Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Londonarsenal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Dobro, slazem se da ih je bilo ali evo ovako. Arsenalova odbrana maksimalno ucestvuje u igri. Samim tim ima dosta ofanzivnih zadataka. Bekovi moraju da idu do protivnicko sesnaesterca svaki napad. Samim tim oni moraju da igraju kriticne pasove jer njihov svaki pogresan pas moze skupo da kosta jer ostavljaju rupu u odbrani. Tako je isto i sa stoperima. Svaki napad se organizuje od zadnje linije. Samim tim svaki pas mora da ide od stopera prema naprijed, ako tu bude malo slabiji ili jaci to moze skupo da kosta. Takodjer, tu treba staviti i nesporazum izmedju dvojice, jer u vecini slucajeva dvojica su krivi upravo zbog nesporazuma. Mislim da Arsenal vise dobija sa ovim nego sto gubi a gubi tako sto radi takve greske i prima takve golove. To je cijena ove igre koja se igra.
Evo dovodite pravo pojačanje za napad: Ciprian Marica. Blizu je potpisa........

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
U21 igrači se ne moraju registrovati uopste a imaju pravo nastupa kao i ovi ostali koji se registruju po pravilima.Londonarsenal je napisao/la:Mada ako bude racunao na mlade igrace onda ne ostaje prostora za pojacanja. Ako tu budu Martinez, Miquel, Frimpong, Miyaichi, Sanogo, Gnabry to je 25 igraca. Onda nam i ne trebaju pojacanja jer je popunjen roster. Ko zna sta ludi Wenger ima u svojoj glavi.
Zašto? Ili doveo npr. Suareza zadnji dan prelaznog roka ili ga doveo danas, isti qrc. Ne može igrat' dok kaznu ne odradi.GunnerS je napisao/la:Nadamo se samo brzoj reakciji Wengera
Jedino gdje bi nam mogao pomoći jeste ta Liga Prvaka, ali mislim da je svima jasno da je ovaj sastav sasvim dovoljan da se prođe i bez Suareza u grupnu fazu.
Većina ljudi ovdje 25 dana do kraja prelaznog roka osuđuje Wengera. To je glupost.
Pričajte o njemu 1.Septembra 2013. godine.

- Omerbavarac
- Kontakt:
effe_sa je napisao/la:Evo dovodite pravo pojačanje za napad: Ciprian Marica. Blizu je potpisa........![]()

Ja bas sad citam na spoxu.
Wengera ce objesiti za genitalije.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Wenger je gigant.Jamie Sanderson confirms that #AFC trialist El Jadeyaoui is being considered as a Gervinho replacement. Oh dear.
-
- Kontakt:
Sta je slijedece da objave, Adilovic umjesto Suareza?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
rješio se Gervinha da bi ovog El Jadeyaoui doveo,rješio se panjina u napadu da bi doveo Maricu,ma krasno u pm
- Ponos Torina
- Kontakt:
Definitivno

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Londonarsenal
- Kontakt:
Tako nestoBigBigBang je napisao/la:Sta je slijedece da objave, Adilovic umjesto Suareza?
Koje gluposti, cuj Marica.
Dolaze Suarez, Perez, El i Ginter i svi sretni.

Dolaze Suarez, Perez, El i Ginter i svi sretni.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Samo nek dovede Suareza, pa onda nek nabaca jos 100 ovih bilmeza ako hoće, to me plaho ne tangira.
ARSENAL ĆE PLATITI DINAMU MILIJUN EURA ZA ROMEA JOZAKA Dinamo prodaje i direktora nogometne škole
Romeo Jozak već danas bi trebao obaviti razgovor s Wengerom i predsjednikom Keswickom u Londonu
http://www.jutarnji.hr/arsenal-ce-plati ... n/1118332/" onclick="window.open(this.href);return false;
sad će nam mamić uvaljivati preko jozaka škartove
Romeo Jozak već danas bi trebao obaviti razgovor s Wengerom i predsjednikom Keswickom u Londonu
http://www.jutarnji.hr/arsenal-ce-plati ... n/1118332/" onclick="window.open(this.href);return false;

- RodgersBOSS
- Kontakt:
To iz Arsenalovog fanshopa.Ponos Torina je napisao/la:Definitivno![]()

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Omerbavarac je napisao/la:effe_sa je napisao/la:Evo dovodite pravo pojačanje za napad: Ciprian Marica. Blizu je potpisa........![]()
![]()
![]()
Ja bas sad citam na spoxu.
Wengera ce objesiti za genitalije.
Bolje za Wengera da ovo nije istina.Kakva crna Marica.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
treba nam jos Ivica, pa da se svi kolektivno naduvamo wengerovačom.
Postavljao sam statistiku gdje je Vermalen ove sezone u "najgorem timu" zbog 6 grešaka koje su dovele do gola.nedim1993 je napisao/la:Londonarsenal je napisao/la:To je zbog stila igre koji igra Arsenal a to je konstantni presing i odbrana na pola terena. Jos tome dodaj da sredina gotovo da i ne igra odbranu i biti ce ti jasno zasto je to tako. Tako da ja to ne bih nazvao individualnim greskama jer je takva postavka igre. Tako da prica o ispravljanju individualnih gresaka ne pije vode jer je to nemoguce tek tako ispraviti. Ako nam je sada neki dio tima najbolji to je odbrana.nedim1993 je napisao/la:pazi ovo![]()
od 37 golova koje smo primili u ligi 40% su bile individualne greške. U prevodu 15 golova smo primili džaba. Zato ja uvijek imam dojam da primamo glupe golove
nije istina. sjeti se sagne, sjeti se vermelena, sjeti se sceznog. meni što pada na pameti su sagnine greške protiv liverpula mančestera, npr tu smo izgubili 4 bode, vermenelen eto nek bude totenhem i mančester i tu je još 3 boda a ima ih još sigurno, i to bili su nazad, nisi bili na centru il gdje već.
Sjetimo se tu i Sagne koji je imao 3 (što si ti nabrojao i onaj penal) Mertersacker također 3 (penal protiv Wba čini mi se ) Koscienly 2 (penal protiv Citya) i Gibbs protiv Chelsea cini mi se ..to je 15tak golova koji mi ovako padnu na pamet
Bitno je samo da se te greške svedu na minimum i biće automatski i dosta bodova više.
Vrlo je bitno da u prvih 5-6 kola ne zaostajemo puno, ako je ikako moguće to.
Vrlo je bitno da u prvih 5-6 kola ne zaostajemo puno, ako je ikako moguće to.

A gdje je onaj lik Aaron Ramsey što je reko da će se vratit kad ovaj počme dobro igrat

Pusti Paju, zaboravio on na Ramseya 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.