Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
gaston
-
Kontakt:
BBC's David Ornstein: "Speaking to senior **** at Arsenal, I can say the club won't go to £50m for Suárez."
Jel ovo pouzdano sta

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
nerkolfc
-
Kontakt:
gaston je napisao/la:BBC's David Ornstein: "Speaking to senior **** at Arsenal, I can say the club won't go to £50m for Suárez."
Jel ovo pouzdano sta

BBC pouzdan ? Jes' ti lud

-
GunnerS
-
Kontakt:
Možel' mi neko izbacit listu igrača koji su otišli, meni izgleda popriličan broj

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
Saurman
-
Kontakt:
Dobar posao za Arsenal prodaja Gevinha za 8 mil lijepa svota, još se treba riješiti ona dva panja Bendtnera i Chamakha.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 05 avg 2013, 00:37
nerkolfc je napisao/la:gaston je napisao/la:BBC's David Ornstein: "Speaking to senior **** at Arsenal, I can say the club won't go to £50m for Suárez."
Jel ovo pouzdano sta

BBC pouzdan ? Jes' ti lud

Pa naravno da je pouzdano, mi necemo dati 50 miliona funti da bi doveli Suareza jer prema istom ovom BBC-u Suarez ce na sudu da tuzi Liverpool jer on i njegov agent tvrde da klauzula u ugovoru postoji.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
GunnerS
-
Kontakt:
Mislim da je Bendtner negdje otišao...

-
Chapman
-
Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Možel' mi neko izbacit listu igrača koji su otišli, meni izgleda popriličan broj

Ima ih dosta, da ne kopiram, pogledaj ovdje.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/arsen ... fault.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
RodgersBOSS
-
Kontakt:
Postao/la RodgersBOSS » 05 avg 2013, 00:38
Izgleda da je Henry izofiro Wengera pa ovaj odustaje sa slanjem (nebuloznih) ponuda.

A mozda se je i Suarez predomislio jer ga je Wenger izradio za trofeje jer je prosao Emirates kup.

Mada kad skontam vise ni to nemoze garantovat jer niti **** Emirates kupa niste osvojili tri godine.
http://www.sincearsenallastwonaemiratescup.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
-
anell
-
Kontakt:
RodgersBOSS je napisao/la:Izgleda da je Henry izofiro Wengera pa ovaj odustaje sa slanjem (nebuloznih) ponuda.

A mozda se je i Suarez predomislio jer ga je Wenger izradio za trofeje jer je prosao Emirates kup.

Mada kad skontam vise ni to nemoze garantovat jer niti **** Emirates kupa niste osvojili tri godine.
http://www.sincearsenallastwonaemiratescup.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;

Koji si ti smor

Pld W D L
38 26 12 0
-
GunnerS
-
Kontakt:
Chapman je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Možel' mi neko izbacit listu igrača koji su otišli, meni izgleda popriličan broj

Ima ih dosta, da ne kopiram, pogledaj ovdje.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/arsen ... fault.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mašala... Čisti se tim, samo ne znam za koga i za koliko njih

-
Saurman
-
Kontakt:
Ukoliko postoji klauzula od 40 mil za Suareza a Arsenal je poslao tu ponudu onda je Suarez već trebao biti u Arsenalu.Jer ne vidim način na koji ga može zadržati Liverpool ako igrač želi da ide.
Slučaj Gotze me podsjeća na ovo, Bayern je isplatio klauzulu i transfer je završen za 24h.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
GunnerS
-
Kontakt:
Saurman je napisao/la:Ukoliko postoji klauzula od 40 mil za Suareza a Arsenal je poslao tu ponudu onda je Suarez već trebao biti u Arsenalu.Jer ne vidim način na koji ga može zadržati Liverpool ako igrač želi da ide.
Slučaj Gotze me podsjeća na ovo, Bayern je isplatio klauzulu i transfer je završen za 24h.
Ne, nije to klauzula nego klub mora javiti igraču za transfer, ustvari za ponudu drugog kluba. Do te cifre ne mora mu ništa govorit ako neće. Eh, sada se šuška da Suarez hoče da tuži Liverpool jer mu nisu navodno rekli ništa o tome iako moraju po ugovoru.
-
nerkolfc
-
Kontakt:
Saurman je napisao/la:Ukoliko postoji klauzula od 40 mil za Suareza a Arsenal je poslao tu ponudu onda je Suarez već trebao biti u Arsenalu.Jer ne vidim način na koji ga može zadržati Liverpool ako igrač želi da ide.
A ma nema klauzule 100 % . Pa to se nikad nije stavljalo u ugovore u Engleskoj . Mislim , ako ima , kako se moze preci preko nje , to je nemoguce .
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 05 avg 2013, 00:47
Pa u Liverpoolu tvrde da to ne postoji dok Guardiola agent i Suarez tvrde da postoji, kupovina vremena kako bi doveli poajcanje prije nego prodaju Suareza.
Gunners: To tvrde oni u Liverpoolu a Suarez tvrdi da je 40 miliona klauzula po kojoj on moze da ide (prema BBC-u)
-
GunnerS
-
Kontakt:
Ne znam, tako se priča. Hajd ti sada vjeruj. Mislim da će Wenger njega dovest, i još nekoga, jer previše igrača je otišlo. Plus sada Gervinho. Otvara mjesto nekome, krilo

-
nerkolfc
-
Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Pa u Liverpoolu tvrde da to ne postoji dok Guardiola agent i Suarez tvrde da postoji, kupovina vremena kako bi doveli poajcanje prije nego prodaju Suareza.
Gunners: To tvrde oni u Liverpoolu a Suarez tvrdi da je 40 miliona klauzula po kojoj on moze da ide (prema BBC-u)
Echo objavio prije 3 mjeseca da nema klauzule , a nigdje nema izjave ni Guardiole ni Suareza da su rekli da postoji klauzula , a i da ima , agenti najvise sranja pricaju valjda se to do sad shvatilo . Da klauzula postoji , vec bi Suarez bio uslikan u vasem dresu . Ja ne kazem da vam nece otici , hoce ako ponudite prave pare , a ne da se hajkate s ponudama koje nemaju smisla i koje su 15 miliona ispod onog koliko ga klub cijeni .
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 05 avg 2013, 00:51
nerkolfc je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Pa u Liverpoolu tvrde da to ne postoji dok Guardiola agent i Suarez tvrde da postoji, kupovina vremena kako bi doveli poajcanje prije nego prodaju Suareza.
Echo objavio prije 3 mjeseca da nema klauzule , a nigdje nema izjave ni Guardiole ni Suareza da su rekli da postoji klauzula , a i da ima , agenti najvise sranja pricaju valjda se to do sad shvatilo . Da klauzula postoji , vec bi Suarez bio uslikan u vasem dresu . Ja ne kazem da vam nece otici , hoce ako ponudite prave pare , a ne da se hajkate s ponudama koje nemaju smisla i koje su 15 miliona ispod onog koliko ga klub cijeni .
Maloprije si ironicno pisao o tome da je BBC nepouzdan sto upucuje na to da ih smatras pouzdanim izvorom, oni su tu vijest objavili a prenio je i skysports tako da ne moze se reci da su zutilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.