Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
nisam upucen o cemu se radi?dubioza je napisao/la:Dzeko je obicna seljacina, retardiranom momku koji nema roditelja i zivi u domu psovat mater i prijetit mu, DNO DNA![]()
![]()
![]()
![]()
Drugo sam ja drugo je on. Trebao je fino ostati u busu i normala sve. Nije jedini kome se sve psuje. Cuj molim te on izletio glumit mangupa i psovati....drug je napisao/la:Bezveze su Dzekine psovke ali reci mi bi li ti trpio da ti neko psuje majku i mrtve? Razmisli o tome prije nego sto nesto napises!Madafaka je napisao/la:Idol nacije![]()
znaci trpio bi kad ti neko opsuje majku, ok.dubioza je napisao/la:Dzeko je obicna seljacina, retardiranom momku koji nema roditelja i zivi u domu psovat mater i prijetit mu, DNO DNA![]()
![]()
![]()
![]()
niko ne treba ozbiljno shvatai postove ovog momka. Na dva foruma sa istim nikom pametuje i prica gluposti, kontrira sve sto valja. Momak idi lijeci se negdje, reci ljudima koji te okruzuju koji je tvoj problem, nije ti lahko.smijesni_ste je napisao/la:hajde ba pustite se toga i dzeko se ufuro pa misli da moze svakom psovat mater kako on hoce trebali su svi prec preko ograde pa ga jos i namlatit i kako ga nije stid djetetu iz doma rec da ce doc trazit pare fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
Shvati da je taj mali najaktivniji kad dodje repka.Znaci jel se repka pojavi u hotelu on se nacrta i pocne prositi.Vecinom bi mu igraci pomogli ..Znaci lik te uvijek kumi,moli,dize u nebesa kad mu treba marku dati,dok poslije tekme psuje ti mater i sl.MOzda je Dzeko bio ispred busa davao intervju dok mu je ovaj po familiji udario..Sta bi vi da ga poljubiMadafaka je napisao/la: Drugo sam ja drugo je on. Trebao je fino ostati u busu i normala sve. Nije jedini kome se sve psuje. Cuj molim te on izletio glumit mangupa i psovati....
pa sta ces kad je mali retardiran...delija je napisao/la:Shvati da je taj mali najaktivniji kad dodje repka.Znaci jel se repka pojavi u hotelu on se nacrta i pocne prositi.Vecinom bi mu igraci pomogli ..Znaci lik te uvijek kumi,moli,dize u nebesa kad mu treba marku dati,dok poslije tekme psuje ti mater i sl.MOzda je Dzeko bio ispred busa davao intervju dok mu je ovaj po familiji udario..Sta bi vi da ga poljubiMadafaka je napisao/la: Drugo sam ja drugo je on. Trebao je fino ostati u busu i normala sve. Nije jedini kome se sve psuje. Cuj molim te on izletio glumit mangupa i psovati....
kakve veze sa profesionalnoscu ovo ima,i meni na poslu da neko psuje sve zivo ne bih ostao ravnodusan vjeruj mi.Bio bih mnogo gori od Dzeke. Sta mu je ovaj trebao traziti zivotopis pa da zna je li iz doma ili ne znam odakle vec19TM87 je napisao/la:po meni ovo nije profesijonalno od djeke...a ovoga sto psuje necu ni da komentarisem
Ogranicen si ko balkon...kako je Džeko mogao znati da je ovaj papak iz nekog doma?? on je cuo samo da ga ovaj seljak proziva u stilu "DO JUCE SI BIO KLOŠAR KAO I JA" i da mu psuje majku i covjek je instiktivno reagovao,pogotovu poslije poraza u Zenici kada su svi igraci bili na živcima....samo kod nas ima da neki ulicari prozivaju najvece zvijezde...pa ko nam valja ako nam Džeko ne valja?' Jeli Džeko kriv što nam je država u qurcu i što je ovaj ovaj papak isfrustriran zbog svoje socijalne situacije??smijesni_ste je napisao/la:pa kako bi bilo da hasan dodze pred dom za nezbrinutu djecu i da im psuje majku i rekne im nece te vise dobit ni kompjutere ni novcanu pomoc .................to samo moze dzeko uradit **** ga njegove pare neka istruhne sanjima klosar jedan
Mandrak je napisao/la:Ogranicen si ko balkon...kako je Džeko mogao znati da je ovaj papak iz nekog doma?? on je cuo samo da ga ovaj seljak proziva u stilu "DO JUCE SI BIO KLOŠAR KAO I JA" i da mu psuje majku i covjek je instiktivno reagovao,pogotovu poslije poraza u Zenici kada su svi igraci bili na živcima....samo kod nas ima da neki ulicari prozivaju najvece zvijezde...pa ko nam valja ako nam Džeko ne valja?' Jeli Džeko kriv što nam je država u qurcu i što je ovaj ovaj papak isfrustriran zbog svoje socijalne situacije??smijesni_ste je napisao/la:pa kako bi bilo da hasan dodze pred dom za nezbrinutu djecu i da im psuje majku i rekne im nece te vise dobit ni kompjutere ni novcanu pomoc .................to samo moze dzeko uradit **** ga njegove pare neka istruhne sanjima klosar jedan
miralem444 je napisao/la:dzeko ti si idol ove djece IDOL COVJECE nesmijes se spustat na ovaj nivo sto ste ovo objevljivali jel.........a cega je ovaj mali idol niceg....
Trenutno korisnika/ca: 231983, Mostarska, SHZ82, zastitaIdentiteta i 32 gosta.