Provokacije mogu biti i sala ;Ali, idemo dalje, prva tekma je 4.9.2013 protiv Latvije.robery20 je napisao/la:dobro brate,al niste realni,ne mora se odmah onako provociratlumani je napisao/la:Smiri emocije Ribery![]()
.....
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Kako ce biti na netu ako ne bude niko prenosio tj zakupio prava za prenosrobery20 je napisao/la:bice na netu

FTV ili TV 1 bi mogle prenositi prijateljsku sa Slovenijom..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima li sta za Gruziju?neno#4 je napisao/la:FTV ili TV 1 bi mogle prenositi prijateljsku sa Slovenijom..
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Naravno da nema...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Naravno da nema...

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
polako,ima jos skoro sedmica,.odgovorit ce ti strucnjaci,sat vremena prije tekme,kad negdje procitaju,i kad ti to vec budes znao,sto god da pitaoUnofficialpage je napisao/la:Ima li sta za Gruziju?neno#4 je napisao/la:FTV ili TV 1 bi mogle prenositi prijateljsku sa Slovenijom..

Pekovic ne igra u Sloveniji!
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
2 min mi je trebalo da skontam kakve veze Pekovic ima sa Slovencimaneno#4 je napisao/la:Pekovic ne igra u Sloveniji!

Dobra vijest, jedan problme manje

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Znacajno na prvu,ali onda skontas da su ljudi najpopunjeniji na toj poziciji,mada niko nije Pek...neno#4 je napisao/la:Pekovic ne igra u Sloveniji!
Razmirice između selektora Petrovića i Mirze Teletovića
Košarkaška reprezentacija BiH vratila se u Sarajevo sa 12-dnevnih priprema u Kranjskoj Gori. Iako je selektor Aco Petrović prezadovoljan onim što su igrači uradili, on i kapiten reprezentacije Mirza Teletović ne dijele isto mišljenje kada je riječ o ulozi ovog igrača u reprezentaciji.
Već na izlasku sa aerodroma na licu selektora Petrovića se moglo vidjeti da nešto nije u redu.
"Mirza je stigao u poprilično lošem fizičkom stanju, sa nekoliko kilograma viška. Usporio nam je rad od 1. augusta i zadnjih pet dana ga pokušavamo 'prikopčati'. Međutim, ne smatram da će to biti veliki hendikep iz razloga što to za desetak dana možemo popraviti i njega dovesti na nivo fizičke spreme ostalih reprezentativaca. Ono što mene zabrinjava u slučaju Teletovića jeste to što je njegovo viđenje njegove uloge u reprezentaciji bitno drugačije od onoga kako je ja vidim"; kazao je Petrović po dolasku u Sarajevo.
Selektor košarkaških Zmajeva je dodao i to da će njih dvojica morati razriješiti međusobne nesuglasice.
"Ovo vam govorim jer sam prema vama bio transparentan od prvog dana kad sam stupio na ovu dužnost. Želim da znate za eventualne probleme za koje vjerujem da ćemo ih uspjeti riješiti u dogledno vrijeme, iako se radi o utrci sa vremenom. 13. augusta igramo prvu pripremnu utakmicu i nadam se da ćemo taj problem uspjeti riješiti", dodao je Petrović.
On je kazao da je atmosfera u reprezentaciji briljantna i da su reprezentativci odradili odličan posao.
"Mirza, kao kapiten i najbolji igrač ove reprezentacije, i ja kao selektor poput odraslih muškraca moramo razriješiti način njegove igre za reprezentaciju. Shvatam da je tu 14 mjeseci neigranja i frustracije, ali isto tako imam veliku obavezu prema ovim momcima. Imam obavezu prema mnogima u ovoj zemlji da pokušam reprezentaciju dovesti na nivo na kojem ćemo napraviti korak tamo gdje nije bila 20 godina", izjavio je Petrović.
On cijeli slučaj sa Teletovićem smatra otežavajućom okolnošću u trenažnom proceau.
"Mirza mora shvatiti da ne postoji igrač na svijetu, pa ni Dražen Petrović u svoje doba, koji nije igrao bez saigrača. Ni LeBron u prvoj godini u Miami Heatu nije mogao sam. Ja mogu zamisliti da je Mirza željan igre, ali to ne može napraviti bez tima i saigrača, trenera i struke i tu se nas dvojica u ovom trenutku malo mimoilazimo. Uključujem javnost u ovo sve jer imate pravo znati šta se dešava u reprezentaciji. S druge strane, Mirza i ja smo razgovarali o ovome, bio je jedan kolektivni sastanak... Nadam se da ćemo pritiskom javnosti uspjeti razriješiti te naše probleme", kazao je Petrović.
Najteži dio priprema je iza reprezentacije. Slijede prijateljske utakmice sa nekoliko selekcija u Sloveniji, Njemačkoj i Grčkoj
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Auu, sta je sad ovo 

- legenda reala
- Kontakt:
Znači vrlo lahko bi Mirza mogo napustiti pripreme 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A jbt. šta je sad to, k'o iz vedra neba. Iskreno, i mislio sam da neće baš biti u top formi, ali ovo što je Aco rekao me baš zabrinjava.
Ja razumijem da nam je Mirza najvažniji igrač u reprezetnaciji, ali ipak selektor MORA imati autoritet. Bez toga, sve pada ko kula od karata. Tako je u svim sportovima.
Nadam se da će se ovo brzo riješiti.
Ja razumijem da nam je Mirza najvažniji igrač u reprezetnaciji, ali ipak selektor MORA imati autoritet. Bez toga, sve pada ko kula od karata. Tako je u svim sportovima.
Nadam se da će se ovo brzo riješiti.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ne zvuci nimalo naivno ovo sto je rekao Petrovic.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
[youtube][/youtube]
Boga mi, nimalo bezazlena situacija... Ovdje ce svako tjerati svoju neku pricu, tesko je procijeniti sta je prava istina. Za nadati se samo da ce se ovo brzo rijesi, ako Bog da, da ce sve biti u najboljem mogucem redu. Sigurno nije nesto sto nam treba u ovom trenutko, ne da mi se ni pomisliti o Mirzinom eventualnom napustanju reprezentacije.
Boga mi, nimalo bezazlena situacija... Ovdje ce svako tjerati svoju neku pricu, tesko je procijeniti sta je prava istina. Za nadati se samo da ce se ovo brzo rijesi, ako Bog da, da ce sve biti u najboljem mogucem redu. Sigurno nije nesto sto nam treba u ovom trenutko, ne da mi se ni pomisliti o Mirzinom eventualnom napustanju reprezentacije.

Izdržati, to je temelj vrline!
Pa jebote kakav je to sportista profesionalac koji ne drži do svoje kilaže, ja to nikada neću shvatiti,nije Mirza jedini već i nekolicina drugih...
Ovo nimalo ne zvuči dobro čim se iznosi u medijima, znaci situacija je itekako ozbiljna!
Ovo nimalo ne zvuči dobro čim se iznosi u medijima, znaci situacija je itekako ozbiljna!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zadnjim dijelom se slazem sa Acom, Mirza ne smije sam da igra, ne smije ispucavati lopte kako on hoce. Kao sto ima obicaj. Daj Mirza, pred ovako ozbiljn takmicenje ti nisi vodio brigu o kilazi.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pošto je naš savez počeo da se vodi transparentno, onda bi trebalo da se postupi kao sa mali Atićem, koji je siguno ako ne najbolji u-16 onda drugi u toj reprezentaciji. A to je noga u guzicu. Ali neće to dati ovi vrli iz saveza.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Hmm, negdje pročitah, da li neko zna je li istina? Ne bih pisao, ali sam pregledao i slike sa različitih portala, i nisam vidio Teletovića na aerodromu. Ergo, vratio se u privatnom aranžmanu iz Slovenije?
Ovo se baš zakompliciralo, i mislim da je Aco u pravu. Timska košarka se mora igrati, a ne ispucavati se kad ti je čejf i čekati da te krene. Pogotovo jer će svi Mirzu dobor čuvati i tu se otvara prostor za druge igrače. Iskreno, baš mi se svidio Acin način. Prenijeti tu sliku u medije i sad je Mirza pod pritiskom. Nadam se da će on pozitivno reagirati, jer ne bih volio da odemo na prvenstvo bez njega.
Ovo se baš zakompliciralo, i mislim da je Aco u pravu. Timska košarka se mora igrati, a ne ispucavati se kad ti je čejf i čekati da te krene. Pogotovo jer će svi Mirzu dobor čuvati i tu se otvara prostor za druge igrače. Iskreno, baš mi se svidio Acin način. Prenijeti tu sliku u medije i sad je Mirza pod pritiskom. Nadam se da će on pozitivno reagirati, jer ne bih volio da odemo na prvenstvo bez njega.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.