Treba uvijek igrati repka u Zenici ...ukleto je Kosevo...vidis kako F.K.Sarajevo jedva svaki put dogura na Kosevu do Grupne faze Lige Prvaka ili grupne faze Euro Lige...bas je ukleto Kosevo
Bas je super igracima sa ovakvom "podrskom" u Zenici
bistrikboy je napisao/la:Treba vazda u Zenici igrat',vidi atmosfere,vrh!
On je lud,on je jak...
Jel ti imas nesto protiv Zenice?
Nemam robe nisam ja tako ogranicen,ali imam protiv mita da je gore repka nepobjediva...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
picka im materna seljacka sve seljak do seljaka...kako ih nije stid prvo psuju EDINU DZEKI kojeg moraju gledati kao Boga jer nam je momak dao sto nikad nijedan igrac nece da nije njeg bilo mi baraz bi mogli samo sanjat a drugo kazu spahicu daj dres daj sorc daj pare daj bokserice daj vam **** ciganijo jedna kako vas nije sramota kupite hljeba sebi pa dodjite na utakmicu a ne dat 100 KM za utakmicu i prosit poslije nje.
evo da znate o kome je rijec na tom klipu prepirke sa dzekom :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bitno je da ste vi sarajlije odma pocele podjebavat . Nek se igra na kosevu , nek vise nikad ne dodzu na Bilino Polje .. i da je Dzeko faca neka dao bi mu trenerku kao djetetu iz doma koje nema nista na ovom svjetu osim tog dzeko da se ugleda ...
Zadnja izmjena: nexoze, dana/u 13 dec 2009, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
Dzeko je Bog za sve njih. Mrzim takve navijace koji samo prate reprezentaciju kako bi mogli psovati igracima sve po spisku. U svakom slucaju, to nisu pravi bh. navijaci i netreba im obratiti paznju.
I za kraj, zasto navijac govori Spahicu : "Svaka cast, dobro ste igrali" a prije toga isti taj navijac psuje Edinu sve po spisku?