U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZZtop10
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la ZZtop10 » 05 avg 2013, 20:11

Batko je napisao/la:
calcio je napisao/la:Samo da vidim jesam li shvatio, momak igra za u-21 ekipu nekog bezveznog ceskog kluba i napadate Jagodica sto ga nije pozvao?
Da, i meni to nije jasno? Niti igra normalan seniorski nogomet, već nekakva u21 ekipa?
a inace Atajic igra za 1. tim seltika redovno :roll: a ovdje ste oko njega digli prasinu ko da je Samarasa izbacio iz prve.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 avg 2013, 20:15

nađite veći napadački potencijal od Atajića?! kad već eto on nije po volji .. niko od njega ne pravi extra klasu i šta ti ja znam, al' momak je definitivno najveći napadački potencijal koji naša repka ima i to je to :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 avg 2013, 20:18

legenda reala je napisao/la:
Batko je napisao/la:
calcio je napisao/la:Samo da vidim jesam li shvatio, momak igra za u-21 ekipu nekog bezveznog ceskog kluba i napadate Jagodica sto ga nije pozvao?
Da, i meni to nije jasno? Niti igra normalan seniorski nogomet, već nekakva u21 ekipa?
Daj nemoj dvostrukih aršina, evo Jakupović igra za neku drugu ekipu tamo nekog Winterthura pa je stalno na spisku :roll: (može neko iskoristiti kao kontraargument)

Svi se trebaju zvati i probati, Vladu se nema šta prigovarati jer ima rezultate, da ima mana i on ima
Sve mi se cini da Jagodic i nema bas neki veliki izbor, imamo masu takvih igraca koji igraju po bezveznim klubovima (dobro eto nisu bezvezni, ali nisu ni neki veliki klubovi) i sad treba odabrati i pozvati neke od njih. Glupo mi je praviti frku jer je pozvao ovoga a nije pozvao onoga jer realno sve je to u pet deka.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 avg 2013, 20:21

Stvarno ne znam kako pojedine nije stid. Jagodic je od reprezentacije koja nije mogla Luksemburga pobjedit i koja je nakon 2 ili 3 utakmice ostajala bez ikakve sanse za plasman na EP napravio reprezentaciju koja ne zna za poraz skoro dvije godine i koja je postala ozbiljan konkurent, napravio je ekipu koja je Njemackoj uvalila 4 komada i koja je razvalila Grcku i Bjelorusiju. I onda pljuju tog covjeka i pricaju o nekim licnim interesima jer eto nije pozvao Enida Travancica ili nekog lika iz Ceske za kojeg glavu dajem da niko ovdje nije gledao.

Sramota. Jagodic je odlican trener i ne bi imao nista protiv da bude sljedeci selektor A-repke. U tog covjeka i njegove procjene vjerujem 100%.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 05 avg 2013, 20:27

Ovdje svaki forumas zna vise nego bilo koji selektor nase repke al sreca nasa pa nema vise para da se uleti u mladu pa se mnogi pojedose radi toga.
Ne podnosimo mi dobre rezultate nije to nas narod naucio,jer koga onda pljuvat,kome onda nudit bruku "provjerenih igraca" iz nekih nazovi profesionalnih klubova.
Reci cu samo jedno hvala Bogu pa se tome stalo u kraj i cartman slazem se sa tobom volio bi nekad da Vlado preuzme a repku.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 05 avg 2013, 20:30

legenda reala je napisao/la:
Batko je napisao/la:
Daj nemoj dvostrukih aršina, evo Jakupović igra za neku drugu ekipu tamo nekog Winterthura pa je stalno na spisku :roll: (može neko iskoristiti kao kontraargument)

Svi se trebaju zvati i probati, Vladu se nema šta prigovarati jer ima rezultate, da ima mana i on ima
Sve mi se cini da Jagodic i nema bas neki veliki izbor, imamo masu takvih igraca koji igraju po bezveznim klubovima (dobro eto nisu bezvezni, ali nisu ni neki veliki klubovi) i sad treba odabrati i pozvati neke od njih. Glupo mi je praviti frku jer je pozvao ovoga a nije pozvao onoga jer realno sve je to u pet deka.

Jakupovic igra za Celik a ne za winterthur..

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 05 avg 2013, 20:38

Jagodic jos nema nikakave uspjehe s mladom reprezentacijom da bi ga se toliko uzdizalo. Jos uvijek je ispod Zukanovica, s kojim smo igrali baraz. Mozda je i Zukanovicu trebalo prepustit A tim? Pitanje je retoricko.

Ako ne uspije nista iz ovog pokusaja, Jagodic ce se izgubiti u vidu lastinog repa, kao i mnogi prije njega. I tako i treba. Nismo humanitarna.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 avg 2013, 20:38

Cartman je napisao/la:Stvarno ne znam kako pojedine nije stid. Jagodic je od reprezentacije koja nije mogla Luksemburga pobjedit i koja je nakon 2 ili 3 utakmice ostajala bez ikakve sanse za plasman na EP napravio reprezentaciju koja ne zna za poraz skoro dvije godine i koja je postala ozbiljan konkurent, napravio je ekipu koja je Njemackoj uvalila 4 komada i koja je razvalila Grcku i Bjelorusiju. I onda pljuju tog covjeka i pricaju o nekim licnim interesima jer eto nije pozvao Enida Travancica ili nekog lika iz Ceske za kojeg glavu dajem da niko ovdje nije gledao.

Sramota. Jagodic je odlican trener i ne bi imao nista protiv da bude sljedeci selektor A-repke. U tog covjeka i njegove procjene vjerujem 100%.
Ja se sjećam U21 koja je Njemacima uvalila 5icu.
Sjećam se i U21 koja je igrala baraž.
Dakle... izvini ja nisam baš nešto posebno impresioniran.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 avg 2013, 20:40

floyd je napisao/la:Jagodic jos nema nikakave uspjehe s mladom reprezentacijom da bi ga se toliko uzdizalo. Jos uvijek je ispod Zukanovica, s kojim smo igrali baraz. Mozda je i Zukanovicu trebalo prepustit A tim? Pitanje je retoricko.

Ako ne uspije nista iz ovog pokusaja, Jagodic ce se izgubiti u vidu lastinog repa, kao i mnogi prije njega. I tako i treba. Nismo humanitarna.
Igrali baraz zato sto su tad totalno skratili kvalifikacije i igrali smo grupu sa Armenijom i Norveskom gdje je se samo igrala jedna utakmica protiv svakog protivnika. Znaci pobjedili smo jedva Armeniju na svom i odigrali nerijeseno sa Norveskom, yebote koji uspjeh. Daleko veci nego pobjedit Grcku dva puta, odigrat 4-4 sa Njemackom, uzet 4 boda Bjelorusiji i tako dalje. Jagodic je inace osvojio i nasu ligu sa Borcem i napravio odlican rezultat sa Celikom. Ali sto je najvaznije, u svakoj izjavi se vidi da je profesionalac koji zna sta radi.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 05 avg 2013, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 05 avg 2013, 20:41

VanBasten je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Stvarno ne znam kako pojedine nije stid. Jagodic je od reprezentacije koja nije mogla Luksemburga pobjedit i koja je nakon 2 ili 3 utakmice ostajala bez ikakve sanse za plasman na EP napravio reprezentaciju koja ne zna za poraz skoro dvije godine i koja je postala ozbiljan konkurent, napravio je ekipu koja je Njemackoj uvalila 4 komada i koja je razvalila Grcku i Bjelorusiju. I onda pljuju tog covjeka i pricaju o nekim licnim interesima jer eto nije pozvao Enida Travancica ili nekog lika iz Ceske za kojeg glavu dajem da niko ovdje nije gledao.

Ko ono bjese selektor, ne mogu se sjetit? Sener Bajramovci ili je Zukanovic?

Generacija Pelak, Terkes, Muslimovic...

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 05 avg 2013, 20:43

Cartman je napisao/la:
floyd je napisao/la:Jagodic jos nema nikakave uspjehe s mladom reprezentacijom da bi ga se toliko uzdizalo. Jos uvijek je ispod Zukanovica, s kojim smo igrali baraz. Mozda je i Zukanovicu trebalo prepustit A tim? Pitanje je retoricko.

Igrali baraz zato sto su tad totalno skratili kvalifikacije i igrali smo grupu sa Armenijom i Norveskom gdje je se samo igrala jedna utakmica protiv svakog protivnika. Znaci pobjedili smo jedva Armeniju na svom i odigrali nerijeseno sa Norveskom, yebote koji uspjeh. Daleko veci nego pobjedit Grcku dva puta, odigrat 4-4 sa Njemackom, uzet 4 boda Bjelorusiji i tako dalje. Jagodic je inace osvojio i nasu ligu sa Borcem i napravio odlican rezultat sa Celikom. Ali sto je najvaznije, u svakoj izjavi se vidi da je profesionalac koji zna sta radi.
A koji je uspjeh Jagodica? Remi protiv B tima Njemacke? Jos nikakav on uspjeh sa Celikom nema.

Ako je nasa liga mjerilo, onda treba odmah Amara ustolicit.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 avg 2013, 20:44

floyd je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Ko ono bjese selektor, ne mogu se sjetit? Sener Bajramovci ili je Zukanovic?

Generacija Pelak, Terkes, Muslimovic...
Zukanović je bio selektor. Terkeš razvalio tu utakmicu. A Berberovića prodala u Leverkusen :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 avg 2013, 20:45

floyd je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

A koji je uspjeh Jagodica? Remi protiv B tima Njemacke? Jos nikakav on uspjeh sa Celikom nema.

Ako je nasa liga mjerilo, onda treba odmah Amara ustolicit.
Naravno da je uspjeh bit drugi kad pogledamo kakve smo rezultate imali u ciklusu ranije. Pa vi pricajte sta god hocete. Hej, oko yebenog Travancica i nekog malog iz Ceske digli frku. :lol: :lol: Eno i Melunovic je godinama igrao u Ceskoj rodila ga majka talentovanog.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 05 avg 2013, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 05 avg 2013, 20:48

Mene ta dvojica ne zanimaju, pricamo onako...Cak ni od tog Atajica nista posebno ne ocekujem. Prije bih da zovne Hodzica.

Evo imace jos jednu priliku, pa vidjecmo Jagodu. Sam selektuje, pa ce sam i snosit odgovornost.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 avg 2013, 20:48

Dzaba ti njima objasnjavati njima nije uspijeh biti drugi u grupi sa Njemackom :? :? :oops: rasuti Bjeloruse i Grke :D :D

Zbog dva igraca odmah je los treba ga smijeniti Travancica i nekog iz Ceske :lol: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 avg 2013, 20:49

Čuj trava pa vidiš mu po nadimku da nije normalan.
DRUG NEBI TI PUNCA

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 05 avg 2013, 20:50

VanBasten je napisao/la:
Zukanović je bio selektor. Terkeš razvalio tu utakmicu. A Berberovića prodala u Leverkusen :mrgreen:
Znam..kisa lila, neka kaljuga bila. Steta za Zukanovica, izgubio se, a tuko njemacku... trebalo mu je pruzit jos koju sansu. :D Mislim, i poslije Ibijeve generacije, hehe.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 05 avg 2013, 20:51

aleksandar_veliki je napisao/la:Inace, ovaj Kunic je standardni prvotimac Dukle, tog velikog ceskog kluba, pa onaj Jevtic ili kako vec, godinama igra za prvi tim velikog Munchena, pa tu je i veliki, mozda i najveci talenat iz grada na Vrbasu Ognjen Petrovic. O cemu mi pricamo, na osnovu cega su isti dobili poziv, a recimo tamo neki klinac koji je igrom slucaja dosao do najjaceg ceskog kluba, boravio na probi, te potpisao profesionalni ugovor, ne zasluzuje poziv, pa makar da se proba. Nigdje veze.

Pricamo o rezultatima mladih selekcija i busamo se u prsa sa nekakvim uspjesima. Kojim uspjesima, samo kod nas je uspjeh biti drugi u kvalifikacijama i ne plasirati se u baraz. Izvinite molim vas, ali u zemljama u okruženju, koje u ovom trenutku ne stoje bolje od nas u svijetu fudbala, za takve uspjehe se dobija noga. Ne, citam neki dan cini mi se selektor U20 hrvatske repke dobi nogu jer je stigao do osmine finala Svjetskog prvenstva.
+1
Grbavica naš je Hram!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 avg 2013, 20:57

floyd je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Znam..kisa lila, neka kajljuga bila. Steta za Zukanovica, izgubio se, a tuko njemacku... trebalo mu je pruzit jos koju sansu. :D
Aha.. kiša.. Kuranji proveo utakmicu kod Trivunovića u džepu :mrgreen:
Mislim da je Njemce Jirgen Koler vodio.

Dobar je Zuka bio.... kad skontaš kroz njegove ruke je prošlo gro naših kasnijih A reprezentativaca.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 avg 2013, 21:04

aleksandar_veliki je napisao/la: Da li je Zukanovic vodio i jedan ciklus kad smo s Spanijom bili u grupi.
Mislim da jest, sjecam se da im je u Spaniji Ibricic zabio golcinu ali smo izgubili.
Zukanovic je sve pokvario jer mu je Jelic bio kapiten a koliko se sjecam Ibisevic, Salihovic, Dzeko i ekipa nisu ni dobijali pozive kod njega sve do onog zadnjeg ciklusa i baraza protiv Ceske.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], riki46, sagitarius i 34 gosta.