FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kilava igra. barem sarajevo nije primilo gol u prve dvoje tekme
Polahko drug polahkomarkan79 je napisao/la:kilava igra. barem sarajevo nije primilo gol u prve dvoje tekme

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa odbrana nam je jedna od boljih u zadnji par godina, ona nas jedino i drzi u igri.
Steta za onu precku..
Navijaci za 10, odbrana odlicna.
Navijaci za 10, odbrana odlicna.
- Evolution87
- Kontakt:
sredina tabele je nasa realnost, nazalost 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Okej, gledao sam utakmicu, mogu reci da ste dominirali, ali zavrsnica je katastrofa, nepovezana igra, prejak tempo. Tempo igre je razlog sto niste dobili utakmicu, znaci treba neko stati na loptu i napraviti fin pas, niste Real Madrid ili Barca da igrate ovako brzo jbg
Za sve ti hvala Amare!
prepisana igra Celika protiv Borca,dodaj prvom do sebe ako ne moze trazi dugom nikoga,rijesi se lopte,bez ideje,traljavo,pa na ho ruk.Izradjena akcija od noge do noge misaona imenica,koju je sinoc demonstrirao Olimpic.Izbi nabij zagalami.Od slavije se ne ocekuje da igraju nesto
Sve u svemu tanko
Sve u svemu tanko
dzakmic je prelos igrac, podhitno na klupa, radije da igra radovac,
suljic isto tanko, treba ga malo odmoriti
poceti igrati sa dva napadaca
suljic isto tanko, treba ga malo odmoriti
poceti igrati sa dva napadaca
Prvo i prvo da kazem da nisam zadovoljan ovakve utakmice na bukvalno svom stadionu gdje je omjer publike znatno veci na tvojoj strani ti moras uzimati,jesmo mi bili nesto bolji,jesmo imali neku incjativu ali sve je to jalovo kad nisi u stanju 2 puta u okvor gola opucati
Plus ovoga Sarajeva je odbrana,konkretno Trivunovic koji je svojim dolaskom digao nivo pozadi za jedno 50% minimalno da ne pretjerujem sada ali mnogo znaci i drugima pored sebe posebno Dupovcu koji se uz njega osjeca dosta sigurnije,oba beka su defanzivno odlicna,i sto se tice stiktno naseg branjenja naseg gola u ova dva kola je ovo dosta dobro,plus sto je danas Vule izgurao bukvalno sa pola snage nakon one povrede sto se mogo promjetiti pri kretanju
Eh sad dalje,recimo po mom ukusu danas je Dzakmic bio nesto bolji nego li ranije,bio je dosta konkretniji i prema naprijed,a i dobro se kretao,dali mu je ova kapitenska skinula neki teret neznam ali da je bolji bio jeste bar po meni
Eh sada najgori po meni danas trojka naprijed dakle Suljic,Todorovic i ubjedljivo najgori igrac danas Osmanagic Amer koji nije tacan pas uputio danas i uz to je fulio dva zicera i tako nas kostao bodova danas,momak je uzasan bio,Travancic je odigrao 20 minuta ali je pokazao samo u to malo vremena da je mnogo mnogo prvo jaci na lopti,drugo konkretniji prema naprijed i na kraju pokretljivi ,i eto moze se reci jedini pravi centarsut na utakmici je uputio upravo Anid kada je Karic fulio onu sansu,zaista mislim da ce mali definitivno da izbaci Osmanagica iz prvih 11
Sto se tice konkretno Suljica,mi od njega nemamo apsolutno nista,on moze prediblati 11 igraca ali nakon toga nema nikakvog rezultata,prvo jel nema ubacaja,o nekom sutu da ne govorim
Todorovic osim one precke isto nista nije uradio,sve i jedan korner i faul je upropastio,ali eto recimo da je nesto pokusavao ali isto jedna od losijih partija
Sto se tice Komazeca za mene iskreno nije odigrao utakmicu tako losu da bi neko pravio generalni zakljucak o njemu,pogotovo ne u jednoj utakmici gdje slovom i brojem dobije 0 upotrebljivih lopti,sve sto je islo prema njemu su bila klasicna bunarenja sa nase polovice,konkretno momak od mene nece dobiti nikakav negativan komentar uz ovakve iza sebe i Drogba bi se zapitao kako je postici pogodak
Mnogo mnogo malo prilika pravimo i to je kljuc svega,Travancic iducu obavezno od pocetka...i kad se ganja rezultat i ubacuje drugi spic ,ovima nasim treba objasniti da oni mogu igrati zajedno a ne da ulaskom Karica automatski Komazec ide na poziciju iza,zar nije logicnije da se izbaci zadnji vezni i da gore napadnes sa 2 spica,a ne ovako jedan iza drugog gdje apsolutno nista ne postizec,ustvari gubis jel si uradio neka pomjeranja igraca koji na tim mjestima losije djeluju
Sve u svemu danas smo izgubili 2 boda,ovakve se utakmice moraju dobijati
Plus ovoga Sarajeva je odbrana,konkretno Trivunovic koji je svojim dolaskom digao nivo pozadi za jedno 50% minimalno da ne pretjerujem sada ali mnogo znaci i drugima pored sebe posebno Dupovcu koji se uz njega osjeca dosta sigurnije,oba beka su defanzivno odlicna,i sto se tice stiktno naseg branjenja naseg gola u ova dva kola je ovo dosta dobro,plus sto je danas Vule izgurao bukvalno sa pola snage nakon one povrede sto se mogo promjetiti pri kretanju
Eh sad dalje,recimo po mom ukusu danas je Dzakmic bio nesto bolji nego li ranije,bio je dosta konkretniji i prema naprijed,a i dobro se kretao,dali mu je ova kapitenska skinula neki teret neznam ali da je bolji bio jeste bar po meni
Eh sada najgori po meni danas trojka naprijed dakle Suljic,Todorovic i ubjedljivo najgori igrac danas Osmanagic Amer koji nije tacan pas uputio danas i uz to je fulio dva zicera i tako nas kostao bodova danas,momak je uzasan bio,Travancic je odigrao 20 minuta ali je pokazao samo u to malo vremena da je mnogo mnogo prvo jaci na lopti,drugo konkretniji prema naprijed i na kraju pokretljivi ,i eto moze se reci jedini pravi centarsut na utakmici je uputio upravo Anid kada je Karic fulio onu sansu,zaista mislim da ce mali definitivno da izbaci Osmanagica iz prvih 11
Sto se tice konkretno Suljica,mi od njega nemamo apsolutno nista,on moze prediblati 11 igraca ali nakon toga nema nikakvog rezultata,prvo jel nema ubacaja,o nekom sutu da ne govorim
Todorovic osim one precke isto nista nije uradio,sve i jedan korner i faul je upropastio,ali eto recimo da je nesto pokusavao ali isto jedna od losijih partija
Sto se tice Komazeca za mene iskreno nije odigrao utakmicu tako losu da bi neko pravio generalni zakljucak o njemu,pogotovo ne u jednoj utakmici gdje slovom i brojem dobije 0 upotrebljivih lopti,sve sto je islo prema njemu su bila klasicna bunarenja sa nase polovice,konkretno momak od mene nece dobiti nikakav negativan komentar uz ovakve iza sebe i Drogba bi se zapitao kako je postici pogodak
Mnogo mnogo malo prilika pravimo i to je kljuc svega,Travancic iducu obavezno od pocetka...i kad se ganja rezultat i ubacuje drugi spic ,ovima nasim treba objasniti da oni mogu igrati zajedno a ne da ulaskom Karica automatski Komazec ide na poziciju iza,zar nije logicnije da se izbaci zadnji vezni i da gore napadnes sa 2 spica,a ne ovako jedan iza drugog gdje apsolutno nista ne postizec,ustvari gubis jel si uradio neka pomjeranja igraca koji na tim mjestima losije djeluju
Sve u svemu danas smo izgubili 2 boda,ovakve se utakmice moraju dobijati
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 avg 2013, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja neznam sta su mnogi ocekivali ali dosta ovih igraca se prvi put vidjelo a ne li odigralo utakmicu zajedno. Nas najveci problem je neuigranost i mislim da ce to puno bolje izgledati za par kola. Dominirali smo citavu utakmicu i Slavija sem one stative kad smo se skroz otvorili nije nista napravila a opet su mi duplo jace od onih albanaca izgledali. Uigrat ce se oni a za to treba vremena samo daj Boze da opet na polusezoni nepromjenimo pola ekipe ko sto uvjek biva....
P.S. nesumnjam da cemo biti medju prve tri ekipe. Nije ni Slavija tako losa, vidjecemo ko ce sve osvojiti bodove kod njih.
P.P.S. pravo mi je zao sto mali Karamatic nije dobio pravu sansu kod nas.
P.S. nesumnjam da cemo biti medju prve tri ekipe. Nije ni Slavija tako losa, vidjecemo ko ce sve osvojiti bodove kod njih.
P.P.S. pravo mi je zao sto mali Karamatic nije dobio pravu sansu kod nas.
-
- Kontakt:
ovo danas srednja zalost,bolji smo bili al sve je to sporo ,tromo ,frljavo.jest da je vruce i los teren ali se vidi da imamo problema u kreiranju napada i igri prema naprijed.bocni igraci jako losi tatko i tadejevic dobri nazad al prema naprijed nista ,npr urdinov ,stanic ,kvesic ,bucan ubise po stranama i mislim da je tu zeljina prevaga .sredina nista specijalno ,ovi novi igraci vidi se da nisu spremni.sve u svemu bit cemo pri vrhu ,al ova ekipa ne obecaje trofej ,daj Boze da grijesim.
Vidjet čemo odbranu tu famoznu protiv širokog ?
-
- Kontakt:
odbrana je bolji dio nase ekipe ,ali kad ne ide prema naprijed onda i oni moraju igrati malo dublje to ce ostavljati puno prostora za kontre.al sve u svemu odbrana nam je sasvim ok.Anamarija je napisao/la:Vidjet čemo odbranu tu famoznu protiv širokog ?
s kim se ti raspravljasbordobijeli je napisao/la:odbrana je bolji dio nase ekipe ,ali kad ne ide prema naprijed onda i oni moraju igrati malo dublje to ce ostavljati puno prostora za kontre.al sve u svemu odbrana nam je sasvim ok.Anamarija je napisao/la:Vidjet čemo odbranu tu famoznu protiv širokog ?

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Ali pitanje je na mjestu bez obzira od koga je
,realno najtezi moguci protivnik u ovom trenutku za nas,jedino sto je plus sto imaju taj da odrade revans sa Udineseom,sto ce vjerujem uticati na njih,i to je bar neki plus za nas,bit ce zahebano pravo al eto bolje da nam dolaze sad nakon tog putovanja

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 avg 2013, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
ma ne respravljam se uopšte ,provokatorime ne interesuju nego ako nepopravimo realizaciju široki ce nas sigurno kazniti iz kontre jako opasni su u tim situacijama,to mene brine a ne ove ublehe od navijaca.htcxone je napisao/la:s kim se ti raspravljasbordobijeli je napisao/la:odbrana je bolji dio nase ekipe ,ali kad ne ide prema naprijed onda i oni moraju igrati malo dublje to ce ostavljati puno prostora za kontre.al sve u svemu odbrana nam je sasvim ok.Anamarija je napisao/la:Vidjet čemo odbranu tu famoznu protiv širokog ?![]()
veliki navijac selje koji je na forumu dok mu klub igra
Što je to tako loše u mom pitanju ,u vas su sve neke ublehe imali išta realno kod vas sve vam je na silu neku al to više ne prolazi !
-
- Kontakt:
ziv mi i zdrav bioAnamarija je napisao/la:Što je to tako loše u mom pitanju ,u vas su sve neke ublehe imali išta realno kod vas sve vam je na silu neku al to više ne prolazi !
Živa i zdrava bila i ostala !bordobijeli je napisao/la:ziv mi i zdrav bioAnamarija je napisao/la:Što je to tako loše u mom pitanju ,u vas su sve neke ublehe imali išta realno kod vas sve vam je na silu neku al to više ne prolazi !
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Lavcina, MaroonWhite1946, OzmoodPinglewood, svabonja, USB i 82 gosta.