pa naravno da ima ako ti ekipa s kojom trebas se borit za tu jehbenu evropu ocita lekciju onda je nastavak prvenstva sasvim predvidiv,.MostaracVelezovac je napisao/la:Drugo kolo. Jedna pobjeda. Jedan poraz. Tri boda u 2 utakmice. Sezona tek pocela.
A komentari: ovo je katastrofa - ovo je dno dna - ovo je uzas ...
Ima li imalo odmjerenosti ovdje?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Aj ba,nije sramota izgubiti po meni od najkvalitetnije ekipe lige i to u gostima.Tu su jos Zeljo,Olimpik pa i Borac donekle Čelik i Sarajevo.....ovo ostalo je čemer i jad tako da budova mozete imati i na strani. 

vatreni je napisao/la:Aj ba,nije sramota izgubiti po meni od najkvalitetnije ekipe lige i to u gostima.Tu su jos Zeljo,Olimpik pa i Borac donekle Čelik i Sarajevo.....ovo ostalo je čemer i jad tako da bodova mozete imati i na strani.
- velez_mostar
- Kontakt:
Mislio sam da ce zbog pada konkurencije u ovoj jadnoj ligi (Zeljo veliki broj povreda, Sarajevo otpustanje velikog broja igraca, slaba pojacanja ostalih ekipa) doci do mogucnosti da se i Velez ukljuci u kakvu-takvu borbu za izlazak u Europu, ali nakon odgledane utakmice sa umornim Sirokim stvari su takve da ce se Velez boriti za opstanak.
Jedan moj dobar drug, zovemo ga Anši Baš Zvani Frenk je prije nekih cetiri-pet godina dao najbolju izjavu ikad o Velezu: "Velez je pickasta ekipa." Pa koji je to skup zena, Boze pomozi. Sta je ono ljudi moji? Eto nek mi neko da dobar razlog da gledam Veleza slijedece sedmice?
Support Velez, It's logical! ★
zanimljivo je da forumaši ( s izuzetkom mog druga MV ) koji pišu o idili nakon jedne pobjede, poslije jednog poraza najviše žugaju i pljuju. i još zanimljivije uvijek su za vrijeme utakmice online na forumu a svi sve znaju o svakom igraču. večeras su dva najlošija igrača bila dva najveća miljenika navijača, uprave i trenera, majkić i zvonić.
Ja, to sam i ja smetnuo, najozbiljnije zahtjevati mjesto u UO za forumase.
Support Velez, It's logical! ★
Hajdarovic jedan od boljih u zadnje dvije utakmice,protiv Slavije i Igmana. Vcrs ni minute. Svaka cast stručnom štabu, ubijte momka u pojam, tako se motiviše igrač nakon dobrih nastupa,sjedni na klupu i to je to.
Svaka čast na broju 

Loše pravo. Došli smo u Široki, izgleda, samo da odigramo utakmicu.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- karlovacko
- Kontakt:
Fina brojka u listici . Svaka cast !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Da je rezultat predvidiv nakon 2 kola, ne bi se igralo 30 kola nego samo dva.konjicanin01 je napisao/la:pa naravno da ima ako ti ekipa s kojom trebas se borit za tu jehbenu evropu ocita lekciju onda je nastavak prvenstva sasvim predvidiv,.MostaracVelezovac je napisao/la:Drugo kolo. Jedna pobjeda. Jedan poraz. Tri boda u 2 utakmice. Sezona tek pocela.
A komentari: ovo je katastrofa - ovo je dno dna - ovo je uzas ...
Ima li imalo odmjerenosti ovdje?
Velez je znao Zvezdu u Beogradu namlatit 5:0 kad je Zvezda bila prvak Juge.
Velez je Hajduku na Poljudu dao 5 golova kad je Hajduk bio prvak.
Jedna lasta ne cini proljece. Jedan poraz ne znaci borbu za opstanak a ni nemogucnost izlaska u Evropu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Nasmijao si me Tita mi.konjicanin01 je napisao/la:Vozili bicklo niz brdoAlemC85 je napisao/la:SRAMOTA! Nikada gora igra nije bila..Nije to problem nego je problem nepoznavanje osnovnih elemenata fudbalske igre:
1. pas igra 0
2. izbijanje i prijem lopte
3. trka ispod 0....
Šta taj Ibro radi s njima na treninzima? Šta su se to oni pripremali bogati na Bjelašnici? Šta oni jedu? Pa Vaha i co su jeli gatačaki kajmak i nevesinjski krompir, i bili su nezaustavljivi na terenu.
Pa Zvezda se 1991. pripremala na istoj planini i postala prvak Evrope...![]()
![]()
Ali Alem ima pravo. Ono je bezze bilo. Nije da loptu ne mogu primiti, već lopta mirna na terenu, momak doda suigraču u koljena. I to ne samo jedanput, već konstantno... I padaju poslije 30 minute. Nama ne treba Bjelašnica, treba nam Everest...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Nama svima kolektivno ne treba ni Bjelasnica ni Everest.
Nama treba sabura.
Oni igraci su psihicki izgubili onu tekmu. Cim je bilo po zlu krenulo - stali.
A i mi ovdje isto tako - prvi poraz i odma "katastrofa".
Od iste bolesti sav Mostar boluje. Zato smo uvijek jal u ocaju jal u euforiji. Nikad izmedju.
Sad jos samo fali da im se oni na dedarskoj sjete familije, pa da izgube jos i kuci.
Nama treba sabura.
Oni igraci su psihicki izgubili onu tekmu. Cim je bilo po zlu krenulo - stali.
A i mi ovdje isto tako - prvi poraz i odma "katastrofa".
Od iste bolesti sav Mostar boluje. Zato smo uvijek jal u ocaju jal u euforiji. Nikad izmedju.
Sad jos samo fali da im se oni na dedarskoj sjete familije, pa da izgube jos i kuci.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
J e bo majku ako sam gore utakmice(sto se tice Veleza) gledo.Pa oni nisu sanse napravili.Siroki jeste jak,ali je Siroki sinoc igro dosta slabo,jer su nas iz nasih katastrofalnih gresaka dobili
.Druga stvar,Siroki je igro utakmicu u Evropi ali i pored toga nasi meda ne mogu na kasiku.I treca stvar,nas najagilniji igrac Hajdarevic sjedi na klupi svih 90 minuta,a po terenu se invalidi setaju.Kodro(daleko iznad svih)pa Zvonic i Kazazic najlosiji,a i svi ostali su tu negdje,nastavljaju niz.Ja mogu razumiti da smo igracki i tehnicki losiji od Sirokog,ali ne mogu razumiti nikako da ne mogu meda citavu utakmicu protiv takmaca koji je igrao u Evropi.
Je li to do losih priprema,losih psihickih priprema za utakmicu,neke ne sloge u klubu ili sta ja znam sta(to treba Ibre pitati)ali igra i zalaganje KATASTROFA
.Protiv Slavije je puno bolje bilo i igra i zalaganje,znaci mogu bolje.Ja da sam im trener ,ne da bi trcali po terenu,oni bi letili,a oni ko da po jajima igraju, bem im sve
.
Slazem se sa MV da ne treba sada nakon jedne utakmice odmah sve bacati pod noge i prestati ici na utakmice(kakvi su to navijaci,pitam se).Treba im se konstantno davati podrska(nikad nisam propustio da ih pogledam kada sam u mogucnosti,i za mene nikad nije bilo pitanje hocu li ih gledati i sljedece kolo
)ali u isto vrijeme i kritikovati slabe tacke.Sa nedolaskom na utakmice se klub nece popraviti,ali dolaskom i kritikama sa tribina se moze sto sta popraviti.Ja bi ih sada sviju za uho,okreno prema Podvelezuju i nacero da brzim trkom provjere kakva je hava gore
Ili fuckin igraj i trudi se ili objesi kopacke o klin i pravac fabrika,koji racku nas zamaras igrom hocu-necu-ma sta cu,konji jedni bezobrazni
FORZA RODJENI

Slazem se sa MV da ne treba sada nakon jedne utakmice odmah sve bacati pod noge i prestati ici na utakmice(kakvi su to navijaci,pitam se).Treba im se konstantno davati podrska(nikad nisam propustio da ih pogledam kada sam u mogucnosti,i za mene nikad nije bilo pitanje hocu li ih gledati i sljedece kolo

Ili fuckin igraj i trudi se ili objesi kopacke o klin i pravac fabrika,koji racku nas zamaras igrom hocu-necu-ma sta cu,konji jedni bezobrazni
FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
tepsija je napisao/la:Idemo u Lišticu da da pobijedimo Fk Mladost.Forza Rodjeni!

a jeste se okupali dobro...

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
JEDINO LOSIJE OD ONOG SPRENOSA NA **** JE BNILA IGRA VELEZA... VISE SAM OCEKIVAO!!!
Svaka vam cast trebali ste nam jos par komada zavaliti. Jedno lagano spustanje na zemlju nasem amaterskom kolektivu.Kevin je napisao/la:tepsija je napisao/la:Idemo u Lišticu da da pobijedimo Fk Mladost.Forza Rodjeni!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a jeste se okupali dobro...![]()
Ova karanana nas ceka sve dok ne pospremimo omladinski pogon dzaba sve floskule i price o pozitivnim promjenama. ZGOLJEEE , glumci i manekeni nam dolaze do prvog tima
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
šta je bilo s prenosom?Zmajche je napisao/la:JEDINO LOSIJE OD ONOG SPRENOSA NA **** JE BNILA IGRA VELEZA... VISE SAM OCEKIVAO!!!
neznam zasto se bunite pojedinci, ovi momci su osigurali barem kakav takav prijenos koji rade besplatno onako bezze, nemaju nista od tog..al eto, kad nema prijenosa i kad gledas txt ili tekstualni onda daj neki stream, kad das stream nevalja stream, da das bolji strema rekli bi nema grafike, das grafiku, zastarjela grafika, das i to, nevalja kamera

čudi me da su i ovo odradili, morat ču malo druga ložiti šta je to bilo
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 05 avg 2013, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.