valjao bi namJTS je napisao/la:ako Mujkić zabije 10 golova ove sezone sa ovakvim veznim redom iza, to će biti mašala

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
valjao bi namJTS je napisao/la:ako Mujkić zabije 10 golova ove sezone sa ovakvim veznim redom iza, to će biti mašala
fukara87 je napisao/la:Karic bio primoran da otkaze prijateljsku protiv Podrinja, kao razlog naveo umor igraca, ne znam sta reci na ovo, vidjet cemo kad se igraci osvjeze i odmore kako ce to sve izgledati.
tako je care , svaka cast !!!ultrasstyle_tz je napisao/la:najteze je biti igrac Slobode pa Reala...
Mujka ako ne dadne het trik u prvoj tekmi, zna se vec ko sa C ce mu je.at mater seljacku i punit ljudima glavu da je zbog njeg otjerano nase dijete od 18 god(Riba). Kojem su isto je.ali mater i nabijali pritisak kad je i mladji bio dok nije potpisao za koga treba. I djeci se mater psuje selektivno na tusnjuzavisi za kojeg menadzera igra.
tacno mi je zbog tog drago sto je 5 KM ulaz, samo i da se uvede da NIKO ne moze uc dzaba jer to mi je utjeha,70% tih sa C nece dat 5 KM za Slobodu pa ce i manji pritisak bit na igrace.
Tako je slazem se stobom upotpunosti, ko voli Slobodu nece mu bit tesko izdvojit 5 KM, ja jucer cenera potrosi a prijateljska utakmica i to samo da bi otisao da gledam nase.ultrasstyle_tz je napisao/la:najteze je biti igrac Slobode pa Reala...
Mujka ako ne dadne het trik u prvoj tekmi, zna se vec ko sa C ce mu je.at mater seljacku i punit ljudima glavu da je zbog njeg otjerano nase dijete od 18 god(Riba). Kojem su isto je.ali mater i nabijali pritisak kad je i mladji bio dok nije potpisao za koga treba. I djeci se mater psuje selektivno na tusnjuzavisi za kojeg menadzera igra.
tacno mi je zbog tog drago sto je 5 KM ulaz, samo i da se uvede da NIKO ne moze uc dzaba jer to mi je utjeha,70% tih sa C nece dat 5 KM za Slobodu pa ce i manji pritisak bit na igrace.
fukara87 je napisao/la:Tako je slazem se stobom upotpunosti, ko voli Slobodu nece mu bit tesko izdvojit 5 KM, ja jucer cenera potrosi a prijateljska utakmica i to samo da bi otisao da gledam nase.ultrasstyle_tz je napisao/la:najteze je biti igrac Slobode pa Reala...
Dobar je bio Fejzic sto je dosao iz Simin Hana.matijash je napisao/la:Mehanovic se oporavio i uz Omica i Efendica bio najbolji igrac protiv gradine
Pravopis ti je tacno najjaca strana. De idi malo edukuj se pa dodji ovdje da komentarises i napadas ekipu.kerber je napisao/la:Trener karič je premorijo svoju ekipu, radijo je sa njima brz ikakvih programa, On je trebo zvati na pripreme ljude sa DIFA da mu pokažu kako se rade visinske pripreme.ai on nezna da ima ta školska ustanova.Izatodolazi do ovoga da su noge teške idugo četo trajati moj smajile kariču.On daje po 20 minuta najbonjem igraču ptošle sezone, miči samo kad gubi po 2 0, inače je mičo jedini miljenik tuzlanske publike.Eto toliko SMAILE IGRAĆI BI BILI SRETNI DA TI I TVOJ TAJ PATOKAR DANETE OSTVKU,Kapiten OMIČ NESMIJE DA KAŽE NAMA NAVIJAČIMA DA SI TI KRIVAC ZA SVE, I OVEIGRAČE ŠTO SI DOVEO SAMO DVOJICA MOGU PROČI
I to zemlja odigro svoje drugo poluvrijeme, a još ima neku laganu povredicu pa zato nije išao d početka. Dečko je vjetar, tam-vam.matijash je napisao/la:Mehanovic se oporavio i uz Omica i Efendica bio najbolji igrac protiv gradine
Mehanovic je masinaZmajche je napisao/la:mehanovic je brz igrac uhz sve svoje greske jedan od najboljih bekova u ligi sigurno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.