HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la nerminh74 » 04 avg 2013, 20:09

felix123 je napisao/la:Ma nije,popravio se malo nermin,otkad Bosna potonu posto malo objaktivniji :D
Na ovoj temi nema problema ,a na NK Široki se ne zna tko pije ko plaća
Dobro bi bilo dovest Cedevitu ili Cibonu ,možda Budućnost,sve u svemu glavno je da centra dobrog dovedemo i šutera te zaokruzimo roster za ovu godinu
Valjat ce vidit kako i sa ovim ruskim momcadima stojimo u Poreču
SAMO ŠIROKI
nisam se ja popravio, nego je kk siroki poceo raditi ono sto sam mu zamjerao, tj. poceo je praviti igrace za BiH repku i odmah ja vise nemam zamjerki prema njemu nego naprotiv kk siroki ima moje simpatije ;)
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 04 avg 2013, 20:12

kksiroki je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Ma nije,popravio se malo nermin,otkad Bosna potonu posto malo objaktivniji :D
Dobro bi bilo dovest Cedevitu ili Cibonu ,možda Budućnost,sve u svemu glavno je da centra dobrog dovedemo i šutera te zaokruzimo roster za ovu godinu
SAMO ŠIROKI
Nemislim ja na nermina ili pojedinačno na bilo koga , portal i forum kao cjeline imaju dvostruka mjerili i to javno izražena .
A centra ako ubodemo postajemo ozbiljna ekipa koja se ima čime uključiti u borbu za opstanak , a jeb....es pripremne tekme , imamo previše novih da bi to nešto značilo ,ipak to sve treba uigrati .
otidji malo na hr. forume i pokusaj biti samo BiH patriota pa ces vidjeti koliko je ovaj forum (barem kosarka koju ja moderiram) toleratniji

inace sto se tice sirokig ubo je veoma dobra pojacanja samo sam skeptican za dolazak kastropila jer koliko znam ovaj ima veoma dobre ponude poslje onako dobre sezone
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 05 avg 2013, 00:35

nerminh74 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
SAMO ŠIROKI
Nemislim ja na nermina ili pojedinačno na bilo koga , portal i forum kao cjeline imaju dvostruka mjerili i to javno izražena .
A centra ako ubodemo postajemo ozbiljna ekipa koja se ima čime uključiti u borbu za opstanak , a jeb....es pripremne tekme , imamo previše novih da bi to nešto značilo ,ipak to sve treba uigrati .
otidji malo na hr. forume i pokusaj biti samo BiH patriota pa ces vidjeti koliko je ovaj forum (barem kosarka koju ja moderiram) toleratniji

inace sto se tice sirokig ubo je veoma dobra pojacanja samo sam skeptican za dolazak kastropila jer koliko znam ovaj ima veoma dobre ponude poslje onako dobre sezone
Kakve veze ima Široki i hrvatski forumi ne kontam , a budi realan i za primjer jesi Li u četvrtak osim u ranim jutarnjim satima i u 20.45 toga dan mogao po bilo čemu skontati da jedan bh predstavnik igra predkolo uefa lige , nisi mogao vidjeti i to su desetci forumasa iz Sa i ostalih djelova BH vidjeli i komentirali na temi nksb , znači priča ti ne stoji .
Drugo Kastropil kao i svi igrači sa solidnom sezonom se nadaju angažmanu negdje vani ali ko će ti platiti u nekim trecerazrednim klubovima ozbiljne pare , tako da on za najdalje 10-15 dana će sam zvati da ga uzmemo jer zna da će mu statistika nakon sezone kod nas samo biti još bolja .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 avg 2013, 01:02

Mogao si pročitati sve o evropskoj ligi i duelu sa Udinezeom. Ljudi su poslali svoje ljude u Zenicu i sve su stavljali na portal. Bio je i tekstualni prenos. Dosta o toj nekoj ugroženosti !

Nisu svi negativno pisali o Širokom, ni na temi o fudbalu, te ovoj o košarci.

Kako god, vratimo se temi. Ovaj forum je jedan od najtolerantnijih, vidi se po moderatorima ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 avg 2013, 08:54

Neutral je napisao/la:Mogao si pročitati sve o evropskoj ligi i duelu sa Udinezeom. Ljudi su poslali svoje ljude u Zenicu i sve su stavljali na portal. Bio je i tekstualni prenos. Dosta o toj nekoj ugroženosti !

Nisu svi negativno pisali o Širokom, ni na temi o fudbalu, te ovoj o košarci.

Kako god, vratimo se temi. Ovaj forum je jedan od najtolerantnijih, vidi se po moderatorima ;)
pa pisali su ti navijači Želje, Sarajeva itd na temi nk siroki..vrati se par stranica nazad i vidi..
uglavnom, kako se na dan utakmice ništa ne piše kao da se i ne igra a jeidni bh predstavnik dok se kad je igrao Željo moglo po cijele dane čitat di je ko pio piće, kad je ko išao na wc, šta je ko jeo itd..ovo su oni komentirali, ne ja ili netko iz Širokog..mene uostalom i ne zanima to ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 avg 2013, 10:39

danas kreće i Široki

trebali bi se pojaviti svi igrači pod ugovorom osim Jonesa ( on bi se trebao priključiti idući ponedjeljak )
- probe nekih igračića
danas bi se trebala pojavit 2 rookya za poziciju šutera i jedan " domaći " za poziciju 5

inače, kako vrijeme odmiče, mnogi koji nisu našli angažman a na prvu nisu htjeli u Široki, sad sami zovu i nude se

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 avg 2013, 19:32

Kevin je napisao/la:
danas kreće i Široki

trebali bi se pojaviti svi igrači pod ugovorom osim Jonesa ( on bi se trebao priključiti idući ponedjeljak )
- probe nekih igračića
danas bi se trebala pojavit 2 rookya za poziciju šutera i jedan " domaći " za poziciju 5

inače, kako vrijeme odmiče, mnogi koji nisu našli angažman a na prvu nisu htjeli u Široki, sad sami zovu i nude se
domaci bi mogao biti iz familije legende BiH kosarke, proslogodisnji saigrac emira zimica

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 05 avg 2013, 21:05

Kevin je napisao/la:
danas kreće i Široki

- probe nekih igračića

Nisu se večeras pojavili :) a dolaze , inače sam izdržao 5 minuta u dvorani koliko je vruće ,tako da ko ima koje kilo viška jako brzo će se istopiti masno tkivo .
Stručni stožer je dobio novog pomoćnika i to bivšeg trenera juniora Lugonju .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 05 avg 2013, 22:22

Opaa Lugi je dogurao da prvog tima,kad se sjetim njegovih treninga,na kraju se nisam mogao popeti uz stepenice do svlacionice :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 05 avg 2013, 22:30

Android je napisao/la:Opaa Lugi je dogurao da prvog tima,kad se sjetim njegovih treninga,na kraju se nisam mogao popeti uz stepenice do svlacionice :D
Možda je zato što je puno stepenica iz podruma ;).

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 05 avg 2013, 22:41

kksiroki je napisao/la:
Android je napisao/la:Opaa Lugi je dogurao da prvog tima,kad se sjetim njegovih treninga,na kraju se nisam mogao popeti uz stepenice do svlacionice :D
Možda je zato što je puno stepenica iz podruma ;).
Hahaha,moze bit :D,nisam vec odavno ulazio dole,jeli mjenjano ista,parket/kosevi?

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 avg 2013, 00:51

kksiroki je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
danas kreće i Široki

- probe nekih igračića

Nisu se večeras pojavili :) a dolaze , inače sam izdržao 5 minuta u dvorani koliko je vruće ,tako da ko ima koje kilo viška jako brzo će se istopiti masno tkivo .
Stručni stožer je dobio novog pomoćnika i to bivšeg trenera juniora Lugonju .
Doći će sutra, kako sam čuo otišao je Pega po njih danas :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 avg 2013, 01:05

nerminh74 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
danas kreće i Široki

- probe nekih igračića

domaci bi mogao biti iz familije legende BiH kosarke, proslogodisnji saigrac emira zimica
fino kažeš= Mladen Primorac ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 avg 2013, 01:17

A nermin aktivno cita i drugi forum :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 06 avg 2013, 10:39

neno#4 je napisao/la:A nermin aktivno cita i drugi forum :mrgreen:
Zar si i sumnjao :) , pazi šta pises :) .

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 06 avg 2013, 13:01

Mladen Primorac,Michael Harper i Warren Niles na probi u Sirokom

Niles:

[youtube][/youtube]

Harper

[youtube][/youtube]

HRHB

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 06 avg 2013, 14:21

Ja sam super zadovoljan pojačanjima za ovu sezonu ,s ozbirom na budžet ja mislim da bolje od ovog ne može
Momke treba još uigrat jer većinom se ne poznaju ,valjda će Vujo ove godine malo uzet onu stvar u ruke da se ne događaju stvari kao prošle godine ,da se Vragović na njemu istresa

Uf kad ih Brekalo sad nagazi ,pa sve mi žao jadnih momaka :D

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 06 avg 2013, 23:29

kksiroki je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:A nermin aktivno cita i drugi forum :mrgreen:
Zar si i sumnjao :) , pazi šta pises :) .
nermin aktivno cita 5-6 vecih foruma i nekoliko manjih gdje igraju BiH igraci, cak sam pokusao citati forum arisa radi muhe
ali sto se tice primorca saznao sam na slovenackom forumu kada me je zanimalo sta misle o zimi, ali sam se iznenadio kada su pomenuli primorca, za kojega do tada iskreno nisam znao, a i tu sam procitao da ide na probu u siroki
ali ja nisam ovdje tema
uglavnom nadam se da ce primorac u siroki i samim tim u BiH jer bi mi drago bilo da familija krene stopama Bosnine i BiH legende marija primorca, ali kako citam (ovaj put na forumu na koji ste prvobitno ciljali) izgleda da se povrijedio
steta, ponavljam volio bih ga vidjeti pogotovu sto je u sloveniji imao nekoliko veoma dobrih partija i sto nema prepreka da zaigra za nas ako nastavi ovako napredovati

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 avg 2013, 00:37

ako neko moze da napise koliki je ukupan budzet Sirokog za ovu sezonu (bez 150.000 za pozivnicu)?
isto tako ako slucajno znate recimo Zvezde, Partizana, Olimpije, Cedevite, MZT-a ( po jedan-dva iz svake drzave), ako ne nikom nista...nesto mi treba a nisam trenutno toliko u tim vodama pa kontam mozda ovdje neko zna priblizno :D

hvala :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 avg 2013, 00:42

ultrasstyle_tz je napisao/la:ako neko moze da napise koliki je ukupan budzet Sirokog za ovu sezonu (bez 150.000 za pozivnicu)?
isto tako ako slucajno znate recimo Zvezde, Partizana, Olimpije, Cedevite, MZT-a ( po jedan-dva iz svake drzave), ako ne nikom nista...nesto mi treba a nisam trenutno toliko u tim vodama pa kontam mozda ovdje neko zna priblizno :D

hvala :D
Široki ti je do 250 000€ :roll:

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: TETRAPAK i 4 gosta.