FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

RickBlaine
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la RickBlaine » 06 avg 2013, 11:57

Hector Moreno iz Espanyola ima potencijal da postane WC stoper, ali to nedojebani lobotomci iz Barcine uprave ne vide. Ovako ce cijelo ljeto pokusavati dovesti ove EPL WC stopere a dobit ce kurrcinu.

btw. sto to Monolog ne koristi afrikate :?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 avg 2013, 11:59

Čuj nije dobar ko Luiz :shock: :?
Vođa zna.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 avg 2013, 12:00

@Damian meni je cak i bolji, pogotovo ako u obzir uzmes cijenu i kvalitet.
Samo sto je uprava izgleda odustala od njega, nema smisla svake godine puniti Arsenalovu kasu. :mrgreen:
Sada se uglavnom pise o Luizu, Aggeru i Kompanyu.

A ja bi Mangalu. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 06 avg 2013, 12:01

nedim1993 je napisao/la:Čuj nije dobar ko Luiz :shock: :?
Meni nije.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 avg 2013, 12:01

Uvalit će nam konobar Vermaelena. :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 avg 2013, 12:02

Pa ko je gledao proteklu sezonu, mogao je primijetiti koliko je Kos napredovao. Uostalom, to je najbolji defanzivac Arsenala; ekipe koja je imala 2. najbolju odbranu prethodne sezone. Eh, sad ti meni reci je l' taj Luiz duplo bolji od Kosa i da se isplati dati 40+ miliona Eura kako bi se doveo. :roll:
Ja se smijem kladiti da bi Barcina odbrana bila slabija sa Luizom iz jednog razloga - njega vuce napad. Brazilac je, voli loptu i cesto ga ista povuce na protivnicku polovinu iako uopce nema potrebe za tim. Barca svakako ima jednog slicnog (Pique), tako da bi odbrana sa njima dvojicom + preyebeno ofanzivnim Alvesom i Albom bila ranjiva do bola.

@RickBlane,
Evo kako izgleda na ovom sranyu kad koristim afrikate (ö, ä, ü, ¨) - ne mogu aktivirati ovu nasu tastaturu na ovom smijesnom racunaru. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 avg 2013, 12:03

xaviesta je napisao/la:Uvalit će nam konobar Vermaelena. :mrgreen:
Koga bi ti ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 avg 2013, 12:03

Damian je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:Čuj nije dobar ko Luiz :shock: :?
Meni nije.
počni pratit Arsenal pa ćeš vidjet koliko odskače od svih igrom. smiren, savršeno čitanje igrače, izuzetno brz , agilan.

Ako ćemo cjepidlačit Luiz često ima nerezonskih ispucavanja bez razloga što se ne uklapa u barceloninu filozofiju.
Vođa zna.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 06 avg 2013, 12:04

Monolog je napisao/la:Pa ko je gledao proteklu sezonu, mogao je primijetiti koliko je Kos napredovao. Uostalom, to je najbolji defanzivac Arsenala; ekipe koja je imala 2. najbolju odbranu prethodne sezone. Eh, sad ti meni reci je l' taj Luiz duplo bolji od Kosa i da se isplati dati 40+ miliona Eura kako bi se doveo. :roll:
Ja se smijem kladiti da bi Barcina odbrana bila slabija sa Luizom iz jednog razloga - njega vuce napad. Brazilac je, voli loptu i cesto ga ista povuce na protivnicku polovinu iako uopce nema potrebe za tim. Barca svakako ima jednog slicnog (Pique), tako da bi odbrana sa njima dvojicom + preyebeno ofanzivnim Alvesom i Albom bila ranjiva do bola.
Nisam rekao da je duplo bolji. Ali moje misljenje je da je Luiz bolji stoper. Ali 40 milijuna je previse za svakog stopera osim Thiaga Silve :mrgreen: :mrgreen:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 avg 2013, 12:08

M4kaveli je napisao/la: Koga bi ti ?
Nemam pojma, znam samo koga ne bih, Vermalena i Mathieua. Al' se nikako ne mogu oteti dojmu da će jedan od njih doći, kad propadnu ostale opcije. :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 06 avg 2013, 12:10

vermelen sigurno neće doći. 6 sedmica povreda.
Vođa zna.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 avg 2013, 12:14

To nisam upratio, mada zbog povreda i nisam za njegovo dovođenje.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 06 avg 2013, 12:15

Ne bih Vermaelena ni da ga džaba daju :D
Mes Que Un Club

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 avg 2013, 12:30

Mathieu odigrao dvije utakmice u karijeri kao stoper i to je dovoljno Barci da bude zainteresovana za njega, vjerovatno iz razloga sto je po prirodi bek... :D

Kos bi bio najidealniji stoper za Barcu ako izuzmemo Silvu. Stoperi, koliko god da su kvalitetni, ako su istog profila tesko da mogu izgledati dobro. Pored Piquea koji voli povuci, krenuti napred, potreban je jedan citac igre.
Igrac koji nije posebno pretjerano usmjeren na ofanzivu i razmjenu pasova nego jednostavno da bude taj zadnji igrac...

Kos, Cahil, Dante, Varane, Inigo, Kompany...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 avg 2013, 12:34

Alves: "U hotelskom bazenu s prijateljem i lijepim pogledom na grad."
slika

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 06 avg 2013, 12:35

L_blancos je napisao/la:Mathieu odigrao dvije utakmice u karijeri kao stoper i to je dovoljno Barci da bude zainteresovana za njega, vjerovatno iz razloga sto je po prirodi bek... :D

Kos bi bio najidealniji stoper za Barcu ako izuzmemo Silvu. Stoperi, koliko god da su kvalitetni, ako su istog profila tesko da mogu izgledati dobro. Pored Piquea koji voli povuci, krenuti napred, potreban je jedan citac igre.
Igrac koji nije posebno pretjerano usmjeren na ofanzivu i razmjenu pasova nego jednostavno da bude taj zadnji igrac...

Kos, Cahil, Dante, Varane, Inigo, Kompany...
+1
Objasnio 8-)
Visca el Barça ! Mes que un club !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 avg 2013, 12:53

Romariooo je napisao/la:pomalo zabrinjava prica oko nedovodjenja stopera, ne znam sta se ceka, prva opcija je kao sto i treba bio silva, znali smo da ga je tesko dovesti, sad je i nemoguce, druga najbolja opcija je luiz po svemu sudeci,moguce je ga dovesti ali za velike pare

ne znam sta se sad ceka,izvaliti 40 miliona i dovesti ga, na toliko bi celzi sigurno pristao, frajer je igracina, vrijedi puno, ne vrijedi bas sad 40 miliona, al kad znamo da igra u bogatom celziju, znamo i da valja iskesirati veliku sumu, prema tome svako odugovlacenje je sad glupo, sto prije dovesti luiza da prodje koliko toliko pripreme se ekipom i da se sto prije uklopi

svako otezanja i cjenkanje je opasno, mogao bi postati i on nemoguc i onda bi se moralo dovoditi nekog puno slabije rjesenje

luizje igracina, sa karakteristikama se sjajno uklapa, nema se sta vise misliti i neckati,i budali je jasno da ga ovi iz celzija nece pustiti za manje od 40 miliona,nisu im pare prijeko potrebne
Interesantno da mnogi sad vide ono o cemu sam ja "kakio" mjesecima prije. Ja sam znao da ce do ovoga doci jer mi realno vec zadnjih godina imamo problem kojeg nema ni jedna iole jaca i normalna ekipa u evropi, a nista NE ZELE da urade po tom pitanju. Gotovo je jarane sa pojacanjima - oni nisu htjeli nikoga da uzmu ovo su suplje price jer su svjesno sebe doveli do zida gdje ne mogu da kupe nikoga ko bi nam valjao na stoperu i ostalo u odbrani. Jednostavno ne zele jer hoce da se "mladi" (mislite vi kako hocete al ipak levati) uklope i pretvore u neke velike igrace. Do tada ce mo slusati suplje price ili ce uzeti neko bezze ime za male pare tek toliko da se navijacima zamazu oci, ali katastrofalno lose rezultate nece moci zamazati. Nedavna jadna igra Barte na Riberiju i ostalih je ponovo pokazala da nisu jos da se nose sa velikim timovima i imenima. Mozda ce nekada biti ali do tada je uprava trebala da ozbiljno rijesi ovaj veliki problem. Vi mislite sta hocete ali ovo je moj stav a vrijeme ce pokazati da li grijesim. :(
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 06 avg 2013, 15:01

RickBlaine je napisao/la:Hector Moreno iz Espanyola ima potencijal da postane WC stoper, ali to nedojebani lobotomci iz Barcine uprave ne vide. Ovako ce cijelo ljeto pokusavati dovesti ove EPL WC stopere a dobit ce kurrcinu.

btw. sto to Monolog ne koristi afrikate :?
Gledao sam ga protiv Getafea kad se ono spektakularno bacio i zaustavio šut. Nije loš. Šteta što je ljevak.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 avg 2013, 17:18

Na današnji datum 1936. godine predsjednik FC Barcelone Josep Sunyol ubijen je od strane trupa španskog diktatora Franca. Samo godinu dana ranije, 1935., Sunyol je izabran za predsjednika, a njegovo tijelo je pronađeno 1990. godine.

slika

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 06 avg 2013, 17:23

@RickBlaine
+ slazem se
to i ja govorim cijelo ljeto , pa gdje im je skauting , sad su nasli da traze world class stopere kad nijedan nije na prodaju ... budale.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.