FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Colic zabiosekula je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOO! 1-0
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ljudi ima li gdje prenosa...Hvala unaprijed
MANIJACI nemaju vođu od 1992. godine.
Elvir Čolić strijelac gola
Elvir Čolić strijelac gola

-
- Kontakt:
sta nas ovo vezu sa melunovicem

GOOOOOOOOOOOOL!
Nakon ubačaja sa strane, Čolić je natrčao i s jedno pet metara zakucao loptu u mrežu.
Nakon ubačaja sa strane, Čolić je natrčao i s jedno pet metara zakucao loptu u mrežu.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
E nek ga je i ovaj krepo zabio jednom..... 

Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
pa vidim ovdje prozivaju elvira colica, momak konstanto jedan od najboljih kod nas, evo jos je i go zabio ako se ne varam.savatihotece je napisao/la:A šta si ti ako smo mi stručnjaci.stuttgart je napisao/la:SVE STRUCNJACI OVDJE NISAM ZNAO, svi ste smijesni !!
e boze sacuvaj
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Biće ovo deračina guzova aBd... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- savatihotece
- Kontakt:
Ko je ba najbolji. Uđe zadnjih 15-tak minuta. Fala k.... da je ovo dao, u Gradačcu je dodao loptu domaćem golmanu.stuttgart je napisao/la:pa vidim ovdje prozivaju elvira colica, momak konstanto jedan od najboljih kod nas, evo jos je i go zabio ako se ne varam.savatihotece je napisao/la:A šta si ti ako smo mi stručnjaci.stuttgart je napisao/la:SVE STRUCNJACI OVDJE NISAM ZNAO, svi ste smijesni !!
e boze sacuvaj
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Jest al` u kurcu.stuttgart je napisao/la: pa vidim ovdje prozivaju elvira colica, momak konstanto jedan od najboljih kod nas, evo jos je i go zabio ako se ne varam.
e boze sacuvaj
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
pogledaj postavu Zelje u zadnjim utakmicama pa ces vidjeti da je colic 95% sezone igrao od pocetka. e boze sacuvaj ajd vozdra
O cemu pricas ti?!stuttgart je napisao/la:pogledaj postavu Zelje u zadnjim utakmicama pa ces vidjeti da je colic 95% sezone igrao od pocetka. e boze sacuvaj ajd vozdra
Idi prati Stuttgart, zivota ti.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- savatihotece
- Kontakt:
Koliko se ja sjećam, protiv Plzena nije ni ulazio, a u Gradačcu ušao u drugom poluvremenu. Za prošlu sezonu niđe veze to što si napisao. Pred kraj prvenstva počeo ulazit, starter bio u jednoj ili dvije utakmice.stuttgart je napisao/la:pogledaj postavu Zelje u zadnjim utakmicama pa ces vidjeti da je colic 95% sezone igrao od pocetka. e boze sacuvaj ajd vozdra
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ne obazirite se na ovakve padobrance. zabiti još jedan u drugom i mirna bosna. 

Odlazi Safete.
- savatihotece
- Kontakt:
Iz tvojih usta u božije uši. Po šansama smo već trebali voditi makar dva razlike. Nemoj samo da nam Travnik otkine bodove.AeGon099 je napisao/la:ne obazirite se na ovakve padobrance. zabiti još jedan u drugom i mirna bosna.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Ko reče da je Svraka ne kreće ? 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Čolić opet dobio po nosu
"Izborio" crveni karton, bravo!!!

Za sve ti hvala Amare!
- ZeljoHercegovina
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Anpa, brig, bvsic, Ferroviere1987 i 42 gosta.