U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
dobar potez savez da repka igra u nekom drugom gradu, u ovom slučaju u Mostaru...ne bi me čudilo da veležov stadion bude dupke pun... 

Tu te nema šta čuditi.AlemC85 je napisao/la:dobar potez savez da repka igra u nekom drugom gradu, u ovom slučaju u Mostaru...ne bi me čudilo da veležov stadion bude dupke pun...

Ima da se napravi samo takva atmosfera

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Slažem se, i uvijek nam je tako. Evo i u zadnjoj tekmi lik dao gol. Ne znam mnogo stvari al' znam onu koja nas uvijek stigne. Teško nama s nama...aleksandar_veliki je napisao/la:
Meni cudno da poziv dobijaju igraci iz Winterthura II ili Brna II ili Dukle II, a ovaj mali Veselinovic iz Plzena U21 ne dobija. Usput, decko trenira s prvim timom. Ne kontam, kakvi su to kriteriji, a onda cemo ako ga zovne Srbija, svi kolektivno plakati. Pa prijateljska je tekma, isprobati nesto novo nije na odmet.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Malo trener - malo menadžer...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Veselinović igra za Plzen U - 21. A svakako da bi ga valjalo pozvat'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja samo ne mogu da vjerujem da nije čuo za ovog' lika, niti da mu neko nije ukazao na njega. Momak je klasa samo takva, no eto, valjda će nas Vlado demantovati što skorije...aleksandar_veliki je napisao/la:Evo i danas dao, utakmica u toku. Ja ne mogu vjerovati da se tako igramo, pa pola, ma sta pola, svi ovi mladi reprezentativci iz nase lige guze bi dali da odu u Plzen.*p!p!t@* je napisao/la:Slažem se, i uvijek nam je tako. Evo i u zadnjoj tekmi lik dao gol. Ne znam mnogo stvari al' znam onu koja nas uvijek stigne. Teško nama s nama...aleksandar_veliki je napisao/la:
Meni cudno da poziv dobijaju igraci iz Winterthura II ili Brna II ili Dukle II, a ovaj mali Veselinovic iz Plzena U21 ne dobija. Usput, decko trenira s prvim timom. Ne kontam, kakvi su to kriteriji, a onda cemo ako ga zovne Srbija, svi kolektivno plakati. Pa prijateljska je tekma, isprobati nesto novo nije na odmet.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Problem je što Jagodić vodi Sušićevu politiku. Potrebno je mjesecima da javnost spominje nekog potencijalnog igrača da bi ga on pozvao. Skauting nam je nula bodova. Što se tiče "stranaca" samo zovemo igrače iz Hrvatske lige, nekad Srbije a ostali ulete kad mediji isforsiraju nekog.
Mlada reprezentacija nam igra prijateljsku utakmicu a mi zovemo jednog igrača na probu. Toliko potencijalnih igrača po bijelom svijetu i mi zovemo samo jednog igrača. Haj za A seleciju mogu shvatiti al gdje je logika da sa mladićima istu taktiku primjenjuješ.
Taj mali IZ Plzena treba prvo jednu sezonu biti prvotimac pa tek onda ćemo ga mi zvati na probu. Šipak brate, dokazani igrači su već kaparisani od drugih saveza.
Mlada reprezentacija nam igra prijateljsku utakmicu a mi zovemo jednog igrača na probu. Toliko potencijalnih igrača po bijelom svijetu i mi zovemo samo jednog igrača. Haj za A seleciju mogu shvatiti al gdje je logika da sa mladićima istu taktiku primjenjuješ.
Taj mali IZ Plzena treba prvo jednu sezonu biti prvotimac pa tek onda ćemo ga mi zvati na probu. Šipak brate, dokazani igrači su već kaparisani od drugih saveza.
Zadnja izmjena: delija, dana/u 05 avg 2013, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zašto Bajić iz Želje nije pozvan?Ili je još rano pošto ima 19 godina?
Grbavica naš je Hram!!!
I ta taktika je dobro funkcionisala i Susicu i Jagodicu. A-reprezentacija ne zna za poraz od maja prosle godine, a mlada od novembra 2011.! Znaci nema im se tu sta prigovarat. Vazno je uigrat ekipu, mozda taj iz Plzena ima mjesta, mozda nema, ali nije igrac Reala pa da se to toliko dize radi njega. Jagodic odlicno radi svoj posao, to sto nije pozvao nekog balavca tu i tamo ne znaci nista.delija je napisao/la:Problem je što Jagodić vodi Sušićevu politiku. Potrebno je mjesecima da javnost spominje nekog potencijalnog igrača da bi ga on pozvao. Skauting nam je nula bodova. Što se tiče "stranaca" samo zovemo igrače iz Hrvatske lige, nekad Srbije a ostali ulete kad mediji isforsiraju nekog.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa o tome se i radi. Valjda prijateljske utakmice služe za to. Ne pričam o rezultatima, nego u pozivanju igrača... Samo pogledaj kad su Hrvati zvali Atajića, a kad smo se mi sjetili.. Po nekoj mojoj logici trebalo bi što više provjeraviti igrače iz mladih ekipa jačih timova. Njima je puno teže probit se do prvog tima. Kasno je kad to uspiju. Sa Kolašincom smo imali sreće, ali sa mnogim drugima nismoCartman je napisao/la: I ta taktika je dobro funkcionisala i Susicu i Jagodicu. A-reprezentacija ne zna za poraz od maja prosle godine, a mlada od novembra 2011.! Znaci nema im se tu sta prigovarat. Vazno je uigrat ekipu, mozda taj iz Plzena ima mjesta, mozda nema, ali nije igrac Reala pa da se to toliko dize radi njega. Jagodic odlicno radi svoj posao, to sto nije pozvao nekog balavca tu i tamo ne znaci nista.
a i nije potreban.RiverPlate je napisao/la:Zašto Bajić iz Želje nije pozvan?Ili je još rano pošto ima 19 godina?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Smijesni pitari, k'o da je potpisao za Real Madrid, a ne za ofucano Sarajevo.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
da je ostao u Celiku zvao bi ga 1000000 %AllGunsBlazing je napisao/la:Smijesni pitari, k'o da je potpisao za Real Madrid, a ne za ofucano Sarajevo.

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa naravno Celik je Real Madrid za SarajevoAmar Dzeko je napisao/la:da je ostao u Celiku zvao bi ga 1000000 %AllGunsBlazing je napisao/la:Smijesni pitari, k'o da je potpisao za Real Madrid, a ne za ofucano Sarajevo.

Vi i vase teorije zavjere, da je toliko dobar igrac zvao bi ga. Ovako je samo potencijal bez priprema, npr. Mesanovic je za njeg igracina bez priprema, smijesno porediti njih dvojicu, jedan u neku ruku dokazan, drugi promijenio 6 klubova prije 20.
Celik!3,2,2.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Samo da vidim jesam li shvatio, momak igra za u-21 ekipu nekog bezveznog ceskog kluba i napadate Jagodica sto ga nije pozvao?
Al zato kockar na kvadrat.VanBasten je napisao/la:Malo trener - malo menadžer...
1946
Da je ostao u Celiku ne bi ga zvao jer je momak pod suspenzijom bio, ista stvar ko s ArezinomAmar Dzeko je napisao/la:da je ostao u Celiku zvao bi ga 1000000 %AllGunsBlazing je napisao/la:Smijesni pitari, k'o da je potpisao za Real Madrid, a ne za ofucano Sarajevo.

A da je prosao komplet pripreme sa Celikom( i odigrao ova prva dva kola) onda bi vjerovatno i dobio poziv..
- legenda reala
- Kontakt:
Viktoria Plzen nije bezvezan klubcalcio je napisao/la:Samo da vidim jesam li shvatio, momak igra za u-21 ekipu nekog bezveznog ceskog kluba i napadate Jagodica sto ga nije pozvao?

Meni nije problem što on nije pozvan, meni su najsmješniji naši stručnjaci momak je igro za tu Slogu iz Doboja bio tu i ostvario transfer u Češku, a da nikad nije igro za neku mladu reprezentaciju, hej Česi ga primjetili a naši tu pred nosom nisu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da, i meni to nije jasno? Niti igra normalan seniorski nogomet, već nekakva u21 ekipa?calcio je napisao/la:Samo da vidim jesam li shvatio, momak igra za u-21 ekipu nekog bezveznog ceskog kluba i napadate Jagodica sto ga nije pozvao?
- legenda reala
- Kontakt:
Daj nemoj dvostrukih aršina, evo Jakupović igra za neku drugu ekipu tamo nekog Winterthura pa je stalno na spiskuBatko je napisao/la:Da, i meni to nije jasno? Niti igra normalan seniorski nogomet, već nekakva u21 ekipa?calcio je napisao/la:Samo da vidim jesam li shvatio, momak igra za u-21 ekipu nekog bezveznog ceskog kluba i napadate Jagodica sto ga nije pozvao?

Svi se trebaju zvati i probati, Vladu se nema šta prigovarati jer ima rezultate, da ima mana i on ima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Brazzzoo123, denza, Google Adsense [Bot], greenwood, kakarut i 46 gostiju.