Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Lolcott ogranicen ko radijator, Jenkinson kad primi loptu pretrnim citav samo cekam kad ce pogrijesit
Ostali solidni, Ramiz, Chambo i Gibbs se isticu a od ovog Sanogoa ce biti igracine 100 % kroz 1-2 godine
Ostali solidni, Ramiz, Chambo i Gibbs se isticu a od ovog Sanogoa ce biti igracine 100 % kroz 1-2 godine
Sanogo jace pojacanje nego Higuain...
Krivo mi je sto ona prva nije usla od Walcotta kako bi Ramsey imao fantasticnu loptu. Moze li ko da nabaci gif. pasa Welskog Zidana???
Meni juce igra bila dosta bolja, danas ponovo seru. Ovi se brane cvrsto a ovi nasi pokusavaju da se usetaju umjesto da osutaju kako Bog zapovjeda!
Voja je bio isto predobar za prvo kao i Sagna...

Krivo mi je sto ona prva nije usla od Walcotta kako bi Ramsey imao fantasticnu loptu. Moze li ko da nabaci gif. pasa Welskog Zidana???
Meni juce igra bila dosta bolja, danas ponovo seru. Ovi se brane cvrsto a ovi nasi pokusavaju da se usetaju umjesto da osutaju kako Bog zapovjeda!

Voja je bio isto predobar za prvo kao i Sagna...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Londonarsenal
- Kontakt:
Sagna, Cazorla, Ramsey, Sczezny zadovoljavaju, ostali nedovoljno.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Treba malog Zelalema ubacit da vidimo šta može protiv jače ekipe, joj kad bi poslao onu svoju divlju loptu pa da se krenemo ibretit ovdje 

Samo da hoce Zelalem uci bas bih ga volio vidjet dns. Mislio sam da ce jucer uci al me razocara profesor.
I ja njega i Akpoma ocekujem... Volio bih da ostavi Sanogoa jos malo... 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Walcot je srecan jer je dao gol iz centarsuta ali je Giroud majstor jer je pogodio Sagnu u djale a lopta se pri tome odbija u gol..
Od Kazorle ne treba ocekivati previse u ovoj tekmi, covjek se tek vratio sa odmora i ovo mu prva tekma u sezoni
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jest samo Giroud nije imao ni jedne prilike, i tu je bar dobro uradio, znaci nijjet je imao da da gol, ovaj imao nijjet da ubaci i da gol. A Walcott je uzasan, ne znam jel gledas, ali je uzasan.chily-rz je napisao/la:Walcot je srecan jer je dao gol iz centarsuta ali je Giroud majstor jer je pogodio Sagnu u djale a lopta se pri tome odbija u gol..
Celik!3,2,2.
asfnsfjasfasfssas
Zadnja izmjena: VGS, dana/u 04 avg 2013, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Prijatelju, makni tu sliku, ako vide moderatori ode ti u Banovice, zbog vukajlije na vrhu. 

Kako nije kad je iskosa s lijeve strane sutirao pravo u golmana,.AllGunsBlazing je napisao/la: Jest samo Giroud nije imao ni jedne prilike, i tu je bar dobro uradio, znaci nijjet je imao da da gol, ovaj imao nijjet da ubaci i da gol. A Walcott je uzasan, ne znam jel gledas, ali je uzasan.
Nisam ni rekao da je Walcot dobar al ni Giroud nije kakvim ga ovdje predstavljate,trpao neku sirotinju po Aziji i odmah majstor postao

chily-rz je napisao/la:Kako nije kad je iskosa s lijeve strane sutirao pravo u golmana,.AllGunsBlazing je napisao/la: Jest samo Giroud nije imao ni jedne prilike, i tu je bar dobro uradio, znaci nijjet je imao da da gol, ovaj imao nijjet da ubaci i da gol. A Walcott je uzasan, ne znam jel gledas, ali je uzasan.
Nisam ni rekao da je Walcot dobar al ni Giroud nije kakvim ga ovdje predstavljate,trpao neku sirotinju po Aziji i odmah majstor postao
Giroud nikad nije nit ce biti igrac i klasa, ko Gomez, guzovace ceka lopte i onda plazi jezik ko kakva budala.. i promasuje da dodam..
GEDION!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Evo Gediona 

nestade mi stream, pu
Daleko smo mi od titule, ako cemo realno, ali ne kazem da je nemoguce osvojiti istu. Najdeficitarniji smo u napadu (Giroudu ne mozes napraviti sta moze promasiti), u odbrani (kad vidim kako se Per namjesta da doda, muka mi. Jedini dobar po meni je Laurent, jedini koji vrijedi. Verma je sigurno bolji od Nijemca, jos dok se u formu vrati aBd). Na desnom beku, ako Arsene misli da mu igra Jenkinhson, onda ne znam. Covjek drugu nogu koristi samo zbog ravnoteze, previse ocigledno ide u prodor, svaki odbrambeni ga bez imalo muke zaustavi.
Svidja mi se igra malog Aarona (ciji ljubitelj prije nikad nisam bio), sazrio je u pravog igraca, u svakom smislu.
Ovaj Sanogo, krampa teska, odmah se vidi. Daj Boze da grijesim.
Pojacanja su neophodna, ne misli valjda Arsene opet u zadnjoj utakmici da strepi za LP, o osvajanju EPL-a da ne pricam.
Svidja mi se igra malog Aarona (ciji ljubitelj prije nikad nisam bio), sazrio je u pravog igraca, u svakom smislu.
Pojacanja su neophodna, ne misli valjda Arsene opet u zadnjoj utakmici da strepi za LP, o osvajanju EPL-a da ne pricam.
Izdržati, to je temelj vrline!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koliko je se to napravilo prilika Giroudu da je promasio? Stalno se to spominje, a nigdje tih prilika u igri.
Celik!3,2,2.
rogeRF je napisao/la:Daleko smo mi od titule, ako cemo realno, ali ne kazem da je nemoguce osvojiti istu. Najdeficitarniji smo u napadu (Giroudu ne mozes napraviti sta moze promasiti), u odbrani (kad vidim kako se Per namjesta da doda, muka mi. Jedini dobar po meni je Laurent, jedini koji vrijedi. Verma je sigurno bolji od Nijemca, jos dok se u formu vrati aBd). Na desnom beku, ako Arsene misli da mu igra Jenkinhson, onda ne znam. Covjek drugu nogu koristi samo zbog ravnoteze, previse ocigledno ide u prodor, svaki odbrambeni ga bez imalo muke zaustavi.
Nije Sanogo los..
Kako nije penal pobogu...
Evo Artete a evo i gola

PENAL?? KAKAV PENAL POBOGU?
MA BJEZI, **** TE OVO NEK SE GONE SUCI U PM
nije normalan, nama 2 penala ne svira njima nepostojeci..
MA BJEZI, **** TE OVO NEK SE GONE SUCI U PM
nije normalan, nama 2 penala ne svira njima nepostojeci..
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 04 avg 2013, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Na iskustvo, nikad ga volio nisam majku mu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.