Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Hahahhahahahahaha

- PatrickBateman
- Kontakt:
Joj sto se kur.ce oba kluba sa ovim transferima, je.bo ih otac. Barca se i smirila koliko je retardirana bila dosada, Real ako da one pare za Balea...
Misliš Real se smirio.Od one Perezove prve godine sasvim normalno radimo,za razliku od Barce.PatrickBateman je napisao/la:Joj sto se kur.ce oba kluba sa ovim transferima, je.bo ih otac. Barca se i smirila koliko je retardirana bila dosada, Real ako da one pare za Balea...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ako izlete 70+ za Balea, jbg ondaLBJ MVP je napisao/la:Misliš Real se smirio.Od one Perezove prve godine sasvim normalno radimo,za razliku od Barce.PatrickBateman je napisao/la:Joj sto se kur.ce oba kluba sa ovim transferima, je.bo ih otac. Barca se i smirila koliko je retardirana bila dosada, Real ako da one pare za Balea...
Barca ne daje toliko para kao Real,al' brate nema mutavijeg kluba sto se tice transfera i odabira. (Neymar je zasad svijetla tacka)
Izletiće i više od 70PatrickBateman je napisao/la:Ako izlete 70+ za Balea, jbg ondaLBJ MVP je napisao/la:Misliš Real se smirio.Od one Perezove prve godine sasvim normalno radimo,za razliku od Barce.PatrickBateman je napisao/la:Joj sto se kur.ce oba kluba sa ovim transferima, je.bo ih otac. Barca se i smirila koliko je retardirana bila dosada, Real ako da one pare za Balea...![]()
Barca ne daje toliko para kao Real,al' brate nema mutavijeg kluba sto se tice transfera i odabira. (Neymar je zasad svijetla tacka)
Neymar nije ni svijetla ni tamna zasad,ja mislim da će biti tamna,vi se možete nadat boljem
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Potpis vala, Realovci jesu ludi s ovim bacanjem para, al bolje bacit 100 na Balea i biti miran jer znas da ce se isplatit nego 60 na Neymara pa na kraju da ispadne slucaj Ibrahimovic. Daj boze da se varam, ali treba ovom momku jos koliko hoces da se dokaze.LBJ MVP je napisao/la: Neymar nije ni svijetla ni tamna zasad,ja mislim da će biti tamna,vi se možete nadat boljem
- Hegemonista
- Kontakt:
Budući Cabron.

Pazi komentara.

Pazi komentara.
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije
A vidi avatar u sebe,ko da Snjeguljica i 7 patuljaka snime svoju verziju Godfathera
.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Hegemonista
- Kontakt:
Nisam ga ja pravio.
Ronaldinho ružan za Peru, Klempo more proć.

Ronaldinho ružan za Peru, Klempo more proć.
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije
- Cautinho
- Kontakt:
Koliko ste zglajzali što za Real navijate,ne znate ni normalnu foru napisati.madridist je napisao/la:A vidi avatar u sebe,ko da Snjeguljica i 7 patuljaka snime svoju verziju Godfathera.
Keep walking.
Hegemonista je napisao/la:Budući Cabron.
Pazi komentara.![]()
![]()
Pobjeda je bolja od orgazma!
gdje je digitron ?Cautinho je napisao/la: Koliko ste zglajzali što za Real navijate,ne znate ni normalnu foru napisati.
ronaldo opet, po ko zna koji put, pokazuje kakva je ljudina i koliko cijeni navijace a ne kao mrski patuljak messi koji na te iste salje svoje nabildane gorile da ih udaraju, to se ne moze kupiti nikakvim novcem
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jao lika i price.LenBias je napisao/la:ronaldo opet, po ko zna koji put, pokazuje kakva je ljudina i koliko cijeni navijace a ne kao mrski patuljak messi koji na te iste salje svoje nabildane gorile da ih udaraju, to se ne moze kupiti nikakvim novcem
Pa i na Bajram trollas.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ovo je cista surova realnost kanto, to znas i sam
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
I ovo je troll?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- RealMoudrid
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.