Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Koji glumac majke mi, nemoze on bit igracina nikako, pogotovo kad se onako baci..
DAJ KOSSA DA SE IGRAMO
DAJ KOSSA DA SE IGRAMO
Opusti se, pa nije liga prvakaAA23 je napisao/la:PENAL?? KAKAV PENAL POBOGU?
MA BJEZI, **** TE OVO NEK SE GONE SUCI U PM
nije normalan, nama 2 penala ne svira njima nepostojeci..
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Opusti se, pa nije liga prvakaAA23 je napisao/la:PENAL?? KAKAV PENAL POBOGU?
MA BJEZI, **** TE OVO NEK SE GONE SUCI U PM
nije normalan, nama 2 penala ne svira njima nepostojeci..
Sta god da je, ono se nesmije svirati, a POGOTOVO NAMA 2 PENALA NISU..
Akpom i Podolski ulaze, daj boze nesto bolje..
Jenkinson kriza majke mi..Arteta danas isto horor, niko nista neradi, neprimjetni smo totalno, katastrofa.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 04 avg 2013, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Koja sramota od igrača nemogu vjerovat 

Mi ni Emirates Cup nemoze osvojiti, nemoze se ovako u novu sezonu, nema teorije, dabogda ti bog dao pamet Wengere pa da vidis kakvi ti rahili igraju u ekipi..
Miquel nije za nikakve igre, boze sacuvaj..
Miquel nije za nikakve igre, boze sacuvaj..
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 04 avg 2013, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Dva dana me obaraju na kladioni pf
Papa ljudi, mi smo propala ekipa..
- frankqqqqq
- Kontakt:
**** majku svoju al voli davat golove protiv nas. Klasa živa, paklen igrač. AA23, vučeš me za jezik da ti nešto kažem. Igramo bez 5 prvotimaca malte ne i sereš tu. Matere mi ako mi iko živac više vuče sa postovima od tebe..
jadan Mertesacker, ode mu kičma 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI

Daj Drogbu **** Suareza

odvedite djecu u sobu da ovo ne gledaju,kad bi ziru vako mogo,hej tugo moja 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
frankqqqqq je napisao/la:**** majku svoju al voli davat golove protiv nas. Klasa živa, paklen igrač. AA23, vučeš me za jezik da ti nešto kažem. Igramo bez 5 prvotimaca malte ne i sereš tu. Matere mi ako mi iko živac više vuče sa postovima od tebe..
E moj frankqqqqq, sa Giroudom, Podolskim, Walcottom, Mertesackerom i ostalim smorovima i totalno beskorisnim igracima nemoze nikad do titule, misli sta hoces al odsad necu rijeci progovoriti lose pa ces sam skontati.. dok je god ovako mi smo PROPALI.
Ma Drogba je glupi simulant,ovdje samo fale Koss i Gibbs i nebi od ovog ništa bilo
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jaruga tebi treba pomoć. Idi kod psihologa, drkaj, radi nešto, čovječe ovo su prijateljske utakmice, kup koji ti ništa ne znači i opet se pališ ko da je CL. I ovo će ti bit dobra stvar jer će Wenger vidjeti da treba da pojača ekipu nakon ovog poraza što je sasvim logično.
Rosicky je napisao/la:Ma Drogba je glupi simulant,ovdje samo fale Koss i Gibbs i nebi od ovog ništa bilo
Nemoze se nista reci pozitivno osim za Zelalema, mali ih baca na usta i bice ono igracina, a za nase flopove moze ih neko branit koliko god zeli ali su flopovi zesci..
@frankqqqqq
Nema veze sta je, Bayern igra prijateljske pa podere po 15:0 i to sa drugom ekipom, sad se igraci moraju dokazati da su u dobroj formi, NISU, Koscielny najbolje igra trenutno, Gibbs i tesko neko drugi da igra odlicno, uglavnom ovo se mora popraviti, Ramsey je ODLICAN, Wilshere je falio..
Sa sigurnoscu mogu reci da su Gibbs, Koss, Rosicky, Cazorla, Wilshere i Ramsey sigurno standardni prvotimci i da jedino oni igraju dobro, OVO OSTALO CISTA ****, ****.
TO je jedino pozitivno, da kreten od Wengera jednom nesto skonta, hebo on sebe..
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 04 avg 2013, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Što li ovaj Miquel igra fakat. lik je trom smotan, ne zna čitat ništa. a igra beka gdje mora bit brz i okretan. wtf
i stalno dobija šansu. niđe veze.
1. poluvrijeme ono nešto ispočetka malo igrali kasnije im haman bilo mrsko, valja trčat, ee. drugo da i ne pričam, preko qurca na kvadrat su igrali. mi smo jedini tim na svijetu gdje dođu utakmice kad je igračima mrsko igrat fudbal
i da dodam da ono drogbi nije trebalo. Frajer je pali sam na sebe. simulirat protiv dijeta od 20 godina onako. smiješno
i stalno dobija šansu. niđe veze.
1. poluvrijeme ono nešto ispočetka malo igrali kasnije im haman bilo mrsko, valja trčat, ee. drugo da i ne pričam, preko qurca na kvadrat su igrali. mi smo jedini tim na svijetu gdje dođu utakmice kad je igračima mrsko igrat fudbal
i da dodam da ono drogbi nije trebalo. Frajer je pali sam na sebe. simulirat protiv dijeta od 20 godina onako. smiješno
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 04 avg 2013, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.