sta ono rece da su izgubili 15 bodova ili utakmica zbog njega?Papalukas je napisao/la:A trenera Letoara face,haha jos se smijem,jest ga izbio Saraba.

Kaze kada god odigramo dobro on nam zabije noz u ledja.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
sta ono rece da su izgubili 15 bodova ili utakmica zbog njega?Papalukas je napisao/la:A trenera Letoara face,haha jos se smijem,jest ga izbio Saraba.
Armageddon2012 je napisao/la:stvarno se na ovom forumu ne moze nikakva realna slika steci![]()
nisam mogao sinoc gledati celik-olimpik jer je borac igrao u to vrijeme.....po komentarima,mislio sam da se celik provukao,a ustvari razbio ih celik...na ovom pregledu bht bilo je bar 10 pokusaja celika,a olimpik je osim golova imao samo jos onu kontru 6-2 gdje je kokot ispao dileja...
Koji kralj popravio mi je vece majke mi oplako sam od smijeha hahahhahaha,cuj ne moze kad Saraba kiksa vazda hahahahahhahahahahhahahaPapalukas je napisao/la:A trenera Letoara face,haha jos se smijem,jest ga izbio Saraba.
Ne mogu docekati da neko stavi pregled na internet da pogledam jos jednom pa mogu na spavanjeKoji kralj popravio mi je vece majke mi oplako sam od smijeha hahahhahaha,cuj ne moze kad Saraba kiksa vazda hahahahahhahahahahhahaha
Sta je to bilo ?Warrick je napisao/la:Koji kralj popravio mi je vece majke mi oplako sam od smijeha hahahhahaha,cuj ne moze kad Saraba kiksa vazda hahahahahhahahahahhahahaPapalukas je napisao/la:A trenera Letoara face,haha jos se smijem,jest ga izbio Saraba.
A dok ne vidi ne moze se objasnitiSta je to bilo ?
Joj lige majko draga...fanatic je napisao/la:Evo ga![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Al' onako fin cikica. Nasmijan.AdiRajvosa je napisao/la:Ne znam sta hoce vise ovaj Saraba 15sti put im zabija noz u ledja.![]()
![]()
![]()
A i trener Obarske je malo jaci. Kao da su ga digli iz nekog doma penzionera sa partije saha ili domina.Ma ligu treba smanjiti na 10 klubova ko Hrvati i gotovo. Ovo je cirkus opsti.
Poslije ovakve izjave trener Leotara bi trebao dobiti otkaz.fanatic je napisao/la:Evo ga![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Nije on kriv sto ne moze izvadit noz iz ledja, 15 uboda nije mala stvarBuu je napisao/la:Poslije ovakve izjave trener Leotara bi trebao dobiti otkaz.fanatic je napisao/la:Evo ga![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.