FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dino majstor preporodio ekipu

Pa to je namjerno uradio da ne bude primjetancala je napisao/la:One njegove crvene tole ne mozes fulit nikakoEuroSport je napisao/la:Treba jos napomenuti da je Osim citavu utakmicu gledao iz tunela
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ja sam bas komentarisao sa rajom, kao da je drugi covjek ove sezone... cak bi se usudio reci da bi bio dostojna zamjena za Zebu i Bekrica, pa da ih mozda i nadvisi, jer ovo veceras sto nam je priredio je tri levela iznad njegovog prosjeka... fantasticna i precizna dodavanja, odlicna promjena strane napada, sjajna kontrola lopte, pogotovo u onoj akciji kada je provukao loptu pored tri igraca Travnika i uposlio Svraku koji je extra sutao, al Bukvic dobro reagovao... steta sto nije to bio gol... uglavnom ovo veceras je bila odlicna predstava i 2:0 je malo, mada treba biti zadovoljan, jer su momci bas igrali... ako ovako nastavimo opet smo prvi kandidat za titulu sampiona... NAPRIJED ZELJO, LJUBAVI MOJA!111 je napisao/la:Šta se dešava sa Jamakom![]()
![]()
covjek je veceras imao samo jedan pogrešan pas za 90 minuta.
Ostala proigravanja ala Xavi iz najboljih dana i na kraju asitencija za Kerlu , iz kornera....frajer dijeli lopte na sve strane ko rukom....šta mu bi ove sezonekoji mu je q
![]()
Da kucnem u drvu i da ga ne ureknem
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
vezni red bas fino odigrao, pogotovo tomic i jamak... urdinov borben, rastrcan... steta sto ne udje ona arminova ili bar ona bajiceva bomba... treba popraviti centarsute s krila pod hitno, to je boljka vec godinama...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ramazan, pa ne cuga !111 je napisao/la:Šta se dešava sa Jamakom![]()
![]()
Ostala proigravanja ala Xavi iz najboljih dana i na kraju asitencija za Kerlu , iz kornera....frajer dijeli lopte na sve strane ko rukom....šta mu bi ove sezonekoji mu je q
![]()
svoj ti pos'o !
Plavi zasjeli na vrh
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-zasjeli-na-vrh/6255/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-zasjeli-na-vrh/6255/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Zebu iz prošle sezone je prekucao, definitivno....da im tu radnu etiku i zalaganje na terneu kakvu je imao Bekrić - Jamak bi bio najbolji igrac lige.BlueIsTheColor je napisao/la:Ja sam bas komentarisao sa rajom, kao da je drugi covjek ove sezone... cak bi se usudio reci da bi bio dostojna zamjena za Zebu i Bekrica, pa da ih mozda i nadvisi, jer ovo veceras sto nam je priredio je tri levela iznad njegovog prosjeka... fantasticna i precizna dodavanja, odlicna promjena strane napada, sjajna kontrola lopte, pogotovo u onoj akciji kada je provukao loptu pored tri igraca Travnika i uposlio Svraku koji je extra sutao, al Bukvic dobro reagovao... steta sto nije to bio gol... uglavnom ovo veceras je bila odlicna predstava i 2:0 je malo, mada treba biti zadovoljan, jer su momci bas igrali... ako ovako nastavimo opet smo prvi kandidat za titulu sampiona... NAPRIJED ZELJO, LJUBAVI MOJA!111 je napisao/la:Šta se dešava sa Jamakom![]()
![]()
![]()
Raja se veceras zeza, kažu zbog Jamaka bi Ramazan trebao biti citavu godinu
Polako, vratiće se on protiv Viteza na svoje111 je napisao/la:Šta se dešava sa Jamakom![]()
![]()
![]()
Utakmica rutinski završena, žao mi Hodžića, lijepo lobov'o Bukvića, al' ne dade mu se, malo ljudi na jugu, moglo je to puno bolje...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Stvaro taj problem sa centaršutom se vuče ima evo vec par utakmica, ne znam nisam vidio taj drugi gol , ali prvih 60 minuta Adilovic je jedini koji je ubacio jednu kako valja...
Jamak je i smrsao pa mozda i to doprinosi boljim igrama .
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
iz kornera jamak centrirao... a stana par puta jedva lopta dodje do 16 jos po zemljibangara je napisao/la:Stvaro taj problem sa centaršutom se vuče ima evo vec par utakmica, ne znam nisam vidio taj drugi gol , ali prvih 60 minuta Adilovic je jedini koji je ubacio jednu kako valja...
Eto te ko pitar. Polako bolan, bez zurbe i puno gledanja na rezultate drugih...Baja_Zvjerka je napisao/la:Super, sada nam treba remi pitara i hercegovaca, ovi gosti bolji 10 puta, ali umorni od puta, a pitari ne mogu dati gol, opet 0:0... Mi uzmemo Viteza i vec +4...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zasto me vrijedjas ?! Fino kazem koji slijed ocekujem i kojem' se nadam, treba ici utakmicu po utakmicu...gollum je napisao/la:Eto te ko pitar. Polako bolan, bez zurbe i puno gledanja na rezultate drugih...Baja_Zvjerka je napisao/la:Super, sada nam treba remi pitara i hercegovaca, ovi gosti bolji 10 puta, ali umorni od puta, a pitari ne mogu dati gol, opet 0:0... Mi uzmemo Viteza i vec +4...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ja sam prosli sezona pizdio na jamaka zestoko,medjutim,ove sezone a pogotovo veceras,nemam rijeci.fenomenalna igra,pregled igre,kretanje,dodavanja....frajer ako ovako nastavi bice najjaci veznjak lige ubjedljivo
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- inacefindecko
- Kontakt:
ključna utakmica za jamaka će biti ona prva poslije ramazana!
inacefindecko je napisao/la:ključna utakmica za jamaka će biti ona prva poslije ramazana!
Jamak i Svraka kad su bili omladinci to su bili dva najperspektivnija igraca ko ih sjeca kad su mali bili znat ce o cemu pisem. Mogu slobodno reci da su veci talenti bili od Hodzica i Zolotica. Samo nacin zivota Jamaka ce upropastiti. Nije toliki problem da popije nekad, ali pusi redovno.inacefindecko je napisao/la:ključna utakmica za jamaka će biti ona prva poslije ramazana!
Svraka opet ceka da se proda i ne zapinje koliko bi trebao, ali mozda ga to bude kocilo.
Svraka zna da ga Amar nece nikad staviti na klupu takoda ga boli tuki, i ako je meni dalje jako drag igrac.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kod: Označi sve
http://sportin.ba/3823-melunovic-u-pregovorima-sa-zeljeznicarom- SarajlijaTM
svi su odlicno odigrali,ova djeca sto udjose na kraju,jamak posebno i makedonac da se izdvoje,malo bolji od ostalih.
Nego dugo nisam vidio losije sudjenje na grabvici,gomila nekih nepostojecih faula u korist travnika,a sirevi lome li lome sudija nista. 2X igraju rukom u kaznenom,sudija izvlaci loptu iz kaznenog na slobodnjak,a nama svira penal nidje veze??
volio bih da izadje snimak ,mada sam drugi put fino vidio da je igrac bio u 16 kad je sa obije ruke udario loptu
I povrh svega toga je sampion pokazao svima kako se igra

Nego dugo nisam vidio losije sudjenje na grabvici,gomila nekih nepostojecih faula u korist travnika,a sirevi lome li lome sudija nista. 2X igraju rukom u kaznenom,sudija izvlaci loptu iz kaznenog na slobodnjak,a nama svira penal nidje veze??
volio bih da izadje snimak ,mada sam drugi put fino vidio da je igrac bio u 16 kad je sa obije ruke udario loptu
I povrh svega toga je sampion pokazao svima kako se igra
Kasnis,igrao veceras,zabio go i dao asistencijuHZ_ilidzaa je napisao/la:Vela havleKod: Označi sve
http://sportin.ba/3823-melunovic-u-pregovorima-sa-zeljeznicarom
- TMmanija2012
- Kontakt:
Nermin Jamak!!!Lijepa tekma za oko..lijepih poteza,pobjeda,tri boda,prvi na tabeli itd..i ja cu pohvaliti Jamaka,dobro je poceo sezonu i veceras je odigrao najbolju tekmu u Zelji,milina ga gledati,dobri pasovi i driblinzi su mene odusevili..sto se tice ostalih svi imaju prolaznu ocjenu.. Zeljkovic je kikso kod penala,mislim da je mogao loptu izbiti u korner bez komplikovanja..Svraka i Adil borili su se i po meni bolji igraju..Tomic standardno dobar,Yani trci ko lud,golman Hadzic siguran i penal skinuo..Kerla mi je danas bio sigurniji nego ranije..Sve kad se sabere lijepa tekma za oko i najbitnije imamo maksimalnih 6 bodova bez primljenog gola..next Vitez ,meni nepoznata ekipa,ali vjerujem da uzimamo tri bod.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.