FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiRajvosa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiRajvosa » 06 avg 2013, 00:18

Pa i Cimirot u rep. igra beka a nije bek po prirodnoj poziciji na kojoj je vecinom igrao i navikao da igra. Tako je vjerovatno i za Kovacevica. Razliciti treneri rotiraju odredjene igrace prema stilu igre koji zele prezentovati.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 06 avg 2013, 00:23

AdiRajvosa je napisao/la:Pa i Cimirot u rep. igra beka a nije bek po prirodnoj poziciji na kojoj je vecinom igrao i navikao da igra. Tako je vjerovatno i za Kovacevica. Razliciti treneri rotiraju odredjene igrace prema stilu igre koji zele prezentovati.
Iskreno Cimirota sam zapazio i u leotaru gdje je igrao u vezi tako da nije problem, ovdje to nije upitno. Meni je samo glupo kad ljudi pricaju o Kovacevicu i zadnjem veznom kao zapazili ga u Travniku i slicno a nikad ga niko gledao nije, da nije "dosao u klub" nebi ni znali da je igrao u ligi.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2013, 00:26

Sto je tezak frajer sta je ovo vako :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 06 avg 2013, 00:28

odakle vam je dosao Komazec?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 06 avg 2013, 00:30

po meni cimirot i treba igrati beka,tu se najbolje snalazi,ne znam u kakvom je stanju ovaj radovac ali je sigurno bolji od dzakme,ovaj karich ne mozhe hodati,ne znam koga bi uopshte stavili umjesto njega? ali moramo igrati sa 2 shpica,osmanagich van svake forme,trava nelosh,biche pojachanje,sa vuletom smo isto puno sigurniji,i dejo che valjda dobiti na samopouzdanju,fali nam play k"o hljeb,a takvog sve su prilike ne"amo za ovu sezonu,komazec tjn,vi"chemo,bolji je od melune u svakom sluchaju,dodushe svi su bolji od melune pa i mi shto koxamo na ovom forumu,huseinbashicha i ovog malog iz kolna josh ne mogu procijeniti,sve u svemu mukica

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 06 avg 2013, 00:32

miky_hz je napisao/la:Sto je tezak frajer sta je ovo vako :mrgreen:
Tezak ko ona tvoja recenica gdje je Kovacevic razvalio Sarajevo u Travniku :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2013, 00:34

1L8F9C2 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Sto je tezak frajer sta je ovo vako :mrgreen:
Tezak ko ona tvoja recenica gdje je Kovacevic razvalio Sarajevo u Travniku :mrgreen:
A brate ocima svojim sam ga gledo :mrgreen:

Ne ozbiljno nisi upravu u ovom slucaju i nemoj kroz zid glavom

Eo i na klipu su mu sve tekme na toj poziciji,ima i ova gdje je razvalio :lol: ,cak je i bakljada nasa ubacena sa te utakmice :P

[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 06 avg 2013, 00:38

Ja kazem da sam pogrijesio jer sam kroz repku mislio da je stoper. Znaci sad je jasno po youtube si zakljucio ko je igrac a ko ne. To je mjerilo po kojem i Melunovic slovi kao stasiti napadac. Jedne prilike Edin Mujic rece " meni da naprave klip na youtube, igrao bi za Real Madrid " !

Pregleda klip i zakljuci pa ovaj ni na youtube niste specijalno nije ovako je i Coma na zadnjem veznom igrao, al ovo iskreno kazem.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 06 avg 2013, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2013, 00:39

1L8F9C2 je napisao/la:Ja kazem da sam pogrijesio jer sam kroz repku mislio da je stoper. Znaci sad je jasno po youtube si zakljucio ko je igrac a ko ne. To je mjerilo po kojem i Melunovic slovi kao stasiti napadac. Jedne prilike Edin Mujic rece " meni da naprave klip na youtube, igrao bi za Real Madrid " !
:lol: **** te sto si lud :lol:

Postavljeno je cisto da vidis da si pogrijesio,ne da se pokazu njegove kvalitete

Ende

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 avg 2013, 00:40

Ama čovječe igrao ti je i na Koševu u uzvratu te utakmice u vezi
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 06 avg 2013, 00:43

Ja iz Travnika zapazi Popovica i Simeunovica nikako ovog igraca kojeg su mnogi drzali na budnom oku jer je izdominirao na toj poziciji. Opet kazem kroz repku sam mislio da je stoper, a u Travniku kao i vecina ga nisam ni primjetio a iskreno ni cuo dok ga Vlado nije pozvao.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 avg 2013, 01:32

peglaš u pm
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 06 avg 2013, 08:25

nukleusmember je napisao/la:po meni cimirot i treba igrati beka,tu se najbolje snalazi,ne znam u kakvom je stanju ovaj radovac ali je sigurno bolji od dzakme,ovaj karich ne mozhe hodati,ne znam koga bi uopshte stavili umjesto njega? ali moramo igrati sa 2 shpica,osmanagich van svake forme,trava nelosh,biche pojachanje,sa vuletom smo isto puno sigurniji,i dejo che valjda dobiti na samopouzdanju,fali nam play k"o hljeb,a takvog sve su prilike ne"amo za ovu sezonu,komazec tjn,vi"chemo,bolji je od melune u svakom sluchaju,dodushe svi su bolji od melune pa i mi shto koxamo na ovom forumu,huseinbashicha i ovog malog iz kolna josh ne mogu procijeniti,sve u svemu mukica
Nisi ti dugo bio u BiH cini mi se :)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 avg 2013, 10:28

1L8F9C2 je napisao/la:
AdiRajvosa je napisao/la:Pa i Cimirot u rep. igra beka a nije bek po prirodnoj poziciji na kojoj je vecinom igrao i navikao da igra. Tako je vjerovatno i za Kovacevica. Razliciti treneri rotiraju odredjene igrace prema stilu igre koji zele prezentovati.
Iskreno Cimirota sam zapazio i u leotaru gdje je igrao u vezi tako da nije problem, ovdje to nije upitno. Meni je samo glupo kad ljudi pricaju o Kovacevicu i zadnjem veznom kao zapazili ga u Travniku i slicno a nikad ga niko gledao nije, da nije "dosao u klub" nebi ni znali da je igrao u ligi.
Ako ga ti nisi gledao ne mora znaciti da ga niko nije gledao.

Momak je na poziciji zadnjeg veznog zasluzio poziv u Repku.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 avg 2013, 10:52

Hajduk iz Kule se ugasio nakon 101 god postojanja, izbacen iz 1.Jelen super lige a umjesto njega usao Vozdovac. Mogli bi ovi nasi malo pogledati ima li ko zanimljiv tu od igraca a sigurno da se moze naci 1-2 pravo dobra igraca koja bi nam valjala...ako se vec sve nije razbjezalo i vec naslo nove klubove ;)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 06 avg 2013, 10:54

trener i osmorica najboljih su već potpisala za novi pazar,zakasnio si ;)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 06 avg 2013, 11:03

sta ima veze ako je stoper a moze igrati zadnjeg veznog, imamo igraca na obe te pozicije, po menei dzakmic nije zadnji vezni jer koliko sam ga dosad gledao puno bolji je bio u ofanzivi nesto tipa svrake
znaci kovacevic-cimirot ocekujem tandem

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 06 avg 2013, 11:05

molotovljev je napisao/la:Moke, jesi to ti nane ti ?

Sto se tice nase igre i rezultata u zadnje vrijeme, stvarno nemam komentara...

Biti srcem vezan u tome lezi snaga
:lol:

Nije onaj sa klixa :lol:
Allegri je gospodin!

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 06 avg 2013, 12:24

ado-hz je napisao/la:Hajduk iz Kule se ugasio nakon 101 god postojanja, izbacen iz 1.Jelen super lige a umjesto njega usao Vozdovac. Mogli bi ovi nasi malo pogledati ima li ko zanimljiv tu od igraca a sigurno da se moze naci 1-2 pravo dobra igraca koja bi nam valjala...ako se vec sve nije razbjezalo i vec naslo nove klubove ;)
Pošto ste puni ko brod, evo vam prilike (nikad nije kasno):

Glasgow Rangers izbačen u četvrtu ligu!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 avg 2013, 12:31

savatihotece je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Hajduk iz Kule se ugasio nakon 101 god postojanja, izbacen iz 1.Jelen super lige a umjesto njega usao Vozdovac. Mogli bi ovi nasi malo pogledati ima li ko zanimljiv tu od igraca a sigurno da se moze naci 1-2 pravo dobra igraca koja bi nam valjala...ako se vec sve nije razbjezalo i vec naslo nove klubove ;)
Pošto ste puni ko brod, evo vam prilike (nikad nije kasno):

Glasgow Rangers izbačen u četvrtu ligu!

Pametnica si prava ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, OzmoodPinglewood, Venom i 58 gostiju.