Sportski kaladont
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportski kaladont
Anderlecht
hts-hrvatski teniski savez
Tsonga
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Aubemeyang
N'gog
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ognjen Vranješ
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ogbonna
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
nacho novo
Volkot
otmar hicfeld
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Arthur
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Urdinov
- Consigliere
- Kontakt:
Ovechkin
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
INIESTA 

Kako svijuti inan kad zavrsava na Ta ???AeGon099 je napisao/la:inan (selcuk)

kada sam ja pisao ovo što si ti citirao, moj kolega ajvar još nije bio napisao svoj post. ako obratiš pažnju, napisani su u istoj minuti, tako da je ovo moje inan selcuk bilo namijenjeno za prethodni post.arelinho je napisao/la:Kako svijuti inan kad zavrsava na Ta ???AeGon099 je napisao/la:inan (selcuk)![]()

Odlazi Safete.
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 54 gosta.