ma dajte ljudi procitaj te koju stranicu unazadrobery20 je napisao/la:petersen je napisao/la:kad igramo prvu pripremnu utakmicu.
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
niko ne zna tacno,sta se uvijek pravite mahniti!??nerminh74 je napisao/la:ma dajte ljudi procitaj te koju stranicu unazadrobery20 je napisao/la:petersen je napisao/la:kad igramo prvu pripremnu utakmicu.
16.08. imas 100% i bice na tv slovenija 2robery20 je napisao/la:niko ne zna tacno,sta se uvijek pravite mahniti!??nerminh74 je napisao/la:ma dajte ljudi procitaj te koju stranicu unazadrobery20 je napisao/la:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Alal vjera Nermine, ti si jedan od najboljih moderatora ovdje.nerminh74 je napisao/la: ok imas pravo

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Evo da se vise ne pitaju kad su prijateljske i s kim:
13. august BiH - Gruzija
14. august BiH - Gruzija (jednu smo mi organizatori jednu oni)
16. august BiH - Slovenija
17. august BiH - Rusija
23. august BiH - Njemacka
24. august BiH - Grcka
25. august BiH - Makedonija
27. august BiH - Litvanija
28. august BiH - Italija
29. august BiH - Grcka
31. august Utakmica revijalnog karaktera u Skenderiji gdje ocekujemo dosta bivsih reprezentativaca i mnoga iznenadjenja i bivse zvijezde europske kosarke.
13. august BiH - Gruzija
17. august BiH - Rusija
24. august BiH - Grcka
28. august BiH - Italija
29. august BiH - Grcka
31. august Utakmica revijalnog karaktera u Skenderiji gdje ocekujemo dosta bivsih reprezentativaca i mnoga iznenadjenja i bivse zvijezde europske kosarke.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To @neno majstore. Hvala za ovo, ovo sam trazio ima 7 dananeno#4 je napisao/la:Evo da se vise ne pitaju kad su prijateljske i s kim:
13. august BiH - Gruzija
17. august BiH - Rusija
24. august BiH - Grcka
28. august BiH - Italija
29. august BiH - Grcka

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Na oficialnoj web stranici Eurobasketa imate sve pripremne utakmice, gdje se igra, kada se igra, u koje vrijeme se igra...
http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8X ... _2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eurobasket2013.org/en/cid_8X ... _2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Predpostavljam da ni jedna sa gurzijom nece imat prenos ? Jedino ako oni nisu nabrijani pa da salju kakvu ekipu al cisto sumnjam ... BHT nece trilijardu posto ustalnom i nisu nikad neku prijateljsku kosarkasku prenosili jos im ide u prilog da i fudbal igra istog dana. Al dobro valja onda docekat slovence...
i opet će neko za dva tri dana pitati kad igramo prvu pripremnu tekmu
niko do danas nije znao kad se igra prva pripremna,ne pravite se pametnifilip13 je napisao/la:i opet će neko za dva tri dana pitati kad igramo prvu pripremnu tekmu

- Ponos Torina
- Kontakt:
jbg imamo strasnu drzavnu TV
Kako Italijani prate nastupe svoje repke u svakoj utakmici,jedino nasi uhljupi nisu nista u stanju da naprave....Za nesposobnost su glavni na planeti..Ako nista ovih 8 preostalih utakmica cemo moci gledati...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Valjda neko otkupi prava sa Gruzijcima. Mozda bude Gruzijska neka tv kuca prenosila 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
bice na netu
Datumi pripremnih utakmica se odavno znaju.robery20 je napisao/la:niko do danas nije znao kad se igra prva pripremna,ne pravite se pametnifilip13 je napisao/la:i opet će neko za dva tri dana pitati kad igramo prvu pripremnu tekmu
Kako ce znati kada su pripremne,kada ne znaju kada pocinje E.P 

lumani je napisao/la:Kako ce znati kada su pripremne,kada ne znaju kada pocinje E.P

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pitao sam dva puta kad su pripremne utakmice, svi sute. Pitalo nas je jos nekoliko ali nik one govori. Sve do danas dok @neno nije postavio kad su pripremne, onda svi znaju kad su trebale biti.admin je napisao/la:Datumi pripremnih utakmica se odavno znaju.robery20 je napisao/la:niko do danas nije znao kad se igra prva pripremna,ne pravite se pametnifilip13 je napisao/la:i opet će neko za dva tri dana pitati kad igramo prvu pripremnu tekmu
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
bjez nos vas djavo,niko nije znao do danas tacno,i sad svi pametni svi znaju,a ovi sto su pitali,pitali su s razlogom,i zato sto jedva cekaju da gledaju repku,ne smiju ni pitat,kome se ne svidja nek ignore,a ne samo cekat ovako nesto da bi imali sta napisat,ma nos vas djavo hiljadu puta
Smiri emocije Ribery
.....

dobro brate,al niste realni,ne mora se odmah onako provociratlumani je napisao/la:Smiri emocije Ribery![]()
.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.