Kantonalna liga Sarajevo
- Greenfingers
- Kontakt:
Re: Kantonalna liga Sarajevo
parovi kupa KS (seniori) 2013/2014
BOSNA - JUG
OZREN - VRBANJUŠA
FAMOS - RADNIK
MLADOST (Ž) - HRID
BOSNA - JUG
OZREN - VRBANJUŠA
FAMOS - RADNIK
MLADOST (Ž) - HRID
nadam se da Hrid može do finala i učešća u kupu BiHGreenfingers je napisao/la:parovi kupa KS (seniori) 2013/2014
BOSNA - JUG
OZREN - VRBANJUŠA
FAMOS - RADNIK
MLADOST (Ž) - HRID
Je li finalisti igraju kup BiH ?Bistrik je napisao/la:nadam se da Hrid može do finala i učešća u kupu BiHGreenfingers je napisao/la:parovi kupa KS (seniori) 2013/2014
BOSNA - JUG
OZREN - VRBANJUŠA
FAMOS - RADNIK
MLADOST (Ž) - HRID
- Greenfingers
- Kontakt:
ja bi volio Famos ili Radnik do kupa BiH,a vise Famos
Finalisti igraju kup FBiH (kao i ostali finalisti kantonalnig kupova) gdje moraju odigrati jos jednu utakmicu kako bi obezbjedili nastup u kupu BiHarelinho je napisao/la: Je li finalisti igraju kup BiH ?
dobro si. prvo kup federacija pa onda dryvani to sam smetnuo sa uma. uglavnom bitno je biti u finalu.AnelZ je napisao/la:Finalisti igraju kup FBiH (kao i ostali finalisti kantonalnig kupova) gdje moraju odigrati jos jednu utakmicu kako bi obezbjedili nastup u kupu BiHarelinho je napisao/la: Je li finalisti igraju kup BiH ?
Grupa za ovu ligu su izvuceni.
U 2 grupe bice po 10 ekipa.
Znam otprilike da su sa Sask Napretkom u grupi Jedinstvo,Ozren,Famos II,Iskra,Vratnik,Unis i to je sto znam
Znam otprilike da su sa Sask Napretkom u grupi Jedinstvo,Ozren,Famos II,Iskra,Vratnik,Unis i to je sto znam

Visca el Barça ! Mes que un club !
imao si netačne informacije jer Hrid ipak igra drugu ligu centar i igrali su nerješeno. ko je su ambicije SAŠKa jel opet titula?DesimaL je napisao/la:Grupa za ovu ligu su izvuceni.
Malo je doslo do promjena oko hridaBistrik je napisao/la:imao si netačne informacije jer Hrid ipak igra drugu ligu centar i igrali su nerješeno. ko je su ambicije SAŠKa jel opet titula?DesimaL je napisao/la:Grupa za ovu ligu su izvuceni.

Posto je Hrid zelio da odustane od ulaska u 2 ligu kako bi ponovo bili u kantonalnoj ligi,ali sada postoji pravilo ako odustanes odma na pocetku sezone,naredne 2 sezoneklub se ne smije igrati ni u jednog ligi.Tako da ce vjerovatno na polusezoni odustati,ili na kraju 100 posto ispasti

Naravno Sask Napredak ostaje sa istim ambicijama.Stim da ce ove godine biti puno puno teze.Prvo sto su ekipe puno kvalitetnije,a drugo je to sto smi mi i slabi u odnostu na proslu sezonu.Ali ostalo je nesto manje od pola mjeseca,nadam se da cemo uspjeti jos vise spremiti za pocetak lige koja pocinje 7 septembra.
e nznam onda zašto su i ulazili treba li su onda vas pustit kad je več ovakva situacija. a znaš li slučajno sve klbove koje učestvuju u ovoj sezoni?DesimaL je napisao/la:Malo je doslo do promjena oko hridaBistrik je napisao/la:imao si netačne informacije jer Hrid ipak igra drugu ligu centar i igrali su nerješeno. ko je su ambicije SAŠKa jel opet titula?DesimaL je napisao/la:Grupa za ovu ligu su izvuceni.
Znam otprilike da su sa Sask Napretkom u grupi Jedinstvo,Ozren,Famos II,Iskra,Vratnik,Unis i to je sto znam![]()
Posto je Hrid zelio da odustane od ulaska u 2 ligu kako bi ponovo bili u kantonalnoj ligi,ali sada postoji pravilo ako odustanes odma na pocetku sezone,naredne 2 sezoneklub se ne smije igrati ni u jednog ligi.Tako da ce vjerovatno na polusezoni odustati,ili na kraju 100 posto ispasti![]()
Naravno Sask Napredak ostaje sa istim ambicijama.Stim da ce ove godine biti puno puno teze.Prvo sto su ekipe puno kvalitetnije,a drugo je to sto smi mi i slabi u odnostu na proslu sezonu.Ali ostalo je nesto manje od pola mjeseca,nadam se da cemo uspjeti jos vise spremiti za pocetak lige koja pocinje 7 septembra.
Nazalost jos nisam saznao koje ce sve ekipe ucestvovati.
Ovaj Semizovac je novi klub? Nije mi uopste jasno sto ce im dva kluba, ali eto...
vala bezveze je i Famso 2 kad oni igraju samo jedan rang iznad. hajd da su u PL ili barem u proj ligi ovako baš bezzeAnelZ je napisao/la:Ovaj Semizovac je novi klub? Nije mi uopste jasno sto ce im dva kluba, ali eto...
- Greenfingers
- Kontakt:
http://74.220.215.64/~fsksba/index.php/ ... ga-b-grupa" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto konacno da pocne i ova liga
Ako ima onih koji je igraju ili gledaju neka je sretno

Ako ima onih koji je igraju ili gledaju neka je sretno

Znaš li šta je sa Biserom i FCT koji su prošle godine istupili iz druge lige centar? vidim da ih nema u kantonalnoj ligi.
Mislim da je Biser ugasen,naravno razlog je novacBistrik je napisao/la:Znaš li šta je sa Biserom i FCT koji su prošle godine istupili iz druge lige centar? vidim da ih nema u kantonalnoj ligi.

Znam da je predsjednik kluba davao 10.000 km,a Biser trazilo 20.000 tako da je predsjenik napustio i ovi se raspali

A za FTC stvarno ne znam,da mi nisi rekao ne bi ni znao da su ispali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.