Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la admin » 03 avg 2013, 15:37

sa tom konekcijom ne bi trebao imati nikakvih problema.

prije par sati bilo je zagušenje i video koji je u našoj produkciji se sporo učitavao. sada to nije slučaj i ne bi trebao da štopa. ja sam probao maloprije i ništa ne štopa.

Bilo bi dobro da i ostali forumaši iznesu svoja iskustva (ali sa trenutnom situacijom, jasno je da je prije par sati bilo problema).

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 03 avg 2013, 15:41

Sad sam pregledao Kerlin, Osimov i Gredićev video. Sve ok bilo, bez ikakvih smetnji.
NAPRIJED NARODE!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 03 avg 2013, 15:44

Ja ti ne vidim nista drugo osim Youtubea i DM. Obe vrste videa se normalno ucitavaju,ni nesto super brzo,ni sporo.Nakon 2-3 sekunde,video počne.
Ako mozes da das taj video koji nije YT ili DM,da provjerim.
Keep walking.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 avg 2013, 16:02

Nevjerovatno da ne vidiš video na udarnoj poziciji na naslovnici. :roll:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/osim-cet ... ima/110534" onclick="window.open(this.href);return false;

"Četiri godine moraš na ovakvu vrstu pitanja odgovarati. :roll: :roll: Četiri godine oni mene pitaju jel dan ili je noć :roll: :roll: ... To je stres!"

Osime znam kako ti je... Izdrži!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 03 avg 2013, 16:42

Zar to nije DM.
Aha,sad vidim da nije.
Taj mi je jos bolji,otvara nakon pola sekunde.

Poslano sa moj Digitron FCB
Keep walking.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 avg 2013, 17:54

Nebi bilo lose da admin posjeti temu o BH klubovima u Europi za ovu sezonu. Tamo se vodi jedna djetinjasta rasprava, a ima toliko nepotrebnih postova da mi je mrsko sve ih prijaviti.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 03 avg 2013, 20:51

admin je napisao/la:sa tom konekcijom ne bi trebao imati nikakvih problema.

prije par sati bilo je zagušenje i video koji je u našoj produkciji se sporo učitavao. sada to nije slučaj i ne bi trebao da štopa. ja sam probao maloprije i ništa ne štopa.

Bilo bi dobro da i ostali forumaši iznesu svoja iskustva (ali sa trenutnom situacijom, jasno je da je prije par sati bilo problema).
Sad radi, izgleda da je do zagušenja. Hvala vam ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 05 avg 2013, 04:20

Jel se može uraditi nešto po pitanju onog klasičnog:
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Toliko je smarativno, da je to za nepovjerovati. Imam privatnu poruku i 2 posta na koja bi trebao odgovoriti, i dok uradim odgovor na pp, ova 2 posta se zatrpaju drugim postovima, dok isteknu po 3 ili koliko već minuta ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 avg 2013, 08:06

Ne.
To upravo i služi da na forumu ne bi vodio lične diskusije odgovarajući na svaki post. Ako tvoj odgovor postaje besmislen za 2 minuta od postiranja pitanja, onda je bio besmislen i ranije, samo to ti nisi primjetio.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 avg 2013, 11:24

http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=29709" onclick="window.open(this.href);return false;

Teski troll po pdf premier liga.
1946

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 avg 2013, 13:26

admin je napisao/la:Ne.
To upravo i služi da na forumu ne bi vodio lične diskusije odgovarajući na svaki post. Ako tvoj odgovor postaje besmislen za 2 minuta od postiranja pitanja, onda je bio besmislen i ranije, samo to ti nisi primjetio.
Ovo je stvarno iritirajuce, nece pomoc nista. Ako pisem na vise pdf-ova, hocu svima odgovorit ali ne mogu zbog ovoga. ili barem da se ne odnosi na privatne poruke. Nema mi logike da na pp zelite spam unistit. Ako se vec e moze ovo ponistit, onda smanjite vrijeme.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 avg 2013, 13:29

Neće biti promjena.
2 minuta za razmišljanje prije pisanja posta nam svima godi.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 avg 2013, 13:31

Ne pomaze samo onima ciji se "forumski zivot" svodi na podforum diskusije. Sto se mene tice, moze se i produziti vrijeme izmedju dva posta. :mrgreen: Tad bi se kvantitet (mozda) pretvorio u kvalitet.

A, zamisli neko napravi novi account kako bi promovisao neki sajt. Vidi ko je sve online i posalje stotinjak poruka za par minutica i tako (besplatno) dodje do reklame. Ovako, sa vremenom izmedju dva posta, to traje puno duze i doticni odustane nakon tri-cetiri poruke.

Poanta je da ne treba mijenjati (skracivati) ovaj "period mirovanja".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 avg 2013, 13:40

Monolog je napisao/la:Ne pomaze samo onima ciji se "forumski zivot" svodi na podforum diskusije. Sto se mene tice, moze se i produziti vrijeme izmedju dva posta. :mrgreen: Tad bi se kvantitet (mozda) pretvorio u kvalitet.

A, zamisli neko napravi novi account kako bi promovisao neki sajt. Vidi ko je sve online i posalje stotinjak poruka za par minutica i tako (besplatno) dodje do reklame. Ovako, sa vremenom izmedju dva posta, to traje puno duze i doticni odustane nakon tri-cetiri poruke.

Poanta je da ne treba mijenjati (skracivati) ovaj "period mirovanja".
Ne sluti :mrgreen:

Nece se promjenit nista, samo unisti zelju za daljnim pisanjem na ovom forumu. Neko pise brzo, moze post tvoje velicine za nekih 30 sekundi napisat, konstruktivan post. Npr. pisem na pdf tenis i kosarka. Napisem nesto na temi tenis, pratim oboje u isto vrijeme, znam nekad pratit i 3 razlicita sporta u isto vrijeme, i nesto se promjeni na kosarci i zelim napisat ali ne mogu jer sam vec na temi tenis pisao, moram cekat 2 min i kad tu napisem, opet se nesto desi na tenisu ali opet ne mogu pisat opet cekam 2 min. A u tenisu 4 min znace puno, 2-3 gme se mogu zavrsit. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 avg 2013, 13:48

Ne moras komentarisati svaki potez. :mrgreen:

"Vidi, Federer napravio duplu servis gresku."
"Bravo, as udarac. Idemo 30:15. Joj, al' skrati lopticu za 40:15. Odlican servis sa ovjeru svog gamea."

Priznaj da lose izgleda. Mozda ovako i nije toliko lose, ali kada to napises u pet postova, onda... :lol:

Jednostavno, ne moras komentarisati svaki poen, kos ili potez na bilo kojem sportskom bojistu. Dovoljno je ostaviti 3-4 posta vezana za teniski mec koji je otisao u 4-5 setova. Moze to stati i u jedan post, ali ako bas moras pisati dok pratis mec - onda se mozes suzdrzati od "radio prijenosa". :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 05 avg 2013, 14:01

admin je napisao/la:Ne.
Ovo treba prosiriti i na 3 minute.Pa zamisli da mozes odgovarati svake sekunde,na sta bi to onda licilo.Cirkus kolumbija.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 avg 2013, 14:08

2 minute su taman 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 05 avg 2013, 14:44

SamoSaburite.ba :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 05 avg 2013, 15:28

Zasto je rasizam dozvoljen na forumu!?
Unico amore sei!
❤️🖤

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 avg 2013, 15:30

AjsKjub je napisao/la:Zasto je rasizam dozvoljen na forumu!?
zar je?

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.