NK Široki Brijeg

19UM94
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la 19UM94 » 04 avg 2013, 18:08

rodjak je napisao/la:
19UM94 je napisao/la:trpajte ove levate
:lol: a bas vidi ovih levata sto se javljaju,a nemogu meda protiv mrtvog Rudara :roll: Evropski zrinja :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: a majke mi hahaha , ali bar smo igrali europu i nije nas niko odero :lol:

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 04 avg 2013, 23:01

Dobro nema se šta momcima reći. Ja sam zadovoljan. Ne moze se očekivati bolji rezultat. Udine su bile u četvratk, momčad je umorna. Pobjedi se ne gleda u zube. 3-0 je dovoljno. Realno bi bilo 6-1 , ali o tome drugi put. Treba momčad održati svježom za četvrtak. Bitno je bilo spustiti moRAju počeli su letiti u zadnje vrijeme.Momci album u ruke momci. Prošlo vrijeme. Ovakav Velež ima da se bori za opstanak i to grčevito, budimo realni. Široki ih razbio sa pola snage. Masa toga nije ušla u mrežu.
Široki jak dosta za PL i jasno je pokazao da će biti prvi konkurent za prvaka. Prvo poluvrijeme, do gola, se letilo kasnije rutinski i kako je vrijeme odmicalo, padao je tempo, jednostavno utakmica se zatvorila i igralo se koliko treba. Mali Špikić koliko sam god bio sumljičav vezano za njega danas me je demantirao, odlična partija, momka od 18 godina.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 04 avg 2013, 23:08

maxmore je napisao/la:Dobro nema se šta momcima reći. Ja sam zadovoljan. Ne moze se očekivati bolji rezultat. Udine su bile u četvratk, momčad je umorna. Pobjedi se ne gleda u zube. 3-0 je dovoljno. Realno bi bilo 6-1 , ali o tome drugi put. Treba momčad održati svježom za četvrtak. Bitno je blo spustiti moRAju počeli su bili letiti.Momci album u ruke momci. Prošlo vrijeme. Ovakav Velež ima da se bori za opstanak i to grčevito, budimo realni. Široki ih razbio sa pola snage. Masa toga nije ušla u mrežu.
Široki jak dosta za PL i jasno je pokazao da će biti prvi konkurent za prvaka. Prvo poluvrijeme, do gola, se letilo kasnije rutinski i kako je vrijeme odmicalo, padao je tempo, jednostavno utakmica se zatvorila i igralo se koliko treba. Mali Špikić koliko sam god bio sumljičav vezano za njega danas me je demantirao, odlična partija, momka od 18 godina.
Ja sam odmah rekao od svih ovi šminki-juniora kojima je glavni cilj na terenu pokazat da su što sličniji C.Ronaldu on je najbolji i najjači i dečko zaslužuje dobit šansu,mogo bi postat novi Pandža samo pojačat dozu drskosti
Vehelež truba ,svake godine bar malo nešto žestine i nagona pokažu jer imaju dobru potporu s tribina ,ovaj put ni to ,čeka ih grčevita borba za ostanak ako ovako nastave igrati
Mi samo ne smijemo pušit bodove na Pecari ,a u gostima ćemo već nešto

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 avg 2013, 23:19

pobijedili ste zasluženo...

P.S. Liga nam je veliki qurac, niko nemože da potrči, kondicija na 0...šta rade ovi naši treneri, bog te maznuo? :lol: :lol:

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 04 avg 2013, 23:27

AlemC85 je napisao/la:pobijedili ste zasluženo...

P.S. Liga nam je veliki qurac, niko nemože da potrči, kondicija na 0...šta rade ovi naši treneri, bog te maznuo? :lol: :lol:
Reko bi ti **** igrali su na +33 velika vrucina da ih nisam gledo kako igraju na 20 stupnjeva :(
Ajde i kondicija ali nikakve igra tu nema ,mi da Wagnera nemamo ja ne znam na šta bi ovaj nogomet sličio i onako previše igramo po stranama

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 04 avg 2013, 23:37

felix123 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:pobijedili ste zasluženo...

Reko bi ti **** igrali su na +33 velika vrucina da ih nisam gledo kako igraju na 20 stupnjeva :(
Ajde i kondicija ali nikakve igra tu nema ,mi da Wagnera nemamo ja ne znam na šta bi ovaj nogomet sličio i onako previše igramo po stranama
Wagner je snaga Širokog. Ali se danas osjetilo najviše na njemu igranje srijeda subota. prvo poluvrijeme je bi jako dobar. Drugo je dosta griješio, godine su već na leđima.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 05 avg 2013, 08:12, ukupno mijenjano 1 put.

Lištica

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 05 avg 2013, 00:38

Pregazili smo ih momacki :D

Spikic odlican,Kordic :lol: ,pa jeli moguce ono promasiti,u onoj situaciji nezna se tko je ispao smotaniji,ili Kordic ili njihov golman
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

SB96
Kontakt:

Post Postao/la SB96 » 05 avg 2013, 00:40

Apsolutno zasluzena pobjeda plavih sa Pecare od Veleža sam očekivao bar nesto a nisam dobio nista jako loša partija i na momente su ispadali smiješna ekipa...misli da je za Velež bolje da je došao ovaj poraz sad da se saberu jer vidim da postoje neke ambicije za vrh,al teško sa ovakim pristupom i igrom da možete se nadat vrhu tabele...Jedino što me je nerviralo večeras na utakmici je sudac pa u pm. kakvo je ono suđenje...cijeli stadion vidi jedno on drugo joj kako me to razludi..tu mislim na cist penal za Siroki..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 avg 2013, 01:01

Na kraju rutinska pobjeda, Široki je osjetno bolji bio, a i ne moze se oteti dojmu da je i osjetno kvalitetnija i poslozenija momcad i tako i tako kad igra kako objektivno moze i mora, moglo je tu jos golova biti, ali najvaznije je bilo upisati pobjedu nakon europske utakmice, stvarno nam je prezgusnut raspored i treba cestitati momcima, nije se lako odjednom na realnost ove nase lige naviknuti nakon sto ugostis masineriju poput Udinese-a.
Wagner kad hoce i koliko ima snage je klasa iznad lige, to godinama govorim, covjek je to jos jednom danas demonstrirao, ostali svi dobri, pojacanja pogodjenja, ekipa za promjenu solidno fizicki pripremljena (sto se nase lige tice), ako cemo nastaviti ovako i prestati raditi gluposti i prosipanja bodova poput Mladosti i slicnih gdje redovito gubimo bitku za naslov, onda imamo legitimnu sansu za sami vrh i borbu za trofeje, uostalom kao i svake godine.

Sudjenje, kao sto sam i ocekivao OK, nije utjecalo ni na sto, Široki je jednostavno dosta kvalitetniji, no jednostavno se vidi da ljudi nije da nekoga ostecuju nego jednostavno ne znaju, jedini kardinalni propust je nedosudjeni penal za nas, no eto nebitno.
...Život za Široki...

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 05 avg 2013, 02:14

ŠB_Fidelis je napisao/la:Na kraju rutinska pobjeda, Široki je osjetno bolji bio, a i ne moze se oteti dojmu da je i osjetno kvalitetnija i poslozenija momcad i tako i tako kad igra kako objektivno moze i mora, moglo je tu jos golova biti, ali najvaznije je bilo upisati pobjedu nakon europske utakmice, stvarno nam je prezgusnut raspored i treba cestitati momcima, nije se lako odjednom na realnost ove nase lige naviknuti nakon sto ugostis masineriju poput Udinese-a.
Wagner kad hoce i koliko ima snage je klasa iznad lige, to godinama govorim, covjek je to jos jednom danas demonstrirao, ostali svi dobri, pojacanja pogodjenja, ekipa za promjenu solidno fizicki pripremljena (sto se nase lige tice), ako cemo nastaviti ovako i prestati raditi gluposti i prosipanja bodova poput Mladosti i slicnih gdje redovito gubimo bitku za naslov, onda imamo legitimnu sansu za sami vrh i borbu za trofeje, uostalom kao i svake godine.

Sudjenje, kao sto sam i ocekivao OK, nije utjecalo ni na sto, Široki je jednostavno dosta kvalitetniji, no jednostavno se vidi da ljudi nije da nekoga ostecuju nego jednostavno ne znaju, jedini kardinalni propust je nedosudjeni penal za nas, no eto nebitno.
Realno skroz pogotovo ovo za sudjenje i sudije da to ne rade namjerno nego jednostavno ne vide. Danas na Grbavici igra se rukom u 16 on izvlaci ispred (uopste nebitno Zeljo vec vodio), poslije toga prekida igru svako malo, znaci definitivno ne znaju.!!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 05 avg 2013, 08:12

Cestitam Sirokom,zasluzeno je pobjedio.Ne bi se slozio da je i Siroki pruzio neku vele partiju ali igrali ste onoliko koliko vam je bilo dosta za pobjedu protiv mojih na ovoj utakmici veoma losih Rodjenih :evil: .Ovo nije odraz snage danasnjeg Veleza,znaju i mogu oni puno bolje odigrati ,nego su odigrali tako lose da ih nikad gorih nisam gledao :oi nemogu ih razumiti nikako .Svi golovi(i sanse Sirokog) su bile plod velikih gresaka Velezovih igraca u odbrani,tako da je Siroki ,hajmo reci, sa pola snage izborio ubjedljivu pobjedu.Jedino dobro(sto se tice Veleza) je ta sto je ovaj poraz dosao rano u prvenstvu da se mogu skontati neke stvari.Nista,ide se dalje,sa srecom svima
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 avg 2013, 08:19

ŠB_Fidelis je napisao/la:Na kraju rutinska pobjeda, Široki je osjetno bolji bio, a i ne moze se oteti dojmu da je i osjetno kvalitetnija i poslozenija momcad i tako i tako kad igra kako objektivno moze i mora, moglo je tu jos golova biti, ali najvaznije je bilo upisati pobjedu nakon europske utakmice, stvarno nam je prezgusnut raspored i treba cestitati momcima, nije se lako odjednom na realnost ove nase lige naviknuti nakon sto ugostis masineriju poput Udinese-a.

da ispravim, ne 1 penal, nego 2 čista penala nisu svirana..
sjetite se rušenja Ćorića 1m ispred suca iza gola..penal čist...

sudac je bio katastrofalan, čovjek isto da nije bio u utakmici nikako..em je svirao neke nepostojeće faule, em nije svirao neke očite..penale da i ne spominjem..

6 sudaca, sve levat do levata..

inače, laganica od utakmice, po meni smo na vrijeme poveli i do kraja odigrali na nekih 50% (ako i toliko) onoga koliko možemo...da je Kordić imalo prisebniji moglo je biti još 2-3 gola..neznam koji mu je k...c..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 05 avg 2013, 10:19

Traži se moRAja. Nestao u Nedjelju oko 22.20. Po zadnjim saznanjima otišao u nepoznatom smijeru sa stadiona Pecara :D :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: . Ostala još ona opcija PlayStation, model 0,001 iz 84 godine.

Lištica

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 avg 2013, 15:41

Cestitam na pobjedi sasvim zaluzenoj, i hvala za stream ;)

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 05 avg 2013, 19:25

Cccc, tek sada sam skužio da je moRAja dobio ban. Sramota si drugar. Baš si ono jadan.

Lištica

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 05 avg 2013, 21:01

maxmore je napisao/la:Cccc, tek sada sam skužio da je moRAja dobio ban. Sramota si drugar. Baš si ono jadan.
MOOOOOLIM???? :o :o :o :o
Sramota nek bude administraciju ovog foruma ,takvog jednom forumaša banirat koji ima(kako on sam kaze ) 40 i kusur godina i prošao je sa Veležom i Europu i ex Jugu cccccc
Ma vratit će se on s nekim drugim nickom
PRAVDA ZA moRAju :D

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 05 avg 2013, 21:04

jel permanent fasovo ?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 avg 2013, 01:14

Baka i Kodro (ovaj u kariranoj) bili na Pecari jučer

slika
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 06 avg 2013, 15:25

Baka gledo svog zeta u dresu Veleža

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 06 avg 2013, 18:18

Uzvratna utakmica
Operacija Udinese, odigrati što bolje u Trstu

- Pobjeda protiv Veleža donijela nam je mir i dobru atmosferu pred Udinese i Sarajevo, kazao je na konferenciji za novinare Slaven Musa, šef stručnog stožera.

Dodao je kako je za Široki Brijeg važniji prvenstveni dvoboj sa Sarajevom, „ali u Trst ne idemo u shopping nego da bi odigrali kvalitetnu utakmicu i polučili povoljan rezultat, po mogućnosti bolji od onoga iz Zenice“.

U svakom slučaju, zaključio je Musa, očekujem da ćemo biti na razini u obje ove utakmice.

Na put nisu krenuli ozlijeđeni Ivica i Damir Džidić, a Kordić i Wagner najvjerojatnije neće započeti susret protiv Udinesea od prve minute. Momčad će noćiti u Delnicama, u Trst se planira stići u srijedu oko ručka, a navečer je trening.

Uzvratni dvoboj 3. pretkola Europske lige s Udineseom je u četvrtak u 20.45 sati. Povratak u Široki Brijeg očekuje se u petak navečer, da bi već u subotu poslijepodne krenuli za Sarajevo, gdje se u nedjelju igra derbi 3. kola Premier lige BiH.

Lištica

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Maverick i 6 gostiju.