FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nusmir
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nusmir » 05 avg 2013, 01:36

Gorki je napisao/la:Sve se nema vidi bazena i avlije :mrgreen:
los bazen skroz :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 05 avg 2013, 02:51

Možda je i dobro što je objavljeno da su prodate samo 4 sezonske karte jer su mnogi upravo tako i saznali da su puštene u prodaju. Što se tiče Azmira, niko nije mogao ni sanjati ovakav rasplet situacije i sramota je za Tuzlu ako Tušanj ne bude bar 50% popunjen ove sezone. Čovjek se pojavio u trenutku kad je Sloboda bila pred gašenjem te drastično unaprijedio klub u mnogim segmentima i ako "feedback" bude 300 ljudi na utakmici, onda Tuzla ne zaslužuje ni Azmira ni Slobodu.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 avg 2013, 10:03

U planu održavanje turnira "Mustafa Hukić Huka"

slika

Upravni odbor Kluba na pravom je putu da oživi sportski događaj po kojem je Sloboda bila prepoznatljiva van granica BiH.

Naime, u planu je organizovanje turnira "Mustafa Hukić Huka", koji je posljednji put održan 2009. godine. Nakon toga naprasno se prestalo i govoriti o turniru nastalom u spomen na jednog od najvećih fudbalera našeg kluba.

Podsjetimo, osmi po redu Memorijal održan prije četiri godine na jednom mjestu je okupio ekipe iz tri države: Cibaliju (Hrvatska), Vardar (Makedonija), Velež i Slobodu (BiH).

Upravni odbor na čelu sa predsjednikom Husićem danas bi trebao razgovarati o tome kako i kada organizovati turnir. U planu je da se Memorijal održi u septembru mjesecu kada traje pauza u prvenstvu zbog nastupa reprezentacije BiH u kvalifikacijama za SP 2014. godine.

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 avg 2013, 11:44

Hvala bogu pa se sjetili Mustafe
🔴⚫️

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 avg 2013, 12:43

Huda majko, jest ovaj predsjednik siromašan vam.. sreća nema ni bazen a da ne pričam o čemu drugome, mogu misliti unutra kako je :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zmajche
Kontakt:

Post Postao/la Zmajche » 05 avg 2013, 14:03

AVTOBUS JE ODLICNA STVAR MADA JA MISLIM DA JE TRBAO ULOZITI U TREBINU I TIME POKAZATI DA ZELI I KAD GA NE BUDE NJEGOVO ULAGANJE DIO SLOBODE OVAKO SVE NA TOCKOVIMA JE POKRETNO

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 05 avg 2013, 14:13

Zmajche je napisao/la:AVTOBUS JE ODLICNA STVAR MADA JA MISLIM DA JE TRBAO ULOZITI U TREBINU I TIME POKAZATI DA ZELI I KAD GA NE BUDE NJEGOVO ULAGANJE DIO SLOBODE OVAKO SVE NA TOCKOVIMA JE POKRETNO
Što bi ulagao u stadion kad to nije vlasništvo Slobode??
Dal' neko zna jel' autobus na Slobodino il' na njegovo ime??
OFK Gradina Srebrenik

Zmajche
Kontakt:

Post Postao/la Zmajche » 05 avg 2013, 14:18

Brcko87 je napisao/la:
Zmajche je napisao/la:AVTOBUS JE ODLICNA STVAR MADA JA MISLIM DA JE TRBAO ULOZITI U TREBINU I TIME POKAZATI DA ZELI I KAD GA NE BUDE NJEGOVO ULAGANJE DIO SLOBODE OVAKO SVE NA TOCKOVIMA JE POKRETNO
Što bi ulagao u stadion kad to nije vlasništvo Slobode??
Dal' neko zna jel' autobus na Slobodino il' na njegovo ime??
RAZUMIM JA DA JE STADION GRADSKI ALI mislim da je to bolje resenje nego autobus

mada je to ispravno da je autobus odlicna stvar i nije samo luksuz nego i potreba

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 avg 2013, 14:19

slika

Brcko87 je napisao/la: Dal' neko zna jel' autobus na Slobodino il' na njegovo ime??
To ćemo da saznamo kada papiri budu gotovi,vjerovatno i poslije farbanja u klubske boje ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 avg 2013, 14:42

Za prodaju naručeno 100 klupskih dresova

U predstojeću sezonu naši prvotimci ući će u novoj sportskoj opremi, a u cilju finansijskog osnaživanja Kluba, u prodaju će biti pušteno 100 dresova FK Sloboda.

slika

Dresovi su već naručeni i njihovom kupovinom će se finansijski pomoći Klubu iz Rudarske 2. Ovo je svojevrsna preteča pokretanja klupskog Fan Shopa.

Svi zainteresovano biće blagovremeno obaviješteni o cijeni i mjestu gdje će moći kupiti nove klupske dresove.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 avg 2013, 14:54

Benjo_AFC86 je napisao/la:Huda majko, jest ovaj predsjednik siromašan vam.. sreća nema ni bazen a da ne pričam o čemu drugome, mogu misliti unutra kako je :mrgreen:
Pa i bolje da ima...Bolje ovaj sto ima jer nema potrebe da krade nego oni misevi prije njega :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 avg 2013, 14:54

Dresovi će se prodat za 24h 8-)

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 05 avg 2013, 14:58

da li ce biti joma dresovi ili neki drugi proizvodjac ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 avg 2013, 15:07

Slobodas je napisao/la:da li ce biti joma dresovi ili neki drugi proizvodjac ?
Moguce da ce bit Joma ali jos se ne zna, vidjet cemo uskoro, ne bi me cudilo da bude Adidas dresovi dok je ovog predsjednika :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 avg 2013, 15:08

Slobodas je napisao/la:da li ce biti joma dresovi ili neki drugi proizvodjac ?
Pa da ti joma su ovi sto su vise crveni nego crni..samo crna pruga sa strane i brojevi crni isto ili ipak dolaze neki novi? Mislim da spremaju neke nove :)
Uglavnom i ja mislim da ce brzo otici..Eto da se ne zali niko, bice bajramluka. Znaci ko hoce vec da uzme moze uzet :)
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 05 avg 2013, 15:12, ukupno mijenjano 3 puta.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 avg 2013, 15:09

samo još da na dres stave neki tekst, nešto .. čisto da ne bude prazno :D al' et', neće biti tragedija i ako ne bude, nije ni do sada :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 05 avg 2013, 15:23

Bila bi furka da se otvori fan shop pa da mozes kupiti dres sa svojim prezimenom na njemu :D :D
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 05 avg 2013, 15:27

Kako Azmir odgovori kriticarima :lol: :lol: :lol: :lol: nego da će on nać kakvog Amerikanosa s parama pa da nam bude generalni sponzor,ono na dresu i te zajebancije.Zna li se cijena dresova?

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 avg 2013, 16:48

Slobodas je napisao/la:Bila bi furka da se otvori fan shop pa da mozes kupiti dres sa svojim prezimenom na njemu :D :D

Sabura momci..i ovo je dosta za početak.Ne letite visoko.Ja bi lično volio da pored dresova tu budu i upaljači,šolje,pepeljare,previsci,onaj miris za auto,mali šalovi,naravno tu su FAN majice sa raznim natpisima,kape,šeširi i sl.tome ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 avg 2013, 18:16

staragarda je napisao/la: zavresno je sve sa RTV Slon oko dzinglova i najava Slobodinih tekmi..radi se i na fan shopu..nije to tako lako i jednostavno..treba vremena i strpljenja...kljucno je bilo da se proda ovih 500 sezonskih..na zalost to se nije odradilo zato sto je marketing sluzba 0...znaci NULA....ja idem sutra po sezonsku i ima jos ljudi koji ce je uzet danas,sutra... i ovo sezonskih sto je prodano je ODLICNO s obzirom kolko je izreklamirano...gdje su BILBORDI sa pozivom da se bude dio nove price..sta je sa standa...mi sad moramo organizacijski da prebolimo djecije bolesti a klub jednom kad stane na zdrave noge niko ga vise nece moc srusit....i najbitnije...SJEVER SE DIZE 8-)
vjerujes iznenadio bi se koliko ima ljudi koji imaju biznise svoje male, ili su skolovani za marketing(da krenem od sebe eto) koji vole Slobodu i koji bi radili i osmislili taj marketing plan za 5 dana samo da im se pridje i da im se da prilika i "ovlastenje". Marketing plan koji ne ukljucuje ni 500 maraka investicija moze se smislit zacas samo treba ljude skolovane okupit. Na onoj grupi na fb samo recimo iznenadio bi se koliko se takvih javi i kometarise a znam da bi pomogli momci. Ne voli se samo na sjeveru Sloboda :P ..dalje bilbordi su preskupi, veci trosak nego zarada za nas, a stand mogu organizovat ko sto rekoh ti ljudi. Prodaji karte, majice, dresove, reklamiraj Slobodu. Prodaju te "kupone" za sjever od 2 ili 3 KM. Ko nama para za kartu nek radi na standu 2-3 sata, al kulturne momke , kulturnu raju zovnut ne pojedince sto su na losem glasu u gradu...ljudi su x puta pokusali pomoc prije da bi ih bar budala odbilo il im kaze imas marku da mi das, sad te ljude treba vratit pokazat im daje drugacije i uradit ce marketing plan udruzenja (ne moraju kluba) za 5 dana bez marke potrebne. ima citava nauka o pribavljanju sredstava za sportske kolektive a kad nemas pocetni kapital....ljudima koji rade svaka cast i bore se stvarno ali moraju skontat da ce sad slabo ko sam pric i rec eto i mene poslije stvari koje su se desavale(nestanu pare, neko sebi uzme itd itd). Sad moras bubam ti @staragarda ako vec radite oko toga i jos neko pric momku"ej care mi radimo tako i tako, znam da volis slobodu, nije ko sto je prije bilo sad radimo drugacije postone bil ti mogao opet pomoc". iznenadio bi se koliko ljudi bi pomoglo sa idejama ako nista.

sto se tice fan shopa, Fan shop se savresno dobro moze raditi preko interneta na nasem nivou za sad. Nemamo mi kapaciteta da to bude prostor, placaj radnika, placaj dadzbine- veci trosak nego zarada. Ovako super izreklamirat preko neta, kao sto Fukare shop radi. Telefon, internet , nac se u gradu i preuzet. Polako onda povecavat kapacitete kad se razvije sve, ja mislim da bi sutra fan shop na korzou bubam da se otvori vise minusa pravio nego zarade. Polako pocet , sve se moze preko neta i ovako preko standova u gradu i onda rast kako i klub bude rastao....

nisu samo dresovi( iskreno dresova imam vec 3), al nemam privjeska za kljuceve, majice, mirisa za auto, jastuka onih, solje, upaljaca, zastavice za auto itd itd a sve to treba.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.