Ma Zajko je za Pelaka Dzekoantipolitika2 je napisao/la:ok,znam da je Pelak bio prije velik talentat ,Zeba bi bio pun pogodak!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma Zajko je za Pelaka Dzekoantipolitika2 je napisao/la:ok,znam da je Pelak bio prije velik talentat ,Zeba bi bio pun pogodak!
A i dobar je glumac.FC BAYERN je napisao/la:Ma Zajko je za Pelaka Dzekoantipolitika2 je napisao/la:ok,znam da je Pelak bio prije velik talentat ,Zeba bi bio pun pogodak!Ne ozbiljno kakav Pelak nemoze se to nazvati pojacanjem al kad vidimo kakva nam je liga i sve ostalo haj samo da zna bilo sta s loptom, pa ja se sjecam dok je igrao kod nas ma nemoze lik ko da je truhno sav jedva hoda a kamoli da potrci, zna on dati finu loptu al je uzasno spor.
To ne treba zaboravitinime_tm87 je napisao/la:A i dobar je glumac.FC BAYERN je napisao/la:Ma Zajko je za Pelaka Dzekoantipolitika2 je napisao/la:ok,znam da je Pelak bio prije velik talentat ,Zeba bi bio pun pogodak!Ne ozbiljno kakav Pelak nemoze se to nazvati pojacanjem al kad vidimo kakva nam je liga i sve ostalo haj samo da zna bilo sta s loptom, pa ja se sjecam dok je igrao kod nas ma nemoze lik ko da je truhno sav jedva hoda a kamoli da potrci, zna on dati finu loptu al je uzasno spor.
Aako si mislio na Sarajevo, Pelak je, ne računajući par prvih sezona, harao u Sarajevu. Beton je bio i u ŽELJI kad je tek došao. Znamo svi da može, samo što već nekoliko sezona neće. A možda je usput malo i propao, vidjećemo. Zeba bi u svakom slučaju bio puno veće pojačanje.FC BAYERN je napisao/la:Ma Zajko je za Pelaka Dzekoantipolitika2 je napisao/la:ok,znam da je Pelak bio prije velik talentat ,Zeba bi bio pun pogodak!Ne ozbiljno kakav Pelak nemoze se to nazvati pojacanjem al kad vidimo kakva nam je liga i sve ostalo haj samo da zna bilo sta s loptom, pa ja se sjecam dok je igrao kod nas ma nemoze lik ko da je truhno sav jedva hoda a kamoli da potrci, zna on dati finu loptu al je uzasno spor.
Otjerala ga je Litex generacija. Pričaju vrlo pouzdani izvori i da mu je Raščićev stari pištoljem prijetio da mu sin mora igrati. Ne može ovdje pošten čovjek, taman da je Mourinho. Al' eto, ima ko može.kosewsko hill je napisao/la:Teško da se može stranac snaći ovdje, bez obzira što zna naš jezik.....Ko je njega otjero???Nisu rezultati sigurno jer smo bili drugi na tabeli ja mislim...Ustvari , teško da se može pošten čovjek ovdje snaćibistrikboy je napisao/la:Amater,nastavnik fizickog,yebo njega!Željovac je napisao/la:Jirži Plišek jesenji šampion Češke sa Teplicama, kojima je to najveći uspjeh u istoriji. Bio gost sinoć u Sport plusu i rek'o par lijepih riječi o ŽELJI. Trenutno je na odmoru u Sarajevu.
Izvor ?vjeran1987 je napisao/la:zajko zeba i albin pelak ponovo u zelji![]()
ma MAHALSKA ZA ZEBUnime_tm87 je napisao/la:Izvor ?vjeran1987 je napisao/la:zajko zeba i albin pelak ponovo u zelji![]()
Izvor da je mahalska?TheManiacs je napisao/la:ma MAHALSKA ZA ZEBUnime_tm87 je napisao/la:Izvor ?vjeran1987 je napisao/la:zajko zeba i albin pelak ponovo u zelji![]()
Znam koga si htio citirati, al ja tebe pitao kako znas da je mahalska za Zebu...TheManiacs je napisao/la:@ seyo
htio sam citirati ovog sto je napisao nisam tebe
vezi jarane konk jaka u vezii.. nisu to napadači tek nam treba napadačdamirfile je napisao/la:Ako je istina za Zebu i Pelaka odlicno...........Bice jaka konkurencija u napadu
hahah bice jaka konkurencija u napadu hahhadamirfile je napisao/la:Ako je istina za Zebu i Pelaka odlicno...........Bice jaka konkurencija u napadu
Hvala na ispravci........harinjo je napisao/la:vezi jarane konk jaka u vezii.. nisu to napadači tek nam treba napadačdamirfile je napisao/la:Ako je istina za Zebu i Pelaka odlicno...........Bice jaka konkurencija u napadu
Pa nezna nego hoce jos koji post viseSeyo_TM je napisao/la:Znam koga si htio citirati, al ja tebe pitao kako znas da je mahalska za Zebu...TheManiacs je napisao/la:@ seyo
htio sam citirati ovog sto je napisao nisam tebe
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.