sam oduvijek navikao da gledam svog Bayerna sa klasičnim napadačem i veznim igračima u centru ekipe jer ovo što pep forsira rijetko ko je ikad igrao u Njemačkoj mislim da ova njegova formacija 4-1-4-1 dobro će biti izigravana i u Bundeski kao i u LP. Volio bih da griješim da se ne razočaram sa katalonce ipak mislim da neće dočekati novu godinu u Minhenu. 

prvi jači protivnik u bundeski i pašćemo ko kula od karata sreća pa ima ekipa koje možemo dobiti i sa drugom ekipom o ligi prvaka da ne govorim,nadam se da će tada reagovati ili Pep ili neko iz uprave inače bićemo prosječni a to mislim niko ne želi,i sad će neki da se jave i brane koncept Pepove taktike ko je iole šutao loptu od nas forumaša a sigurno je da većina jesmo znamo da odbrana nemože igrati onako visoko o drugim detaljima da ne govorim,da igramo sad ponovo protiv BVB opet bi nas naderali to je realnost...možemo mi dobiti Gladbah glat i Ausburg ali protiv jačih i u evropi neće ići jer postoji u sredini terena jedan veliki prazan prostor koji nam pravi problem...toliko nadam se najboljem
fino igra onaj kirhof, plaho fino.
da mi je vidjet kako se ponasa protiv nekog jaceg protivnika, pa da budemo sigurni da smo dobili odlicnog stopera koji ce zahrdjalog bojtena poslat u pemziju.
bi-ce kir-hof novi gerd pike, novi gerd pike, novi gerd pike...
da mi je vidjet kako se ponasa protiv nekog jaceg protivnika, pa da budemo sigurni da smo dobili odlicnog stopera koji ce zahrdjalog bojtena poslat u pemziju.
bi-ce kir-hof novi gerd pike, novi gerd pike, novi gerd pike...

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Pobjeda nije bila upitna ali ovaj nogomet je meni negledljiv i dosadan,toliko naguranih igraca u protivnickoj polovici,s ta 2 "playmakera" mullerom i kroosom po meni imamo igraca manje jer su toliko blizu na malom prostoru i tu samo protivniku olaksavaju posao dok iza ne da fali,nego kronicno nedostaje jos jedan igrac uz schweina.Koliko petljanja i naguravanja od kojih nema bas koristi,a svakom izgubljenom loptom imamo velike probleme odotraga protiv jednog kluba iz 4 lige a sto ce bit s nekim jacim.
Nije mi bitna pobjeda s 5,10 ili jednim golom razlike, bitno je da izgledamo kompaktno,da imamo taj balans izmedu obrane i napada i tad nema straha, ali sumnjam da cemo to ikad pod pepom imat.Jedva cekam europski superkup da vidim hoce li se ponovit njemacki superkup
Nije mi bitna pobjeda s 5,10 ili jednim golom razlike, bitno je da izgledamo kompaktno,da imamo taj balans izmedu obrane i napada i tad nema straha, ali sumnjam da cemo to ikad pod pepom imat.Jedva cekam europski superkup da vidim hoce li se ponovit njemacki superkup

- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Momci, trebam vašu pomoć.
Pita me baka kad je Kurban bajram pa mi molim vas recite datum, hvala puno, sorry na OT.
Pita me baka kad je Kurban bajram pa mi molim vas recite datum, hvala puno, sorry na OT.
- moustapha
- Kontakt:
Mozda si mislio na Ramazanski Bajram, koji je u cetvrtak. Ali evo, ako si fakat mislio na kurbanski, ja sam negdje procitao da je 15.10. Ali nikad se ne zna tacno, uvijek se nesto oko njega spore.Stefan Effenberg je napisao/la:Momci, trebam vašu pomoć.
#divovi
-
- Kontakt:
Guardiola izjavio kako mu je jasno gdje je dosao, te da se od njega zahtjeva da osvoji sve ili gotovo sve trofeje s Bayernom. Takodje je izjavio kako mu proslost s Barcelonom i svi osvojeni trofeji stvaraju veliki pritisak, jer kako kaze tek ima 5 godina trenerskog iskustva i ima mnogo toga za uciti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Mora da je ovaj Ramazanski jer me baka inače ne bi pitala baš u ovo vrijeme, tako da je ovaj u pitanju.moustapha je napisao/la:Mozda si mislio na Ramazanski Bajram, koji je u cetvrtak. Ali evo, ako si fakat mislio na kurbanski, ja sam negdje procitao da je 15.10. Ali nikad se ne zna tacno, uvijek se nesto oko njega spore.Stefan Effenberg je napisao/la:Momci, trebam vašu pomoć.
Izvinjavam se svima ako sam ih uvrijedio na bilo koji način neznanjem o ovim velikim blagdanima, nemojte se ljutiti jer stvarno nisam znao i priznam da me trenutno sramota ali morao sam pitati.
@ moustapha, puno ti hvala na odgovoru.
Pozdrav od mene sa 50 metara visine
" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Fulao si temu.raaymoon je napisao/la:Pozdrav od mene sa 50 metara visine

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hahahahahahahahahahahah, bravo!Saurman je napisao/la:Fulao si temu.raaymoon je napisao/la:Pozdrav od mene sa 50 metara visine
Stern des Südens
- gerdmuller
- Kontakt:
ObjasnioBadrHari je napisao/la:Ovo X 10000.Omerbavarac je napisao/la: Trebace vremena da se sve to uigra i da se stvori masina. Pa Jupp je dobio 2 godine fore stvaranja tima da bi osvojio nesto, dok je Pep dobio sve na tanjiru i od njega se trofeji ocekuju vec u prvoj godini ali ne i dominantan pristup kakav je Bayern imao pod Juppom u zadnjoj sezoni.
Bayern je tek zadnju sezonu postao, kako ga mi zovemo SuperBayern.
Kakvi smo mi navijaci kad pljujemo po pripremnim utakmicama, zalimo se kad pobjedjujemo 5 razlike, umorne igrace nakon iscrpljivih kondicioni kritikujemo za svaku sitnicu.
Nekad smo stvarno toliko razmazeni da je sramota citati u postovima zbog cega se neki zale.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Vi koji ste se odnedavno pikljucili ovoj familiji ,ozbiljno pretendirate da narusite haromiju i ono sto smo imali u zlatnom dobu pocetcima ovog PDF ,Ohanite malo ima odje starih forumas koji zasluzuju respect.gerdmuller je napisao/la:ObjasnioBadrHari je napisao/la:Ovo X 10000.Omerbavarac je napisao/la: Trebace vremena da se sve to uigra i da se stvori masina. Pa Jupp je dobio 2 godine fore stvaranja tima da bi osvojio nesto, dok je Pep dobio sve na tanjiru i od njega se trofeji ocekuju vec u prvoj godini ali ne i dominantan pristup kakav je Bayern imao pod Juppom u zadnjoj sezoni.
Bayern je tek zadnju sezonu postao, kako ga mi zovemo SuperBayern.
Kakvi smo mi navijaci kad pljujemo po pripremnim utakmicama, zalimo se kad pobjedjujemo 5 razlike, umorne igrace nakon iscrpljivih kondicioni kritikujemo za svaku sitnicu.
Nekad smo stvarno toliko razmazeni da je sramota citati u postovima zbog cega se neki zale.Ma mi pravi navijaci moramo prihvatit da kod nas(nazalost) ima i onih Erfolg navijaca.
Tko ti je dao pravo da ti dajes sud je li neko pravi navijac ili tzv erfolg .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Omerbavarac
- Kontakt:
U izboru za najboljeg igraca Europe su navodno Schweini i Ribery, treci kandidat je nepoznat. Dajte Robbena. 
Izgleda da Vukovi nude 20 miliona za Gustu, ja bih odbio jer se ja jos uvijek nisam pomirio s cinjenicom da cemo ga izgubiti.

Izgleda da Vukovi nude 20 miliona za Gustu, ja bih odbio jer se ja jos uvijek nisam pomirio s cinjenicom da cemo ga izgubiti.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- gerdmuller
- Kontakt:
Nemam volje da se raspravljam oko takvih stvari,pogotovo ne sa tobom Gal.Poslje svake hebene utakmice(pobjedili ili izgubili,nebitno) pojedincima uvijek nesto smeta
Zar nije tako?

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Jupp nas je malo razmazio pa sad od Guardiole očekujem odmah lom na početku sezone. 

Ronaldo, Messi i Ribery su usli u uzi spisak .Omerbavarac je napisao/la:U izboru za najboljeg igraca Europe su navodno Schweini i Ribery, treci kandidat je nepoznat. Dajte Robbena.

- el-fighter
- Kontakt:
I meni uopste nebi bilo drago da prodamo Gustava. Momak osim u sredini moze posao odlicno odraditi i u odbrani, na lijevom beku i po potrebi na stoperu. Prosle sezone se nije bas mogao nametnuti jer je tu bio Martinez, koji je morao igrati nakon onih 40 milki, ali je Spanac i vise nego dobro odradio svoj posao. Gustavo je u svakoj utakmici u kojoj je igrao prosle sezone bio odlican i ja bih ga ostavio u timu. Sezona je duga i igramo na 3 fronta, tako da ce sigurno biti povreda i ostaloga.
Sjecam se da je ovdje neko pred revans sa Barcom (cini mi se) napisao da bi na njihovom terenu pustio Gustava sa lanca
Sjecam se da je ovdje neko pred revans sa Barcom (cini mi se) napisao da bi na njihovom terenu pustio Gustava sa lanca

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Gustavo je igracina, ali bi ga pustio cisto iz jednog razloga, a to je da ce negdje drugo imati priliku da igra u 1 postavi. Ocigledno je da Guardiola ne racuna na njega, a meni je Gustavo dosta drazi od Martineza, ali eto meni bi bilo zao da ga ponovo gledam na klupi citavu sezonu, a mozda cak ne bi imao mjesta ni tamo 

I am not yet born; O hear me.
Ove sezone bi Gustavo šansu dobio na kapljku, s obzirom da Pep igra sa jednim zadnjim veznim a u odbrani smo takođe dobro pokriveni što znači da Gusta jednostavno ne želi sjediti na klupi 95% sezone.
Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili.
Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.