Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

NEILA
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la NEILA » 05 avg 2013, 01:44

hvala druze,valjda ce konte to do tad posloziti ekipu da uzmemo inter i onda i super kup
Vatra

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 avg 2013, 13:18

NEILA je napisao/la:hvala druze,valjda ce konte to do tad posloziti ekipu da uzmemo inter i onda i super kup

Sa utorka na srijedu u 00:30

Ma Conte ce protiv intera izvesti drugu postavu 100% gledat cemo Matria i Quaglia
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 05 avg 2013, 15:26

Yucca je napisao/la:
NEILA je napisao/la:hvala druze,valjda ce konte to do tad posloziti ekipu da uzmemo inter i onda i super kup

Sa utorka na srijedu u 00:30

Ma Conte ce protiv intera izvesti drugu postavu 100% gledat cemo Matria i Quaglia
Da Bogdom hoce Mazzari kod nas izvesti drugu postavu, pa da ne gledam Cambiasa, Chivua, Pereiru xD

Ako bude tako, glat vas uzimamo :P

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 05 avg 2013, 15:56

Naravno :mrgreen:
Allegri je gospodin!

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 05 avg 2013, 16:11

Cisto sumnjam u igracki slabiji sastav, mislim da ce Conte ici sa po imenima puno jacem sastavu do sada, ali to znaci i nespremnijem svakako, ali i zato igraju.
Licht i Peluso nece vise nazad, moraju se Barza i Chiello oprobati, Marcha i Pogba vec polagano unutra, gore Tevez, Llorente, a mozda cak i prije njih Gio i Vucko koji su najmanje igrali.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 05 avg 2013, 16:29

Protiv internacionala :mrgreen: bi volio da igramo 4-3-3

Bufon

Isla/Martin...Boni...Kielo...Ogbona

Vidal...Pogba...Marcha

Tevez...Ljorente...Gio
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 05 avg 2013, 20:32

Conte o utakmici Juve-Galax:"Zvuci reduktivno govoriti opet o teskim nogama, svejedno, bolje je primiti udarce sada koji ce nam pomoci da rijesimo nase pogreske. Trenutno radimo jako dobro ali jos uvijek ne vidim borbenost i zelju koja vam pomaze da napravite razliku. Super Kup?Mirni smo, reci da jos uvijek nismo pripremljeni i spremni zvuci kao pretjerivanje. Gledam na pozitivne aspekte iz ove lose izvedbe :to ce biti poziv na budjenje za svakoga. Do sada, tijekom proslih dvije godine, isli smo van nasih limita, i moramo da nastavimo da to radimo, to je kljucno. Ako mislimo da mozemo usporiti, onda cemo ostati razocarani. Giovinco? Mislim da ce Giovinco imati svojih sansi, kao i svi ostali, naravno ako bude trenirao dobro, u suprotnom ih nece dobiti. Tevez je dobio mali udarac u ledja i zajedno sa osobljem smo odlucili da ga ne rizikujemo. Vidalove i Pirlove goreske protiv Galaxya? Uvijek smo se smatrali timom. Necemo svaljivati krivicu na pojedince. Uspjeh se gradi iz dana u dan, i iz mog iskustva, naucio sam da dugorocni rezultati ne ovise o pojedinim igracima. Zato ponavljam, ako ne pruzite napor rizikujete da ispadnete budalasti. Poruka je shvacena jednom i za sva vremena, i stoga ocekujem rast, bez da koristim stap svaki put. Nikad se ne umorim od ponavljanja toga, bolje je dobiti ove udarce sada i da izbjegnemo teske udarce kasnije."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 05 avg 2013, 20:41

Postrojit će ih Conte k'o ja na menadžeru :mrgreen:
Allegri je gospodin!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 avg 2013, 21:52

Juventus want Manchester United defender for free
http://forzaitalianfootball.com/2013/08 ... -for-free/

Juventus interest in German wunderkind rebuffed by Eintracht Frankfurt
http://forzaitalianfootball.com/2013/08 ... frankfurt/

Parma Made January Move For Juventus Star
http://forzaitalianfootball.com/2013/08 ... ntus-star/
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 05 avg 2013, 23:40

Vidić nije potreban makar i free, veliki teret njegova plata i iskustvo koje nije neophodno.

Negdje naletih na info da se izgleda ozbiljno radi na Matri-evom prelasku u napoli.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Trezeguet17
Kontakt:

Post Postao/la Trezeguet17 » 06 avg 2013, 08:42

ne treba smećarima davati Matrija, ili postaviti uslov pregovori mogu početi kad nam Zunigu prodate (i to po normalnoj cijeni a ne 15 M koliko je ludi režiser govorio)
36 SCUDETTI Forza Juve !!!

Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 06 avg 2013, 10:29

buffon-najbolji golman na svijetu
bonucci-prošle godine je par puta pri pokušaju blokiranja prevario buffona al nema veze,momak se bori,gine na terenu,pravo mi je drag igrač
barzagli-miran,staložen i pouzdan,dobar u skoku,jak.
chiellini-imao malo problema sa zglobovima,al extra igrač,ako treba nekoga izdegenečiti,pravi je čovjek za takve duele :D
ogbonna-izgleda kao dobro pojačanje,al čini mi se da ide visoko gore,bojim se da neizgubi ponekad loptu pa eto belaja
peluso-bezzze igrač,kad se prošle godine pridružio izgledao je pogubljeno,valjda čovjek gledao kako igračine igraju,pa se sklonio da nesmeta :D
caceres-uuu pravo mi je drag,možda zbog rođendana ;) a možda zbog požrtvovanosti ali ipak prednost lichtu
lichtsteiner-prava radilica,nikad nestaje,nesebičan
de ceglie-mislim da nije za juvea,čekali smo ga dugo da nešto napravi a dobili smo samo greške,nezna čovjek i gotovo
pirlo-je pirlo ;)
marchisio-vidim da neki govore da bi trebali uzeti 30mil za njega,ne sviđa mi se to nikako,on i vidal trče za pirla i jednostavno moraju biti u ekipi,budući kapiten juvea,nema šanse za prodaju
vidal-životinja,ni za kakve pare ga nebih dao,zna ga i zabiti,trči bije radi šta god treba
pogba-ooo kakav igrač...nevjerovatan,mada ima još dosta da uči,nije dobro izgledao kad je mjenjao pirla al ko mu to može zamjeriti,nedajte ga nikome,momak je dragulj
asamoah- dobar igrač,jak,prodoran,potreban juveu
marrone-mislim da je došlo vrijeme posudbe,al nikako ga se ne treba odreći samo mislim da trenutno nema puno mjesta za igru,neka odigra negdje 1 sezonu da vidimo kakav je,pa onda u juve
padoin-nema mjesta u juveu,bezze igrač
isla-prošle godine čupao sam kosu kad je on igrao,10 centaršuteva ni jedan da valja,a i ovo koketiranje sa interom mi se nije svidilo
pepe-dugo nije igrao zaboravio sam kako igra
giovinco-solidan,ali mi ide na živce kako lahko pada,znam da je mali al opet povuče živce
tevez-bio mi je mrzak dok je u city-u igrao,vjerovatno što ga je džeko gledao sa klupe ili kad je igrao(džeko) što mu loptu nije dao :D ali tanka je granica između ljubavi i mržnje,samo nek on puca i zabija,lahko ćemo mi ;)
vučinić-najbolji prošle sezone,znalac,malo lud ali dobar
llorente-kako mi je drago što je on došao,kakav napadač,malo su ga jeb.ovi baskijci možda je trebao igrati sve pripremne po 90 min.al mislim da će na kraju sezone imati 15+ golova
matri i quagliarella-fulaju al su nekad nam i valjali,dok nam valjaju ja sam zadovoljan ako išli volio bih da odu van italije
conte-naša najveća snaga i prednost u odnosu na ostale,volio bih da ostane kao sir alex u man.utd.al se bojim stalnih ispitivanja oko namještanja i neugodnih dočeka širom italije,valjda mu neće dosaditi
marrota-sviđa mi se način njegovog poslovanja,mislim da će uskoro u italiji biti kletva dabogda ti marota kupovao igrača :D
sorry ako sam smorio

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 avg 2013, 11:05

Trezeguet17 je napisao/la:ne treba smećarima davati Matrija, ili postaviti uslov pregovori mogu početi kad nam Zunigu prodate (i to po normalnoj cijeni a ne 15 M koliko je ludi režiser govorio)
Hebo te Zuniga, ckapi klasična. Pjevaju mu "chi non salta juventino e" on poče da skače ko debil na utakmici. Ne trebaju nam takvi
Ja te volim, volim Željo..

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 06 avg 2013, 11:43

Juve table bid for Cagliari's Ibarbo

Juventus have offered €5 million and half the rights of young striker Stefano Beltrame for Cagliari's Victor Ibarbo. Napoli are also interested in the Colombian attacker.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 06 avg 2013, 13:55

Arturo produzio do 2018 slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 06 avg 2013, 13:56

" onclick="window.open(this.href);return false;

8-)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 06 avg 2013, 13:58

King Vidal! 8-)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 avg 2013, 14:09

Grande Arturo slika

slika

Izgleda u najjačem sastavu večeras. Mač sa dvije oštrice
Ja te volim, volim Željo..

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 06 avg 2013, 15:27

Jeste, ali moraju igrati ili cemo nespremni docekati superkup.

Vjetovatno ce igrati Vucinic umjesto Teveza koji je dobio udarac i nece se vjerovatno rizikovati.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 06 avg 2013, 16:07

Vidim hocemo ovog mladog Kempfa iz Frankfurta, sa njima smo u nekakvoj poslovno-sportskoj saradnji, valjda sta buude.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.