Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ceze
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la ceze » 30 jul 2013, 18:35

Omerbavarac je napisao/la:Ja sam jos uvijek misljenja da bi Said trebao biti pozvan kao taj treci napadac, ali ocigledno da Safet ne mari previse za ovim igracemo, ali eto moguce da ima neki svoj razlog.

Mozda ako se otisne u Njemacku ponovo, ali poznavajuci Mamica, on Saida ne bi dao ispod 10 miliona. :twisted:
Ma ne može on biti treći napadač, ali se slažem da bi trebao da dobije poziv.
U Dinamu je tekme u Evropi odigrao na nekoj futavoj poziciji zadnjeg veznog gdje ne dolazi do izražaja toliko.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 30 jul 2013, 18:36

Omerbavarac je napisao/la:Ja sam jos uvijek misljenja da bi Said trebao biti pozvan kao taj treci napadac, ali ocigledno da Safet ne mari previse za ovim igracemo, ali eto moguce da ima neki svoj razlog.

Mozda ako se otisne u Njemacku ponovo, ali poznavajuci Mamica, on Saida ne bi dao ispod 10 miliona. :twisted:
Said kao napadac? on uopste nije napadac, nego krilo i ofanzivni vezni... Kao treci napadac imamo odlicnog igraca: Ermin Zec.
Za sve ti hvala Amare!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jul 2013, 18:39

Ne mora ni igrati kao klasicni spic, uvijek moze zaigrati na poziciji poluspica sto bi bilo sasvim dovoljno da zamijeni npr. Vedu, koji u repki i igra malo povucenije nego Dzeko.
No hajde, vrijeme ce pokazati koga cemo izvuci iz naftalina i ko ce nam biti taj kandidat za novog napadaca, mozda je to trenutno neki anonimus. :mrgreen:

Slagalica se polako slaze, od prosjecne do vrlo dobre odbrane nam nije puno trebalo, isto tako mislim da ce se naci kvalitetna rjesenja i kada je napad u pitanju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 30 jul 2013, 21:45

Bh. internacionalac pogodio

Zec strijelac u pobjedi Genclerbirligija nad Furthom

Turski Genclerbirligi slavio je s 2:1 protiv njemačkog drugoligaša Gr. Furtha u prijateljskom susretu.

Turski prvoligaš bio je nešto bolji, iako je Furth vodio na poluvremenu s 1:0. Poveo je njemački sastav u 36. minuti golom Dominicka Drexlera.

Genclerbirligi je izjednačio u 52. minuti, a pogodak za 1:1 postigao je bh. reprezentativac Ermin Zec. Pobjedu Turcima donio je Deniz Naki u 84. minuti.

Naš internacionalac započeo je utakmicu od prve minute.

Prijateljska utakmica:

Furth - Genclerbirligi 1:2 (Drexler 36/ Zec 52, Naki 84)

Eto nam treci napadac
Za sve ti hvala Amare!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 jul 2013, 23:47

Naravno da Zec mora biti pozvan kao treći napadač. Jedini problem je taj što u klubu igra više na lijevom krilu nego u napadu. Upravo radi toga i postiže manji broj golova. Kako god, bolje i tako nego pretprošle sezone kada je ispaštao mnogo toga radi trenera koji je stavljao u prvi tim neke druge napadače. Ovako sa novom pozicijom Zec dominira.

Misli li Ognjen pronaći sebi novi klub ? Ja sam poprilično siguran da bi on rado volio igrati za Zvezdu, no očigledno da oni ne žele Ognjena radi nekih svojih razloga.

Boris je uvijek ginuo za dres BiH. Da igra u 10 ligi, on ima kvalitet za reprezentaciju BiH.

Sretno Adnanu u Bochumu.

slika

Već su ga pohvalili u Bochumu. Zna perfektno engelski, njemački je učio u školi. Kažu da je već na par treninga pokazao da se radi o top igrači koji je defanzivno veoma jak igrač. Sami nastupi u reprezentaciji su već pokazali njegov kvalitet. Izuzetno im je drago da su ga uspjeli dovesti. Iako je mlad, već je veoma iskusan.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 01 avg 2013, 03:39

Mnogi pljuvači Zahirovića bi mogli sami svoja **** pojest kroz 2-3 godine. ;)
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 05 avg 2013, 01:00

ZA LEGENDU BIH REPREZENTACIJE I BH FUDBALA

Za GENERALA naseg

[youtube][/youtube]

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 avg 2013, 11:43

Adi_Zepce je napisao/la:O malom Susicu bezveze lose pisete.Momak ima talenta i vjerujem da ce u buducnosti igrati za reprezentaciju,ali nece 99% to biti na SP u Brazilu.Sto se napadaca tice meni je iskreno smijesno sto non-stop se pise o Kajkutu koji ima 28/9 godina i koji igra u nasoj ligi.Ako cemo realno do Brazila bi u napadu mogli imati Eldina Hadzica iz Herculesa.Vjerujte mi da je momak jako dobar napadac,a ja isto vjerujem,jer pratim španjolski nogomet da Hercules do Brazila moze uci i u Primeru.Samim tim bi imali jos jednog napadaca iz lige 5-ice.
Bas me zanima taj Eldin. Mozes malo opisati kakav je napadac.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 avg 2013, 14:32

Maestro je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:O malom Susicu bezveze lose pisete.Momak ima talenta i vjerujem da ce u buducnosti igrati za reprezentaciju,ali nece 99% to biti na SP u Brazilu.Sto se napadaca tice meni je iskreno smijesno sto non-stop se pise o Kajkutu koji ima 28/9 godina i koji igra u nasoj ligi.Ako cemo realno do Brazila bi u napadu mogli imati Eldina Hadzica iz Herculesa.Vjerujte mi da je momak jako dobar napadac,a ja isto vjerujem,jer pratim španjolski nogomet da Hercules do Brazila moze uci i u Primeru.Samim tim bi imali jos jednog napadaca iz lige 5-ice.
Bas me zanima taj Eldin. Mozes malo opisati kakav je napadac.
Dosta je brz,ima dobro tehniku i uporan je :mrgreen: .Nije nesto posebno visok,ali dovoljno za takvu vrstu napadaca.Visok je 173 cm,a takvi napadaci najbolje prolaze u Primeri.
Evo nekih od njegovih pogodaka iz prosle sezone:
http://www.youtube.com/watch?v=aH380bdGmeg
http://www.youtube.com/watch?v=kswKPgtHjgo
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 06 avg 2013, 12:47

zvat dijalibu :lol: igrao je prijateljsku ja mislim samo za senegal :mrgreen:
gledam, slovaci pozvali dvojicu iz plzena na spisak pravi, jednog na širi.. daj bože da im se povrijedi mucha da brani kozacik, on je krampa teška :D
fali nam treći napadač, mislim da bi to trebao biti ili muslimovic ili zec, ili da nekog prebaci iz mlade reprezentacije (mešanović)..

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 06 avg 2013, 15:08

xinxee je napisao/la:ZA LEGENDU BIH REPREZENTACIJE I BH FUDBALA

Za GENERALA naseg

[youtube][/youtube]
toooo careeeeee
NAPRIJED NARODE!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 avg 2013, 13:05

Joj ove godine bi mogli imati tonu igrača u grupnoj fazi Evropskih takmičenja 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 07 avg 2013, 16:32

Guizhou u polufinalu Kineskog kupa, Muslimović strijelac
Stvarno ja ne znam sto Susic ne zove Muslimovica, to mi je jedina zamjerka na njegov rad :(

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 avg 2013, 17:41

dide je napisao/la:Guizhou u polufinalu Kineskog kupa, Muslimović strijelac
Stvarno ja ne znam sto Susic ne zove Muslimovica, to mi je jedina zamjerka na njegov rad :(
iz razloga koji sam ja milion puta napisao , sušić sam kaže da mu ne trebaju napadači muslimovićevog tipa , visoki , spori , dobri u skoku , uostalom znaš na šta mislim .. nego traži nekog nižeg napadača kojem je najveći atribut brzina i tehnika .. evo pojavio se onaj mali iz Herculesa , 173 visok , napadač , brz , odličan šut .. dalo bi se nešto uraditi oko njega.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2013, 17:47

viKK je napisao/la:
iz razloga koji sam ja milion puta napisao , sušić sam kaže da mu ne trebaju napadači muslimovićevog tipa , visoki , spori , dobri u skoku , uostalom znaš na šta mislim .. nego traži nekog nižeg napadača kojem je najveći atribut brzina i tehnika .. evo pojavio se onaj mali iz Herculesa , 173 visok , napadač , brz , odličan šut .. dalo bi se nešto uraditi oko njega.
Opisa ti Zeca, samo što je on 179 visok.

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 07 avg 2013, 17:55

zec ili taj mali iz herkulesa,ili meni najdraži musla svejedno je ali on bi morao imati još bar 1 napadača,mi imamo 2 i oba igraju,ukoliko neko zatreba da uđe umjesto njih nemamo ni jednog rezervnog napadača...milan đurić,npr.dao 3 komada švabama,sad je na posudbi u seriji B,mrcina,netreba ga zaboraviti.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 avg 2013, 17:57

Neutral je napisao/la:
viKK je napisao/la:
Opisa ti Zeca, samo što je on 179 visok.
ok je i Zec , samo što iz nekog razloga Pape njega ne poziva više..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 avg 2013, 18:04

viKK je napisao/la:
Odakle ti da je to Susic rekao?
Rekao je doslovno da Muslimovic nebi bio starter i da mu je bezveze dovlaciti ga iz Kine da bi presjedio utakmicu na klupi.
Da je Zlaja u Evropi bio bi pozvan.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 07 avg 2013, 18:21

istina , to sam i pisao u postovima kada sam navodio zašto muslimoviću ne treba poziv u kvalifikacijama (to što si ti napisao) .. ne znam tačno , ali negdje sam pročitao kako sušić hoće napadača drugačijeg tipa .. i ne čudi me , sve nam dizelaši u napadu :lol:

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 07 avg 2013, 20:34

iako ga sad ne poziva opet mislim da bi trebao biti na spisku za brazil, ako prodjemo naravno :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.