FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvala legendo....
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nista jarane, gledas li, kako stojimo ?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
trenutno gledam tekstualni prenos na sportsport.ba... al pokusavam naci i na tv u ako u ovom paketu imam tv vogosca..
lozi te ba, nema prenosa niti na 1 tvmujdza je napisao/la:trenutno gledam tekstualni prenos na sportsport.ba... al pokusavam naci i na tv u ako u ovom paketu imam tv vogosca..
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
TMovac hvala, nadam se da nisu bas svi neozbiljni na ovom forumu...
Zadnja izmjena: mujdza, dana/u 04 avg 2013, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Ma nista lafe.Vogosca je prije 2-3 sezone prenosila domace tekme,a nakon toga su davali tekme u snimku.Ne znam da li to jos uvijek rade (jer su ukinuli taj kanal kod mog kablovskog providera), ali da ima bilo gdje prenos na TV sigurno bi bio i stream.mujdza je napisao/la:TMovac hvala, nadams e da nisu bas svi neozbiljni na ovom forumu...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
23.00 Sportski program – BH Telecom Premijer liga BiH: F.K. Željezničar – N.K. Travnik TV VOGOŠČA
Najvaznija je pobjeda u svemu ovome i naravno da smo zasjeli tamo gdje nam je mjesto u ovoj jadnoj ligi...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Super, sada nam treba remi pitara i hercegovaca, ovi gosti bolji 10 puta, ali umorni od puta, a pitari ne mogu dati gol, opet 0:0... Mi uzmemo Viteza i vec +4... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Odlična utakmica i 3 bobe. Drugo poluvrijeme mi se bas svidjelo ono bas sampionski
VTŽ
Sto se tice tribina kakve su to glupostu i nebuloze nikakve tuce nije bilo izmedju plave brace... nego su malo redari dobili po njusci i to je to...

VTŽ
Sto se tice tribina kakve su to glupostu i nebuloze nikakve tuce nije bilo izmedju plave brace... nego su malo redari dobili po njusci i to je to...
Rutinski odradjen posao sa nase strane i Travnicani trebaju biti sretni sto samo sa dva gola u mrezi idu kuci...
Jedina zamjerka je ta da je nedostajao taj posljednji udarac i da niko nema hrabrosti da opali po lopti izvan kaznenog prostora. Jamak veceras opet bio najbolji igrac na terenu, dok je penal bio bezpotreban da je komunikacija Zeljkovica i Hadzica bila na nivou, no nema veze ipak je Hadzic isti odbranio.
PS: Velika je steta sto onaj lob udarac Hodzica nije zavrsio u golu...
Jedina zamjerka je ta da je nedostajao taj posljednji udarac i da niko nema hrabrosti da opali po lopti izvan kaznenog prostora. Jamak veceras opet bio najbolji igrac na terenu, dok je penal bio bezpotreban da je komunikacija Zeljkovica i Hadzica bila na nivou, no nema veze ipak je Hadzic isti odbranio.
PS: Velika je steta sto onaj lob udarac Hodzica nije zavrsio u golu...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Prelijepa noc na Grbavici. Vrijeme odlicno, posjeta solidna, igra leprsava, 3 boda, 1. pozicijca.
S POBJEDAMA DOLAZE I TITULE..
S POBJEDAMA DOLAZE I TITULE..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Treba jos napomenuti da je Osim citavu utakmicu gledao iz tunela 

Solidna posjeta sa obzirom na atraktivnost protivnika, ali imam osjecaj da ce posjeta rasti iz kola u kola, kao i to da ce ova ekipa biti bolja iz kola u kolu. Defintivno stvarima poput incidenta na jugu ne treba biti mjesto na stadionu, jer tjeraju i ovo malo publike sto dolazi...
Cuj zanimljivije bilo na tribinima, pa ono sto se desilo se ne moze ni incidentom nazvati ( moze potvrditi svako ko je bio na jugu) tako da nema potrebe da dizete neke tenzije...
Zadovoljan igrom i posjetom, Adilovic opet malo primjetan( igra zivnula ulaskom Hodzica umjesto njeg), Svraka se lagano budi, ali nista posebno, Urdinov najvise pretrcao, ostali jako dobro odradili svoj dio posla.
Zadovoljan igrom i posjetom, Adilovic opet malo primjetan( igra zivnula ulaskom Hodzica umjesto njeg), Svraka se lagano budi, ali nista posebno, Urdinov najvise pretrcao, ostali jako dobro odradili svoj dio posla.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Šta se dešava sa Jamakom
covjek je veceras imao samo jedan pogrešan pas za 90 minuta.
Ostala proigravanja ala Xavi iz najboljih dana i na kraju asitencija za Kerlu , iz kornera....frajer dijeli lopte na sve strane ko rukom....šta mu bi ove sezone
koji mu je q
Da kucnem u drvu i da ga ne ureknem

Ostala proigravanja ala Xavi iz najboljih dana i na kraju asitencija za Kerlu , iz kornera....frajer dijeli lopte na sve strane ko rukom....šta mu bi ove sezone

Da kucnem u drvu i da ga ne ureknem
- inacefindecko
- Kontakt:
fino smo odigrali, mislim s obzirom na tradiciju sa ovim mesarima..
definitivno se vidi da se adilovic i svraka guraju da se prodaju, pa hodzic je pele za adilovica! šteta što ne udje onaj lob.. inače me urdinov oduševio!
definitivno se vidi da se adilovic i svraka guraju da se prodaju, pa hodzic je pele za adilovica! šteta što ne udje onaj lob.. inače me urdinov oduševio!
One njegove crvene tole ne mozes fulit nikakoEuroSport je napisao/la:Treba jos napomenuti da je Osim citavu utakmicu gledao iz tunela

jamak je bio odlican, a i cijela ekipa je odigrala kompaktno, rekao bih rutinski. raduje me sto su i mladi dobili sansu, vidi se da to nisu obicni mladi igraci nego da su u pitanju zreli igraci koji znaju sve sa loptom. steta sto onaj hodzicev lob izbise sa gol crte. sto se tice incidenta, potpuno nepotrebno istresanje maloljetnickih frustracija...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...