Nama ne smeta vasa nacionalna zastava a vama smeta nasa nacionalna zastava znaci do vas je. A ovdje je u pitanju zastava armije a ljiljani nisu zastava armije obrazuj se. A ako cemo kome sta smeta pa men smeta ovaj komentator jbg.vlakanje je napisao/la:govorim o tome da na ovoj utakmici imaju i jedni i drugi ono sto smeta onima preko puta.
iskreno,meni je postalo smaranje i bezze vise to lozenje na jednu,drugu ili trecu zastavu![]()
al' ajd, bitno je da ima o cemu da se prica,a da to nije teren,fudbal,ekipe,uslovi,regularnost....
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Igraci leotara su trazili da se skine trans vojska na kosevu i nisu htjeli igrati a ove picke sarajevske igraju a trans i dalje stoji.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisu trazili igraci Leotara,vec je sudija prekinuo tekmu,jer je to bila uputa NS.terabajt je napisao/la:Igraci leotara su trazili da se skine trans vojska na kosevu i nisu htjeli igrati a ove picke sarajevske igraju a trans i dalje stoji.
-
- Kontakt:
sramota od sudaca i delegata, treba prekinuti mec, *ebo im vrs majku
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sjecam se da je neko pisao da su to od sudije trazili igraci na klupi leotra. A ovi igraju fuj kakvi smo ,nek nam se i desava kad smo mi takvi i sve sebi dopustamo.
- Consigliere
- Kontakt:
Sta se desava? Ne mogu gledati, pa da me neko uputi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma znam,i ja sam to citao,ali nije posao igraca da vode brigu o tome ,vec iskljucivo sudija i delegata...terabajt je napisao/la:Sjecam se da je neko pisao da su to od sudije trazili igraci na klupi leotra. A ovi igraju fuj kakvi smo ,nek nam se i desava kad smo mi takvi i sve sebi dopustamo.
-
- Kontakt:
Bitno je da sydija opomene igrace sto se zagrijavaju ... ne treba Sarajevo izaci na drugo poluvrijeme dok se ne skine transparent
http://bhtelecompremierliga.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
zvjezdice su "blog spot" spojeno..
Evo da se malo smirite.
zvjezdice su "blog spot" spojeno..
Evo da se malo smirite.
Zadnja izmjena: Zeman, dana/u 04 avg 2013, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
NAPRIJED NARODE!
- Armageddon2012
- Kontakt:
jel ovo bht stavio mikrofon medju horde,ili za slaviju niko na stadionu ne navija?
samo se cuju navijaci fks,a domace nisam cuo nijednom!

samo se cuju navijaci fks,a domace nisam cuo nijednom!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Apsolutno dvostruski arsini na sceni..Na Kosevu se morao skinuti trans Armija RBiH a ovdje stoji trans Vojska RS i nikom nista..Cekam poluvrijeme,mozda ce se tad reagovati..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Čuju se navijači Slavije, njih možda 40-50.
Koga briga za zastave itd, savez mora na to reagirati. Tu je i bespotrebno bačena baklja od strane navijača Sarajeva.
Inače dosadno prvo poluvrijeme, barem za mene. Teren kao da je 30 kolo a ne 1.
Koga briga za zastave itd, savez mora na to reagirati. Tu je i bespotrebno bačena baklja od strane navijača Sarajeva.
Inače dosadno prvo poluvrijeme, barem za mene. Teren kao da je 30 kolo a ne 1.
vrlo jasno se culo psovanje zajednicke nam drzave od strane tih 40-50 ''sokolova''.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
-
- Kontakt:
To je to o čemu ja pričam, budite sigurni da ce do kraja utakmice stojati onaj transparent.Rios je napisao/la:Apsolutno dvostruski arsini na sceni..Na Kosevu se morao skinuti trans Armija RBiH a ovdje stoji trans Vojska RS i nikom nista..Cekam poluvrijeme,mozda ce se tad reagovati..
Dobar ti utisakArmageddon2012 je napisao/la:hz u trecoj minuti skandiraju svojima "igrajte pichke"![]()
stekao sam utisak da je vec u prvoj minuti slavija ostecena za penal i crveni igracu sarajeva.

Usljediti će i adekvatna kazna, tako da me to ne zanima.
Ono na početku je čisto simuliranje, sudija je pogriješio što nije dao žuti karton igraču Slavije (Dudić ?)
Ono na početku je čisto simuliranje, sudija je pogriješio što nije dao žuti karton igraču Slavije (Dudić ?)
- Armageddon2012
- Kontakt:
stvarno se na ovom forumu ne moze nikakva realna slika steci
nisam mogao sinoc gledati celik-olimpik jer je borac igrao u to vrijeme.....po komentarima,mislio sam da se celik provukao,a ustvari razbio ih celik...na ovom pregledu bht bilo je bar 10 pokusaja celika,a olimpik je osim golova imao samo jos onu kontru 6-2 gdje je kokot ispao dileja...

nisam mogao sinoc gledati celik-olimpik jer je borac igrao u to vrijeme.....po komentarima,mislio sam da se celik provukao,a ustvari razbio ih celik...na ovom pregledu bht bilo je bar 10 pokusaja celika,a olimpik je osim golova imao samo jos onu kontru 6-2 gdje je kokot ispao dileja...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Olimpic je mnogo bolje stajao u polju i Čelik se na neki način jeste provukao. razlika u fizičkoj pripremljnosti i tehničkoj kvaliteti je bila izrazito na strani Olimpica, pogotovo poslije 30-te minute.
mada, to sve možda ne bi bilo bitno. ja sam u prvom postu kad sam se vratio sa utakmice napisao, da je vjerovatno sve moglo biti drugačije da je ili Mešanović ili Bajraktarević pogodio u prvih 20 min utakmice.
mada, to sve možda ne bi bilo bitno. ja sam u prvom postu kad sam se vratio sa utakmice napisao, da je vjerovatno sve moglo biti drugačije da je ili Mešanović ili Bajraktarević pogodio u prvih 20 min utakmice.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
A trenera Letoara face,haha jos se smijem,jest ga izbio Saraba
.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.