Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Chapman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Chapman » 04 avg 2013, 19:11

AA23 je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:**** majku svoju al voli davat golove protiv nas. Klasa živa, paklen igrač. AA23, vučeš me za jezik da ti nešto kažem. Igramo bez 5 prvotimaca malte ne i sereš tu. Matere mi ako mi iko živac više vuče sa postovima od tebe..

E moj frankqqqqq, sa Giroudom, Podolskim, Walcottom, Mertesackerom i ostalim smorovima i totalno beskorisnim igracima nemoze nikad do titule, misli sta hoces al odsad necu rijeci progovoriti lose pa ces sam skontati.. dok je god ovako mi smo PROPALI.
Tebi je Mertesacker beskorisni igrac? Aferim momciluko dokazao si svoju glupost.

Uzeli su nas na Drogbino iskustvo i Mikelovu glupost, svaka mu cast, ko zna zna i on ce sa 38 moci isto ovako igrati, nikad ga nisam volio ali paklen jeste. Bezveze smo i juce i danas odigrali, ali Boze moj pripremna je utakmica to sto se ovaj mazlum pali na Emirates Cup jednostavno dokazuje njegovu zelju da sto vise pljuje i dokazuje da je on u pravu.

EDIT: Cuj Bayern 15:0 :lol: :lol: :lol: Pa daj da i mi igramo sa Regensburgom i Upsalom i mi bi pobjeđivali toliko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 avg 2013, 19:14

@franqqq pokusaj razumijeti momciluka, mozda je naporan ali bar ne iznosi neistine, s ovom ekipom mi nemamo sta trazit u sezoni, pa valjda je i Wenger skontao vise.

Tacno me strah play offa za LP.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 avg 2013, 19:15

nedim1993 je napisao/la:Što li ovaj Miquel igra fakat. lik je trom smotan, ne zna čitat ništa. a igra beka gdje mora bit brz i okretan. wtf
i stalno dobija šansu. niđe veze.
1. poluvrijeme ono nešto ispočetka malo igrali kasnije im haman bilo mrsko, valja trčat, ee. drugo da i ne pričam, preko qurca na kvadrat su igrali. mi smo jedini tim na svijetu gdje dođu utakmice kad je igračima mrsko igrat fudbal

Takvi su i u ligi, krenu prvih 10 minuta, daju gol i onda kasnije svima priredjuju sansu za srčku kad se pocnu braniti..

Gdje je to Vedo, Arnel i Maršal, da vidim sta oni misle o ovome..

@Sheyi

E tad ce Walcott da igra ko da je pusio koku, tek tad ce JEDAN mec i onda ce biti " OJ igracine " bravo a ustvari ce sezonu da glumi i da se mota ko kakav lijenivac..

@Semso

Nije? Sporijeg igraca odavno nisam vidio, pa jes vidio sta mu uradi frajer? AKO SE HOCE TITULA ONAKVI IGRACI NESMIJU BITI U EKIPI, tacka. Govorim sigurno istinu jer Arsenal je veliki klub a ne Fulham i ostalo smece..

Smatrajte me mazlumom, al govorim istinu i dajem glavu da cete skontat da sam bio u pravu kao sto je isto SamoZeljo jer sigurno je covjek u pravu, sa Wengerom nemozes do titule vise, mozda prije, sada ne.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 04 avg 2013, 19:17

Wenger: ''Mozemo osvojiti ligu i sa igracima koji su vec u klubu'' :oops: :oops:

Ovo i danas i jucer nije bilo nimalo dobro, slaba igra pogotovo danas u drugom poluvremenu. Nismo imali ni jednu dobru priliku u 2 pol. tako da je poraz u potpunosti zasluzen

Valjda ce biti bolje

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 04 avg 2013, 19:18

Žalosno, šta reći više. Ajd što smo popušili glupi trofej već što smo prekinuli niz bez poraza i to sve zbog ne zalaganja.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 avg 2013, 19:18

Uz 2-3 fina pojacanja ce se moci boriti za top4 (citaj cetvrto mjesto).

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 avg 2013, 19:18

Ako se po jutru dan poznaje jadna li nam majka :mrgreen:

Ovi nasi ocigledno ne kontaju da je Galata daleko ispred sirocadi iz Azije pa su kontali da i na ovom pokusaju od trunira izmrljave neku pobjedu s pola snage,potpuno bezvoljno..

Teski smor od utakmice,ne znam ni koji qrc mi je trebalo da gledam ovo..

S ovom ekipom Wenger ni na PESU nije u stanju osvojiti titulu,no nije ni da sam primjetio da nam je cilj osvajanje iste,.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 04 avg 2013, 19:19

Drogba :D

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 avg 2013, 19:19

VGS je napisao/la:Wenger: ''Mozemo osvojiti ligu i sa igracima koji su vec u klubu'' :oops: :oops:

Ovo i danas i jucer nije bilo nimalo dobro, slaba igra pogotovo danas u drugom poluvremenu. Nismo imali ni jednu dobru priliku u 2 pol. tako da je poraz u potpunosti zasluzen

Valjda ce biti bolje

Wenger samo ceka solidnu partiju pa da se proserava, nije dobar sa mozgom majke mi, samo tonemo..

@SamoZeljo,chily-rz

2-3 lijepa bi nam jedno dobro drugo il trece mjesto trece vjerovatno obezbijedilo al nista vise..

Ma stipu Wengera matora budala, treba se anketa da li ste za ostanak Wengera majke mi da vidim sta ko misli..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 avg 2013, 19:21

joj što vi pretjerujete al stvarno. :mrgreen:

Trebaju nam naravno pojačanja dmf krilo i napadač.
Migela treba istjerat iz 1. tima, opet ponavljam ne razumijem što igra, nemam ništa protiv njega al je totalno nepotreban igrač i ne zna igrat.
Nije ovo za neku paniku kao što je pojedinci stvaraju al je sigurno wengeru otvorilo oči gdje škripi i šta treba radit.
pa valjda nas ne razočara.

utakmica ko utakmica je totalno glupa bez ikakve želje i žara za igrom. našim je mrsko bilo igrat i to mi je najmrže :? i nek su izgubili
Vođa zna.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 avg 2013, 19:21

Drogba u 15 utakmica protiv Arsenala.... 15 golova! :shock:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 04 avg 2013, 19:23

Sto se tice Miquela tu ne treba kriviti Wengera jer je morao uci. Nmz Gibbo igrati 2 dana zaredom po 90 minuta a Nacho i Verma su povrijedjeni

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 avg 2013, 19:24

sad kad protiv City-a odigramo odlično biće druga priča -.-
Vođa zna.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 avg 2013, 19:27

nedim1993 je napisao/la:sad kad protiv City-a odigramo odlično biće druga priča -.-
Ma, kako da ne. Arsenal - City 5:0 :) (u prvom poluvremenu)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 avg 2013, 19:29

Ne bi se iznenadio :mrgreen:

kad je city znao protiv arsenala odigrat :lol:

i kažem ja vama za onu zayebanciju totenhema, da će nam se vratit, uvijek tako bude :)
Vođa zna.

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 04 avg 2013, 19:32

Fabianski, Jenkinson, Frimpong, Miyaichi, Sanogo nisu ni blizu prvog tima. Ovo su trenutno igraci za druge lige. Oni nisu za rotacije kluba koji se bori za trofeje. Jos tu dodajte Diaby koji nece igrati ukupno dva mjeseca u godini. Ostane 15 igraca bez njih, jos tome dodajte dva minimalno koja ce uvijek biti povrijedjena i skontajte sta je ostalo.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 04 avg 2013, 19:36

imal kakva izjava Wengera poslije utakmice ? ?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 avg 2013, 19:38

Zajednicka slika ekipe nakon zavrsenog turnira.

http://farm1.staticflickr.com/30/386418 ... cec0_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 04 avg 2013, 19:38

Hajde ba sta panicarite bezveze, kad osvojimo ovaj glupi kup svi se smiju i kazu samo to mogu osvojiti kad ne osvoje opet ne valja jer ni to ne mozemo osvojiti, obicne pripremne utakmice sa puno rotacija su uradjene nismo pobjedili nije smak svijeta.

Miquel nije lijevi bek vec stoper on je danas igrao na poziciji koja nije njegova jer ne moze Gibbs u dva dana dvije tekme po 90 minuta. Nas tim ima nekoliko bezveznih i polovnih igraca ali ove utakmice nisu mjerilo.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 04 avg 2013, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 avg 2013, 19:40

City je vec doveo svoja pojacanja (mozda jos jedno dovedu i to je to). Ljudi su na skoro svakoj poziciji pokriveni sa dva kvalitetna igraca a samo nekoliko njih je koliko toliko sigurno da ce biti u prvih 11. Ostali ce se morati nametati.
Gledao sam ih u pripremnim i jedino sto im jos nije bas na zavidnom nivou je odbrana. Sve drugo je odlicno.

Arsenal jos nije doveo pojacanja a pripreme su dosle skoro do kraja. Utakmica protiv Cityja ce biti zadnja pripremna pred pocetak sezone. Toliko o ozbiljnosti i ambicijama Arsenala. :roll:

Mozda bi i bilo dobro da City pregazi Arsenal jer prelazni rok jos nije zavrsen. Wenger je lud, on ako rasturi City ce misliti kako ova ekipa moze protiv ostatka svijeta. Njemu treba samarcina i ja se iskreno nadam da ce je dobiti na vrijeme.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.